🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 799
  • 863
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Каква е драмата, не схващам?! Аксения е направила фб група и не е поканил Альона в нея ли или за нещо от излъчването става въпрос. Много са хубави снимките към поста, явно са отпреди скарването им.

# 226
Чак сега почвам да гледам днешния епизод, но след вчерашния исках да коментирам, че и двата отбора (!) считат Мажена за готов бушон. Едва ли не, който и да е срещу нея, ще я бие със затворени очи. Аз не мисля, че това е съвсем така. Да няма после шокирани и изненадани. Мамчето е по-опасна, отколкото изглежда на пръв поглед, защото в реалния си живот е доста по-физически активна от повечето хора и освен това е пълна със спортна злоба.

# 227
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Обаче пореден парадокс. Най-много се говори и пише именно за участниците, които
не харесваме Ванче, Камелия и Аксения и реално те досега правят сезона.
Всяка една със своите малки плюсове и по-големи минуси и фиксации.
Ванчето срещу света, Камелия и Аксения една на друга и всички останали сякаш са статисти,
а те са главната троица на сезона. Тихите от типа на Елена и Нина не са интересни и реално няма
какво да се дава около тях. Кахърните, визирам Лили облаче ле бяло само пеят или реват и остана сал
една Валерия дето е нормална и зрителите искат да я видят и като ратай, и в битки, а защо не и
победителка. Всичко това обаче не променя силно биг брадърското залитане и скандалите за втора
поредна година. И преди е имало интриги, ревове, подмолни удари и викане, но сега левъла е неимоверно
свален и всеки епизод почти едно и също.

# 228
Ако Камелия си мисли ,че така ще спечели зрителите, това говори още по-зле за нея. Излиза,че не е само злобна, ами и глупава, което е още по-отблъскваща комбинация.
Не е само тя обаче - целият отбор на безнадеждните е такъв. В промото за утре се вижда, че в отборната игра, новите "надежди" са изпратили на битка.....хепитУ!.....хепитУ!!! Дежа Вю - Аксения постоянно ще е ратай, но при битка, пращаме нея -> Ваня постоянно ще е ратай, но при битка, пращаме нея. Новите "надежди" са наистина глупави, ама МНОГО глупави. Казват на Ваня как ако спечелят, ще я пратят на дуел, тя им отвръща - "Ще саботирам", и в същото време я пращат за точка на Арената, точно както правеха с Аксения....не, наистина, и цяла нощ да им мисля логиката, няма да я измисля Smiley

# 229
  • Вестерос
Майкоуу, Альона, Симона, Мъишу и Алек сълзата се карат 🤣 Альона е набрала на Аксения яката, Симона е против Аксения също. Коментират Бай Анго и Гечо също 🤣

# 230
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 45 (25.10.2022)

# 231

А защо Альона така изригва срещу Аксения под въпросната снимка в ИГ!?

# 232
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз не разбирам какъв и е проблема на Альона? Говори за някакви групи, манипулации, сякаш това е продължение на отдавна започнал спор.

# 233
  • Другата България
Аз също не разбрах, но се впечатлих особено от едно изречение на Симона, което звучи по следния начин:
“Накрая такива като нея ИЗГОРЯВАТ, за да светят“.
Мдааа. Когато много държиш да се изкажеш, за да нахулиш някого, а същевременно имаш претенции да си повече от него, става нещо такова
Епизодът ще го гледам утре, дано сте разбрали дотогава къде е драмата Альонова.

# 234
Ами като имат спор, да си го разрешават. Това джафкане в социалните мрежи за мен освен, че е грозно, то и ми намирисва на опит да се поддържа интерес към списващия, търси се светлината на прожектора...

# 235
  • София
Много е жалко, пуснало го е публично, но някой, ако защити Аксения, Альона пише, че другият нищо не разбирал, това са лични взаимоотношения. Като са лични, си ги дръж за себе си.

Аз подозирах, че нещо е станало, защото Аксения, Нина, Валерия и Веселка си пускат заедно снимки, поддържат се. Съответно и Лили и Альона имаха. То не може човек да е близък с всички, това е положението, някои се харесват повече.

# 236
  • Велико Търново
Четох малко на верев, но от всичкото, което прочетох, разбрах, че драмата е в същото онова, което се обсъждаше преди няколко страници - показаното на екрана е резултат на монтаж и не се вижда случилото се в действителност.

# 237
Аз подозирах, че нещо е станало, защото Аксения, Нина, Валерия и Веселка си пускат заедно снимки, поддържат се. Съответно и Лили и Альона имаха. То не може човек да е близък с всички, това е положението, някои се харесват повече.

Е, тя Альона е на годините на майките им на момичетата, а Лили се държи като баба им. Нормално е да се разделят на групички по интереси.

# 238
  • Другата България

Е, тя Альона е на годините на майките им на момичетата, а Лили се държи като баба им. Нормално е да се разделят на групички по интереси.

# 239
Никой не и е виновен на Мрънкалче, защо се премести при тях?
И старите не я понасят Мрънкалче, щом Финци каза, че съжалява за двата лева, които е пуснал за нея в нейния сезон.
Явно си е страшно напрягащ човек.
Финци е голам критерий и капацитет. На мен  Ванчето ми допада -досадва бърборана ,но не  е злобна. Попадна в ситуация на фаворит изритан в обор и се поизненада. А в обкръжението на глуповатите наглеци Иван и нечленоразделния Евгени съвсем се демобилизира. Тя си е леко вятърничева , но за мен е по-приятна от повечето настървени ограничени ,като капацитет и възприятия играчи. Калин и Валепия също ми допадат и не случайно първия намери допирни точки с Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт