🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 813
  • 863
  •   1
Отговори
# 270
На отборната битка ще се държат на вертикални трупи.
Някой да ми припомни в сезона на Ваня, тя играли я тази игра? Сещам се , че Даяна беше, мисля, че и Ваня и я игра. Ако правилно помня довечера Ваня не би следвало да играе, както забранихана Веселка.

# 271
  • при късмета
Много правилно Аксения каза, че тя решава кой да излезе на отборната. Вижда се, че "старите" се дънят там с неправилно подбрани хора или на принципа "и аз искам да участвам". Ще се види и дали правилно е разпределила хората по задачите. Щом никой е нямал претенции, значи са оставили тя да го направи. Не виждам противоречие.
Ако е към мен, не съм твърдяла, че има противоречие. Казах, че начина по който се изказва, на мен не ми харесва и ме води до някои изводи. Не е същото.
Иначе, няма лошо да избира сама, това е нейно право, но все пак са отбор, мина вече достатъчно време, че да съществуват неписани правила. А правилото при старите е да се обсъжда с всички.

# 272
Кога са забранили на Веселка да участва в някоя отборна битка?

# 273
  • Разпиляна във въображението
Много правилно Аксения каза, че тя решава кой да излезе на отборната. Вижда се, че "старите" се дънят там с неправилно подбрани хора или на принципа "и аз искам да участвам". Ще се види и дали правилно е разпределила хората по задачите. Щом никой е нямал претенции, значи са оставили тя да го направи. Не виждам противоречие.
Ако е към мен, не съм твърдяла, че има противоречие. Казах, че начина по който се изказва, на мен не ми харесва и ме води до някои изводи. Не е същото.
Иначе, няма лошо да избира сама, това е нейно право, но все пак са отбор, мина вече достатъчно време, че да съществуват неписани правила. А правилото при старите е да се обсъжда с всички.

Те хубаво да обсъждат, но се вижда неписаните им правила докъде ги докараха Simple Smile Че и сеир пред Новите Simple Smile

# 274
Битката с изпражненията Grinning

# 275
Не виждам как Ваня може да бие Валерия, дори и да не е уморена. Валерия е комплексна - бърза, силна, издръжлива. Също така разбирам Вал - за нея като спортист би било унижение да си избира супер слаб играч.

Ваня, обаче, е смачкана в момента и е основен дразнител за другия отбор, докато Елена им е ценна. И аз мисля, че тя е правилният избор.

Камелия, колкото и да не я долюбваме, е силен играч - и кове, и цепе, бърза е, така че там може и да има значение кой реди точките.

# 276
Как определихте Валерия за толкова силна, незнам. В нейния сезон на дуели не е ходила, единствено на полуфинала се изправи срещу приятелката си.
Така, че аз съм напълно склонна да вярвам, че Ваня може да я бие!

# 277
Така и не разбрах защо? Thinking

# 278
Така и не разбрах защо? Thinking
Защото в нейния сезон игра същата игра!

# 279
На мен пък Аксения ми хареса с изказването си ,че тя решава за отборната битка. В момента тя е шефа,тя ще решава кой да играе, после и тя ще си понесе последствията при загуба. Това си е нож с две остриета, защото при загуба всички ще се настроят срещу нея, но за мен това е по-мъжка постъпка от тази на Яни миналата седмица(колкото и да ми е любимец ,постъпи тъпо ).
Драмата с поста на Альона нещо не я хванах и от коментарите отдолу нищо ня разбрах Rolling Eyes

# 280
  • Вестерос
Как определихте Валерия за толкова силна, незнам. В нейния сезон на дуели не е ходила, единствено на полуфинала се изправи срещу приятелката си.
На полуфинала Валерия не е била срещу Виолета, а Виолета беше срещу Алек Сълзата и го отстрани.
Валерия е печелила 4 имунитета от ратайство, тогава играеха игри за това.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0_2017

Валерия се справи супер с битките на финала също.

# 281
Сега или никога е момента Старите да вземат отборната битка. Новите са изцедени и изтощени от кекса на Елена Smile Изненадана съм от промото за довечера. Видях Ванче да виси- Новите наистина я имат за терминатор, ратайство втора седмица, отборна битка, евентуално дуел... Изненадана съм да видя и Веселка там. Не беше ли болна?

# 282
Както казах още в пика на Аксения при младите, калта, която Аксения посипа върху себе си, може да бъде измита само и единствено от продукцията. И аз съм на мнение, че малко сюжетно го раздават. Възможно е да е стигнала и напред в играта. Момичето се кротна и пообмисли нещата. Дали е умишлена стратегия, или не - не мога да кажа със сигурност. Чак промяна не бих казала.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:32 от fermata72021

# 283
На полуфинала Валерия не е била срещу Виолета, а Виолета беше срещу Алек Сълзата и го отстрани.
Валерия е печелила 4 имунитета от ратайство, тогава играеха игри за това.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0_2017

Валерия се справи супер с битките на финала също.
Добре, не се е изправила срещу приятелката си, а срещу Елена. Което не променя факта, че не ходила на дуел.
Заради сълзата, не смееха да я пращат или дърпат на дуел.

# 284
Трябва да има правило, което забранява изпращането на ратай в две последователни седмици. А втори път да може да се изпраща един и същи участник ратай само, ако в групата всички вече  са били ратаи. Така ще се ореже възможността тарикатите да скатават, а едни и същи да се гърбят ратаи. Така няма да има скатавки, които ще си изкарат курорта без да са помирисвали обора.
По отношение данъците напълно съм съгласна с мнението на Чочо. По-демократично е да е прогресивен, защото така има повече пари за социална политика и най-богатите дават своя по-голям дан за просперитета на обществото, но това в един по-хубав свят, в едни по-нормални общества. В българската реалност това ще е залп за много бизнеси да минат в сивата зона и да спрат въобще да плащат данъци. Отделно ще влизат по-малко инвестииции, а сега когато мнозина европейски фирми се изтеглят от Китай не трябва да се правят промени, които да отблъснат потенциални инвеститори.
Така, че съм за плоския данък.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 12:52 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт