🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 616
  • 863
  •   1
Отговори
# 435
А кой каза, че червено вино не можело да се изпере.
Не помня дали правиха домашен сапун - с това се изпира.
И второ перетата едва ли са от памук или естествена материя. От изкуственвяк се маха и само с вода, ако се реагира веднага.
Като ги гледах как търкаха с някви кърпички. А бе, не се иска много акъл да го тръкнеш във вода и да  се види... Как ще реагира плата.

# 436
На Лилето чеизът замина. Grinning

# 437
В потрес съм, преди да ви изчета пиша, защото тепърва почвам епизода. Защо ни показват братовчеда Иван надупен по гол гъз след душ? Клиенти от мъжки пол ли си търси? Това остана - още един инфлуенсър к*рва

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 21:02 от Анонимен

# 438
На мен не ми е скучно, явно съм по-задръстена.  Не гледам ИВ, не са ми интересни, а водещите са безумни просто.

И на мен ми стана интересно защо пердетата са на земята,  иначе Аксения трябваше да внимава, като вижда, че са там.

Потресох се и аз от голия задник на Иван, все пак Мажена беше на леглото зад него.

Гласът зад кадър е много дразнещ, да. Още като каза, че старите са се възгордяли, или нещо такова, и са забравили, че предстои отборна битка предположих какъв е резултата. После и за пердетата нарежда, че предстоят оценки...

# 439

Потресох се и аз от голия задник на Иван, все пак Мажена беше на леглото зад него.

Хич не ѝ е зле на каката. Оглеждаше го как си требе. Той не се усеща да си покаже предницата...

# 440
М, аз па съм го пропуснала! И той ли е толкова черен като фейса му? Мажена пък, нещото, което най-много е виждала, са задници. Едва ли се е затрогнала особено.

# 441

Хич не ѝ е зле на каката. Оглеждаше го как си требе. Той не се усеща да си покаже предницата...

Може и да я е показал 🤦‍♀️

Азалия, не е 😁

# 442
Тюх. И аз съм изтъравала задника на Ваньо...

# 443

Фермата - сезон 8, епизод 46 (26.10.2022)

Уф...всяка година, едни и същи игри, съоръжения, елементи, трасета...

От линкът на Мари Мар, 11:21 започва, 5-10 секунди са. Дори не са го цензурирали. Мислех че дъното е да ги слушаме как ачкат и колко често, ама не. И задници ни показват. Предпочитам грозния силикон на Камелия да дадат. Ама мен никой не ме пита... все за Мамите да има какво да гледат.

Иначе, задникъл гол, но хавлията увита около вратлето. Grinning

# 444
За пердетата си мислех, сигурно Бети ще ги оценява и ще каканиже нещо за старанието.
Да ги бяха набутали целите във вино, да ги боядисат с "натурално багрило" 😁
Аксения баш като се развихри , красива, умна, спортна натура, организатор , гримирВане, фръцкане по силикон, развяване на тату...И бам, чашка вино я върна в реалността, където е просто едно маймунче от цирка, веднъж горе, веднъж долу.

# 445
  • Другата България
А, значи на Иван бил.
Аз реших, че е на Радо.
Как сте го пропуснали, аз с това започнах...поредна противна гледка. Само това остана да видим
Догледах, епизодът започна с въпросната гледка на Ивановата задна част, и завърши с вярната му дружка Камелия, която при коментара за пердетата разбира се, не пропусна да вметне : „А фермерА къде е?“.
Диагноза, това е диагноза.

# 446
От линкът на Мари Мар, 11:21 започва, 5-10 секунди са. Дори не са го цензурирали. Мислех че дъното е да ги слушаме как ачкат и колко често, ама не. И задници ни показват.
ВидОх го, задник... лице - няма разлика. Те така ясно пуснаха как някой, май пак Иван, се изреза мощно в тоалетната, когато Калин снимаше пораженията от кекса на Елена. Добре че няма репортаж отвътре от тоалетната... Много натурално го дават.

# 447
У дома пуснах тв - то, късно, беше започнала Фермата. Ама си викам ся, да връщам за няколко мин. нЕма см.
А цял задник съм изтървала.
Пропуск. Ама голям пропуск!
Ама пак няма да си го пусна.
Стига ми, че е едноцветен с лицето. 🤣
ПП Малко извън темата, но преди тв - то си работеше като фонов шум на бг каналите, отдавна не е е такъв и работи на разни други канали като такъв.
Та в 21.и нещо часа се сетих да мина нашите. Ако могат да се нарекат наши, изобщо.

# 448
Гьенчу защо коментира силикони, като няма опит? А и на Аксения не са ѝ толкова големи, колкото той ги изкарва... В опит да се направи на забавен, става смешен. Той явно си мисли, че камъни слагат в гърдите. Laughing

# 449
Имах предвид, че той е такъв задник като човек, че няма разлика дали задникът му ще гледаме или фейса.
Ето, насладете се на двете звизди на Фермата - Генчо Белия чорап и Иван The Ass
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт