🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 612
  • 863
  •   1
Отговори
# 450
Трябваше надупен да го пуснеш, докато Маженката гледа и се усмихва. Laughing

# 451
Гьенчу защо коментира силикони, като няма опит? А и на Аксения не са ѝ толкова големи, колкото той ги изкарва... В опит да се направи на забавен, става смешен. Той явно си мисли, че камъни слагат в гърдите. Laughing
Камилия като седна до него по гащи преди, той бързо припна да избяга, и каза, че жена му ще го остави. Учудих се, че посмя да коментира силикона, ще играе сопата ми се струва.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 19:46 от dany_nik

# 452
Заповядай
Скрит текст:

# 453
За силикона на Аксения и аз се учудих, че го изкоментира Генчо. Не разбирам много пък и не се заглеждам освен ако не е нещо фрапиращо , но на мен не ми изглежда като да е чак толкова много, не е прекалила и изглежда добре.

# 454
Азалия, ще ме умориш 😁
Мама МаДжена може да е нисичка за отборната игра, но пък е с точен ръст да се наслади на предложения пейзаж.

# 455
Заповядай
Скрит текст:

ДЯВОЛО СНИМКА ЗА КОРИЦАТА НА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА!!!

# 456
  • Sunshine state
Коментира, щото няма да види друг. Нали все обичат да казват как такова да не ти било в къщата, ама то при тях по-скоро е гроздето е кисело. Че коя хубава и уважаваща себе си жена ще погледне Генчо двете гънки? Или пък Иван??

# 457
Коментира, щото няма да види друг. Нали все обичат да казват как такова да не ти било в къщата, ама то при тях по-скоро е гроздето е кисело. Че коя хубава и уважаваща себе си жена ще погледне Генчо двете гънки? Или пък Иван??

Аз имам усещането, че на Гьенчо бащата е финансово красив, а олд мъни са винаги сладки-сладки. Стига да не е някой стиснат дядото... сега, хубавица... всеки с предпочитанията си и разбирането за красота. Laughing

Иванчо безработния, но със скъпи хобита... може да вакумира пачки в евраци и той, да ги крие под дивана.

# 458
  • Другата България
Заповядай
Скрит текст:

Eдна снимка и от мен.

# 459
Да използвам момента (ще ми извините спама днес, но пък миналата седмица ви беше тихо и спокойно) да благодаря на Мари Мар за труда, че качва видеата. Все късно ги гледам и пропускам, но е хубаво да ѝ се напомня, че е направила добро. bouquet

# 460
Еее, стига бе, Ванко по гол гъз? Изтървала съм.
Тя Мажена какво ли не е видяла, едва ли я е впечатлил на Ванко задника.

# 461
Еее, стига бе, Ванко по гол гъз? Изтървала съм.

Ама само гъзът е гол! Раменцата са завити! Stuck Out Tongue Winking Eye

На времето имаше един лаф - Защо жените като сядат в трамвая си повдигат поличката? Защото поличката е по-скъпа от най-милото, да не я изцапат... Simple Smile

И той на този принцип, 1 хавлия е, все пак, приоритети.

# 462
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Това с голите задни части части на Иван мен хем ме отврати, хем ме разсмя искрено.
Продукцията и на него му направи бомба, не знам друг лъсвал ли е така в ефир? Laughing
И то срещу Мажена, ама тя истински професионалист не риагира по никакъв начин.
Аз още снощи подсказах в коментара си, ама викам или не сте го видели, или ви е станало
толкова неприятно, че мълчите.
Забавни ми бяха много първите 15 минути снощи, малко разнообразие и свеж въздух
от скандалите и мрънканиците. Лили и Ванчето как не са най-добри приятелки не знам.
Едната кахърна и все нещо не и е наред, другата все нещо мърмори и се обяснява, ще са страшен
тандем като приятелки. Лили ще пее, Ванчето ще играе хоро до нея.

# 463
  • Sunshine state
Заповядай
Скрит текст:

Eдна снимка и от мен.

Мале, направо ми приседна обяда (тук е обяд..). Честно! Grin

# 464
Аха, видях голия задник, мога да спя спокойно. И защо не се е огащил другаде Ванко ми люшка срамотии пред мамчето? Няма значение, тва му е последния кусур на него.

Общи условия

Активация на акаунт