💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 327
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 530
Мирелчето като отровена, горката, гледаше! Много ясно се видя как всички в тези игри са считали Ралица за слаб играч. Може би само без Мишето!
Ами няма слаби играчи!

# 1 531
Искам в следват анкета въпрос " Харесвате ли тЕлото на Слипа"
Joy .. както беше казал самият той - "Къси крака и голямо дупе"

# 1 532
Ах, Генчо, мамин, как чака и той Елица да се прибере! И той обезпокоен, притеснен, не вярва! Айййй....лисица такава! Дебне на пусия той да пипне изоставения любовник с разбито сърце!
Евала!
Чак пък разбито 🤣 Алекса го е срам да се зарадва 🤣 Когато всички си легнат ще удари една ракия от щастие🤣

# 1 533
Ралица грабна двете знамена, гегата, сабите, 50 гроша и една трупа и се прибра при племето!
Това ли ви е смешния сценарий, това ли успяхте да измислите, големи армисти сте ей! Поне да бяхте направили повече снимки че много гадно се издават актьорите Алекса и Зори като се подсмихват ехидно!!!

# 1 534
  • Брюксел / София
Пандьо плаче: голяма драма, голяма сапунка Simple Smile
Браво на Рали, в тази битка беше без грешка! Заслужена победа!

# 1 535
  • София
Битката на Елица ми изглеждаше нереална - тя за пръв път играеше без да бърза, без хъс, без да се напряга особено.
Като да знае, че трябва да падне.
Явно серия от сериала на продуцентите.

# 1 536
  • Другата България
Защо не дадоха и пастата за зъби и грошовете на Елица на Ралица нали уж всичко плячкосват по правилата им?

Димо и казва, трябва да пазиш сабите в тайна и първото, което тя казва като я питат какво е спечелила - тайно предимство........ пред хора дето всички знаят, че сабите са отказвани няколко пъти.
Наистина колкото е добричка толкова и е глуповата Рали. ;x
Не е казвала “тайно“.
Каза буквално: “Взех предимство за себе си.“

# 1 537
  • SF
Някой много е завидял на Георги за храната и сега той връща.

# 1 538
Опаааа, поредна моя хипотеза виждам реализирана - Генчо и Алекса в съюз.
Хе-хе, естествено, и Вики ще е с тях.
И съответно Мирослава заминава на арената като първа номинирана, ако се стигне до съвет Simple Smile

# 1 539
Според мен съдейки по поведението на Елица при отпадането и е, че може би наистина има договорка с продукцията. И  тази договора е да върви напред Алекса.
Много спокойно прие отпадането си. Чак учудващо. И пак беше Алекса, Алекса.

# 1 540
Ей, тази Елица що колове извади и пренесе, а точно тези й се "опънаха".😜
Сега и без да си е губил някой листата със сценария...работата е ясна.

# 1 541
  • София
Искам в следващата анкета въпрос " Харесвате ли тЕлото на Слипа"

Аз на всички харесвам телата. Само едно гюле има и се отличава. Joy
И на такива игри ми се гледат хубави тела на мен, по- приятно ми е някак. Примерно, ако отида аз да участвам, хич няма да ви е кеф да гледате предаването Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 542
  • София
Ралица не трябваше да казва за предимството, трябваше да каже за грошовете само. Толкова е безхитростна!

Всеки път като дадат Алекса по слипове сериозно започвам да се чудя дали не предпочитам да ослепея на мига или ще успея да издържа още месец. Joy

# 1 543
Рали не трябваше така да казва за предимството.
Трябваше да каже - спечелих грошове.

С тези прозрачни вмъквания на разговори от продукцията беше ясно веднага като ги събраха, а и Елица е влязла само за да осигури оцеляването на мъжа си доколкото може. Тя друга цел нямаше освен да му осигури племе със силна коалиция.

# 1 544
  • Другата България
Рали не трябваше така да казва за предимството.
Трябваше да каже - спечелих грошове.

И съответно Мирослава заминава на арената като първа номинирана, ако се стигне до съвет Simple Smile
Продължавам да мисля, че няма да е тя.

Общи условия

Активация на акаунт