💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 604
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 860
  • софия
Скрит текст:
Но вместо да си действа кротко, той реши с мегафон да огласява какви яки ходове предприема. Сякаш сам не си вярва и трябва да го изрече на глас, случайно някой, ако не е разбрал какъв стратег е.
Така се прави в Сървайвър. Можеш да правиш коварни ходове, но винаги трябва да си честен пред камерата със зрителите и да ги информираш за всяка стъпка. Той играеше играта по този начин и беше честен със зрителя. И за прословутия саботаж продукцията знаеше предварително.
Ключовото е пред камерата. Докато не го овладее това, а не на всяка цена всички в играта още да го знаят колко велик стратег е, няма да му се получат нещата. На третия ден от играта вече всички бяха наясно с неговата коалиция. Малко след това доволно изтъкна как не се хабял в игрите за да си пази силите. Да ходи при Джаферович да взима уроци.  Сезонът преполви, а половината играчи чак сега, докато гледат  разбират за какво иде реч.

# 1 861
  • София
Фаворитите на Мис Ели (учителката от сезон 3, дето тръгна с Вальо ама май вече не са заедно):
Мани ; Фифо ; Георги

За Илиян.
На мен ми хареса. Силен участник, ще се запомни определено. Добър на Арената, добър плувец, жилав, не се даваше. Добър и в стратегиите. Направи цветен сезона. Да, не е Неделчо и няма много ходове, но и това което направи не е никак малко.

# 1 862
Фаворитите на Мис Ели (учителката от сезон 3, дето тръгна с Вальо ама май вече не са заедно):
Мани ; Фифо ; Георги
Няма го Гого?!? О!!! Scream

# 1 863
  • Sunshine state
Коментарът на Георги на клипчето е: "Важно е да спася ледената принцеса в тежък момент."
Много е сладко!

На мен не ми е никак сладко, направо ми е Rolling Eyes

# 1 864
  • София
Щастлива съм само от факта, че Елица отпадна. Дори не мога да опиша колко много ме дразнеше.

Харесва ми как Неделчо Богданов ѝ се подиграва

https://www.youtube.com/watch?v=qEIRPmNkA5M&ab_channel=NedelchoBogdanov

Не знам за Елица, но много се смях на Касим, чудейки се, как да реши пъзел от 2 части.

# 1 865
За фенките на Фифо .. 👀🤭 Ама, внимавайте!
https://vm.tiktok.com/ZMFBA9BRr/
Нищо не виждам 🤣 Дай втора част🤣

# 1 866
  • София
за дамите тук,

един черно-бял Куков

# 1 867
  • Брюксел / София
Кукув е голям пирон! Мн е смешен!

# 1 868
колко сме ралзични хората....освен, че намирам илиян за супер незрял и неприятен, за мен въобще не е силен участник, който няма да запомня с нищо, освен с гринчовата прилика и определено не мисля, че ще се запомни като цяло. слаб стратег,с реден играч, само със злоба и голяма уста се изяви. с манито са си лика-прилика.

# 1 869
  • София
Илиян може и да не беше слаб играч, но на фона на другите мъже изглеждаше такъв. Средно ниво, но недостатъчно като погледаш малко и видиш другите какво могат. Но, според мен, не това подразни зрителя, а усещането за леко скатаване, спестяване на собствените сили в ущърб на племето /още отначало, когато племето си е фактор/. Дали е така, само той си знае. Може пък толкова да са му били възможностите. Все пак, неговото поприще и професия са други.

# 1 870
  • софия

Хайде да върна жеста и към момчетата. Една Мирела.

# 1 871
  • Стара Загора
Не спряхте да пишете за този сценарий. През едно мнение само това чета.
Няма сценарий, вярвайте поне малко на играчите, които толкова много харесвате.
Смеха много често се появява когато човек е истински тъжен или под напрежение. Понякога се хилиш да. Имаше кадри в които ясно си личеше, че са притеснени за Елица (на тези на които им пукаше разбира се).
Има намеси на продукцията, защото това е силно режисирано шоу. Има побутване, има брутални намеси (манипулиране на игри + грошовете и други облаги), но няма сценарий в който играчите играят като актьори и знаят кога ще отпаднат. Разберете го веднъж-завинаги.
Това не изключва обаче момента, че на играч А не му се играе повече и решава да симулира игра и отпадне (Звезделина в този сезон). Или всичко го боли и няма повече сили. Или просто не е неговия ден. Да не говорим вече и за най-очевидното. Да прецениш, че ще загубиш и нямаш шанс като видиш самата битка и елементите в нея. Но това е от продукцията и не касае самите играчи като наети актьори. Ти си дотук, съчини там нещо, дръж се еди как си и довиждане. Глупости са това. Няма такъв филм.
Абсолютно си прав ! Грешката е моя, че неточно съм се изразила. Под " сценарий" имах впредвид намеса на продукцията . И то в смисъл предварителни договорки с някои от участниците , а може и текущи, в зависимост от ситуацията.
  И това според мен са изключения - за този сезон , според мен Алекса и Елица са влезли с предварителни договорки и всичко, което се случваше с Алекса не е случайност,. резултат от предварителен план.  Това вече го написаха много съфорумки.

# 1 872
Аз съм с две ръце за брадвичката, само ми се искаше да попадне при жълти и някой да я използва срещу Джаф. Щях да скачам от радост.😁 За мен лично тя може да раздвижи много пластовете ,ако е изиграна по правилния начин. Но за съжаление в този сезон има твърде малко и не- добри стратези. Само Джаф ,ама тя си е доста побутвана от продукцията, което не е същото. Опитва се иначе душата да изиграе играта , като Неделчо, който без почти никакви физически сили стигна до полуфинал само с една номинация и го направи красиво. 😃 Ако Джаф беше влезнала на равни начала и не беше толкова надменна ,щях и нея да я призная. Ама Уви...Но в сегашния случай ми е даже дразнеща, все едно сама всички ходове си е измислила и не си е създала коалицииката отвън още. Да не говорим за явните побутвания на нейното племе. Илиян сравнение с тези двамата е в детската градина. Ако беше добър стратег нямаше два пъти да е на номинация, нямаше да е вън от играта. За мен няма много мисъл в главата му , освен злоба и отмъстителност. Ако беше добър стратег още отначалото можеше да играе с Гого, Вики и Цецо .Така трудно ,щяха да го бутнат и да е още в играта. Но той го игра по приятелски с по младичките с които има общи интереси и се наигра. Да не говорим ,че почна да създава коалиция още преди да е разбрал от къде духа вятъра ( в смисъл без да разбере качествата на играчите. Напр. Касим и Гого.) Да може би в игра ,като Сървайвър можеше да мине между капките, но в ИВ явните коалиции играещи срещу племето винаги са проблем. Все едно сложи мишена на гърба си и на него си и на Мани. Лично за мен безсмислена игра, колкото да прецакаш останалите , а не да спасиш себе си. Особено пък със саботажа ,беше върха на айсберга. Определено човека е объркал предаванията. Дори Гената ,ако му се бяха раздали същите карти щеше да изиграе играта десетократно по- добре от него. За мен Илиянчо лично ще бъде запомнен с злобните си коментари и тъпите стратегически решения ,които са без грам умисъл. А да и че прецака племето си с помощта на двете девойки.😜

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 16:39 от Joy 05

# 1 873
Хайде от мен една Мира за разкош.

# 1 874
Между другото, за мен Мира е най-красива. Искрено се радвах да видя жена с много пари, която не си е съсипала лицето, рядко срещано. Замислих се, че на жена не съм завиждала така за хубост от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт