💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 725
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 055
Клекналите жълти мътят яйцата на кукавицата...

# 2 056
  • София
Това си е чист саботаж на племето от страна на Виктория, Фейгин и онзи лебед Илиян, който нямаше смелост да се изправи срещу останалите като мъж, а се скри зад гърбовете на две момичета. Цецо саботира Илиян, не племето.
За мен няма оправдание на постъпката на двете. Няма начин да не са знаели, че ще се разбере., като се има в предвид историята с храната от миналия сезон. На какво са разчитали?! Или не са мислили. Както писах преди, тези двете са патици на отстрел, заложени от Илиян.
А да, за пореден път се убеждавам, че не желая подобни хора в обкръжението си. Особено Мани, която е отвратително самодоволна и горда от постъпката си. Но си трайкаше, ако мине номера. Не ми се връзват двете постъпки с понятието чест.

# 2 057
Всички вече се чувстват удовлетворени от наказанието на престъпничките и отново ведро ще я караме в темата, нали?❤️

# 2 058
Виктория е много злобна.Фейгин много объркана.Това момиче не е здравомислещо  дали от наивност дали от доброта или от глупост.Не знам

# 2 059
  • SF
Мани направи каквото можа, за да покрие Фейгин.

Виктория наистина трябва да си затвори устата.

# 2 060
Ще отворя шампанско в мига, в който Виктория си замине. Рядко отровна.
Ето затова го направиха. Не спира да чете. Като пиян поп на литургия в неделя.
А, и Гого се обади.
И както каза Генчо- като цяло не искам да виждам Виктория и Алеко.

# 2 061
Хахаха пак Гената: Докато не видя луна не пускам.😁 Горките жълтички.😁

# 2 062
Аз пак се връщам към Гого, може ли да кажете отново по- точно, който е гледал лайфове твърдял е, че от телевизора ли научава за всичко това? При положение, че дадоха сега, че са им разкрили? За мен е от значение, той е любимият ми играч.

# 2 063
  • Варна
Виктория е като изтеричка! Аз също не мога да търпя такива хора и най-вероятно, аз също щях да постъпя така! 80% от реакциите на Фейгин са породени от страх + че си е доста емоционална пц. Но да, затова не си призна първа, затова се разколебава лесно. А такива хора като Виктория, които винаги се изкарват жертви и винаги искат да са център, са много меко казано нетърпими. Много мутрее, много беснее!

# 2 064
Когато си аутсайдер в едно племе и нямаш думата, то племе ли е за теб? Ами ти нямаш и един човек подкрепа там, какво да правиш? Моя интерес никой не го гледа, защо аз да гледам интереса на “племето” си - група хора, които постоянно ме нападат. Ми нека да нямам ценности.

# 2 065
Фейгин я гризе съвестта. Тя е дете, индивидуален спортист, разчита и отговаря само за себе си и отборните схеми са и нещо ново. На мен ми е жал за нея.
  Виктория е права да се ядосва, но пък е жесток човек и претопли манджата.

Мани е гледала смъртта в лицето, и то не веднъж сигурно. Така че всичко друго изглежда  маловажно и поправимо.

# 2 066
  • София
Клекналите жълти мътят яйцата на кукавицата...

Ауууу, това е много добро! Hands Clap

# 2 067
Ох тази Виктория просто не мога да я гледам, а май покрай Алекса ще стигне доста далече, за съжаление. Дори Алекса не ме дразни толкова колкото нея. А Фейгин да вземе да се стегне, днес така, утре онака. Решавай си си как да играеш и играй. Ралица не е права като каза, че племето не се разпаднало в битка, а в саботирана битка. Племето се разпадна много преди това.

# 2 068
Мани поне си стои зад решенията. Фейгин е от онзи неприятен тип, който си крие зад другите и ползва сълзите да се измъква. Все едно не са знаели какво ще последва

# 2 069
Жълтите защо така се изложиха този път с това клякане....
Виктория за мен прекалява ей заради това поведение подкрепям Мани и Фейгин.

Общи условия

Активация на акаунт