💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 521
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Това издевателства е прекалено. Страшно неприятно за гледане.

# 2 161
Дано в този момент първоначалните Непобедими да са разбрали защо Фейгин и Мани са саботирали. Безстрашните явно не успяха, те подхванаха друга форма на другарски съд - клюкарско оплюване, което е една идея по-прилично от това да крещиш на някого пред още 5 човека.

# 2 162
  • София
Алекса и Виктория са дъно. Да правиш коалиция е в полза на племето и е много отборна игра? Лицемери!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:24 от Госпожа Лютичe

# 2 163
Виктория е абсолютен вербален насилник.
Минута пауза за популизъм и романтизиране на образа на сръбския пацан , великодушно прегръщащ Фейгин. Този сериозно се вживява като някакъв вожд.

# 2 164
Фейгин поеми отговорност за постъпките си .Спри да обвиняваш ,че други ти влиаят и да се криеш зад тях.Нелепо е .На 19 не означава на 9 .Стига оправдание  с това че е млада.Или имаш глава на раменете  или нямаш .Това е.

# 2 165
  • Другата България
В момента вярвам и на Фейгин, и на Вики, и на Алекса.
И тримата ги разбирам.
На Фейгин толкова ѝ личеше, че не е съвсем съгласна с плана на “големия стратег“.

Ох, горкото момиче, Тупарев, Тушев, гордеете ли се с това, което направихте с едно дете?
Аз...досега не съм го правила, но сега ще кажа - НЕЩАСТНИЦИ! Това е дете, м@мк@ му!!!

# 2 166
  • На острова
Оофффф, ма как може така да го сдухват това момиче Фейгин така, бе! Ма тази Виктория майка ли е, каква е, че на кръст я разпънали.. Абсолютно bully.

Т’ва в Сървайвър щеше да се сметне за супер move. Тук ги разпнаха…

Много са зле от продукцията…

# 2 167
Фейгин в грешните прегръдки.Къде си бе Георги?

# 2 168
Ясно.Целият този цирк е за да видим, колко е добър Алекса и как може да прощава.Дам  winners edit 🙂

# 2 169
Гого и на мен рязко ми "падна в очите", цял сезон е като сянка на кречеталото и Слипа. Щот неговата социална игра е много за гордост и хвалене в тази коалиция.

Остана ми само един фаворит - Фифо.

# 2 170
Не мога да разбера. Разпаднали се сините, ама всички получиха каквото искат - Алекса се събра с Елица, Виктория остана с тях, и се отърваха от Мани. Какво искат повече?

# 2 171
Мисля, че Виктория е тази , която трябва да се срамува от поведението си !!! Това да не е другарски съд … направо не знам тия хора как си позволяват такава вербална агресия !!
Мноого слаба психика , Фейгин Sad
Тоя пък позьор, Алекса … сега пък що плачела.

# 2 172
Аз съм потресена… Как нямаше кой да застане и да каже най-голямата истина, че всяко действие си има равно на него противодействие. Правиш някого на “дъвка”, дъвчеш, мачкаш, сриваш със земята, а после ако посмее да ти се опълчи някак, го изкарваш пред аудиторията (обществото) долен, лош, подъл, низък… Не вярвам на очите и ушите си.

# 2 173
Предлагам Мани и Фейгън да ги завържат за колове и всички да се изредят, Виктория, Гого и Алекса по два пъти да ги замерят с камъни и да мирясат.

# 2 174
Бе какво семейство, какво знаме??!? Шепа хора събрани случайно и един парцал в цвят, психиката на едно дете в калта. Дано е горда Виктория, искаше да се разкайва, постигна го.

Общи условия

Активация на акаунт