💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 463
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 190
Фейгин, Фейгин, на колко години била, млада била, ама все пак трябва някакъв характер да има човек. А не да е плазмодий, пластелин. Жалко.

А тя можеше да им отговори и да каже защо го е направила, имаше си причини. Ама не, реве и се извинява, у ж а с.

Цял живот така ще я подмятат и мачкат, ако не се промени.

Хаха, а Гената как обикаля отстрани, нали и той оскаше да разделя племето си.

Да, постъпката на Фейгин и Мани е спорна, но аз я подкрепям, при положение че бяха в племе с Алекса, Вики и Цецо... борчета и булита.

И най-тъпото в цялата ситуация е, че от предаването решиха да им издадат схемата, това е абсурдно, защо развалят играта на участниците?!?!?!?!

# 2 191
  • София
Супер съм доволна от Гого.
Змията не съжалява, а девойката сега осъзнава в какво с ая забъркали ония двамата.

# 2 192
Добре де, на вас ако ви спретнат такъв номер,  искате да кажете, че ще кимате усмихнати и разбиращи, доволни и с умиление в очите. Горките крехки момичета. Особено Мани, такова мило и невинно същество.
Гого добре я нарече - енергиен вампир!

Фейгин се разби да плаче, Мани обясни, с лице застана срещу убийствения поглед на Гого, само дето не я заплю, и се продължава да се намила, ами за мен е жестокост това. Да не са убили човек в края на краищата.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:25 от araselia

# 2 193
  • София
Аз ако бях на мястото на Фейгин, щях да и отговоря на Вики: “Защото ни е страх от теб и искахме да се спасим от теб!”

# 2 194
  • Пловдив
Дано Илиян и Мани са доволни, че използваха това дете за кроежите си. Те двамата никому неизвестните, направиха така, че това дете положило толкова усилия в живота си да се чувства сега като най-долното същество. Харесва ми и реакцията на Виктория и Алекса, всеки си каза какво мисли, пореваха си всички, ядосаха се и после се прегърнаха с Фейгин и ще си простят. Тези емоции са нужни, за да може да се отработи негативното и да може човек да го изхвърли извън себе си. Според мен ще се сработят като отбор и Фейгин ще се чувства добре след като си казаха всичко. Най-малкото няма да й тежи повече тази "тайна".

# 2 195
Евгения е готова за дискотека. Не си прави хубава реклама с този си грим 😃

# 2 196
  • София
Браво на Гого! Много точно й го каза!
От темата оставам с впечатлението, че подлостта е на почит Cry Чудя се тези, които ги защитават как биха реагирали ако те бяха обект на подлост.

Фейгин научи се да вярваш на себе си! Прекалено си доверчива.
Ами представи си,че някой в живота сме се сблъсквали с такива като Виктория и е трябвало да се справяме с тях без надвиквания и крясъци,защото разговор не може да има с такива,те си водят монолога,завършват с "не ми се слуша,не ми се говори,трясват вратата и по никакъв начин,в никакъв момен, разговор няма .Виктории в живота много,решаваш дали да си тръгнеш и те да спечелят или действаш по начин,които ти да спечелиш.

# 2 197
  • София
Хайде, сега, Фейгин се разрева и вие изкарате Виктория крива! На Фейгин това ще й е номерът в живота, така ще играе невинното малко момиче, ще прави простотии и после ще й се разминава, зсщото ще я съжаляват.
Виктория има право отвсякъде, нев я прецакаха най-многокато капитан.
Мани ми е гнусна. Типично си изми ръцете, че Фейгин сама решила ва участва

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:25 от Andariel

# 2 198
Големи моралисти се извъдиха. А техните пазарлъци за грошове какво са? Най-лесно е да тъпчеш сгрешилия.

# 2 199
Гого бил мъж?!!! Да, бе, да. Точно тази дзен безхарактерност не ми харесва в него. На терен ми харесва, добър е. Но не бих го нарекла мъж. и на млади години не съм харесвала такъв типаж, сега също.
Мани била енергиен вампир. Друго не можа ли да измисли?!

# 2 200
  • София
Лелееее, Застреляха ги Joy

# 2 201
  • София
Хубаво е хората, които употребяват понятието лицемерие /във всичките му форми/ да знаят точно какво означава...

# 2 202
  • София
Е, разбрахте ли защо се разкри всичко? За да ги спасят и Мани и Фейгин.

# 2 203
Я помислете малко върху този нюанс.
Фейгин била млада, невинна, сбъркала, Фейгин се жертвала заради тях, Фейгин обясняваше колко я е срам в епизода, не е ли така?
Фейгин в момента? Гордее се и навсякъде тръби, че е с Илиян и Мани?
Мани- не трепна, не промени позицията си. Ок, не всички тук я харесват, но поне шизофренично не се мести според посоката на вятъра. Мани, Филип  и Ралица са най- силните психически играчи.

# 2 204
Ох, айде сега реч на госпожата за доверие.😒

Стана интересноооо

Общи условия

Активация на акаунт