💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 080
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 135
Гогата е навигирал по трасето с астралното си тяло.  Laughing

# 3 136
  • София
Хубаво поема отговорността Генчо, но винага не е негова. Навигираше ги добре, непрекъснато ги подканяше да бързат, просто първите две двойки бяха много бавни по трасето.

# 3 137
Елицееее, гледай ги Викито и Пандьо колко са си близки. Чак му ляга на рамото 🤣🤣🤣 Още малко и ще му седне на колянце 🤣🤣

# 3 138
Генчо се справи добре с навигирането, "слепите" също успяваха да го слушат, просто килограмите му им дойдоха повече и по-трудно бутаха, но пък той бе най-подходящ за този пост, така че риск печели, риск губи. Grinning
Май Зорница и Виктория бяха единствената женска двойка, нищо чудно че се поузориха. Grinning

# 3 139
Извода за цялото предаване: Гого прави баница и племето му печели.😁😁😁
Тайната на успеха : Яжте много баница !!! 🤣🤣🤣

# 3 140
Генчо пореден страхотен ход, хвана на Алекса логиката, мисля че ще отърве номинацията тази седмица. Зори с нейната странна психология просто ме съсипва...

# 3 141
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е не, не стига че е нинджа, но сега се издаде, че е и духче. Гого духчето с различните чорапки 😉.

# 3 142
  • Варна
Аз вече викам за леля Гена😁

# 3 143
Добра е Евгения в игрите за навигиране. Браво! Но е важно и да има кой да слуша командите. Заслужена победа на Жълтите! Добро представяне и на Генчо. Дано не е номиниран.
Да, добра е, защото си е в свои води- даване на инструкции и команди.
Радвам се за жълтите, но за съжаление някой натурално 😀/ не пребоядисан/червен ще е на елиминация. Едва ли ще е умната Зорница, тя все пак им даде безценна информация. Мира се опита да отрони сълза , държейки ръката на бащицата Алекса. Остават Георги и Генчо…

# 3 144
Пандичката се е държала за ръка с Жорето, квит са с Пандю.

# 3 145
Сега може ли малко солидарност и за Генчо и психическия тормоз, на който е подложен от една особено тъпа жена, ако не и две, вплели се като плевели около Алекса? Вярно, че е голям здрав мъж, а не крехко момиче, ама все пак.

# 3 146
Извода за цялото предаване: Гого прави баница и племето му печели.😁😁😁
Тайната на успеха : Яжте много баница !!! 🤣🤣🤣

И леща! 😇

# 3 147
Генчо чесно казано за играч, който изглежда тип "груба сила" е страшно комплексен. Само на пипкави неща с ръцете се дъни досега, силен играч е и хитър актьор отгоре на всичко. Прави играта по-интересна, дано не си тръгва.

# 3 148
  • Варна
Както каза по нагоре една съфорумка Мира не я видяхме една сълза да пророни за децата си, ама за Елица не спря да реве.
И тая Зорница не мога да я дишам...

# 3 149
  • Другата България
Напълно споделям мнението на Генчо за Зори.
Описа я много правилно.

Общи условия

Активация на акаунт