💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 217
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Другата България
Отвратителна е, защото се е защитила?
От хейта на някакви непознати, които умишлено са там, за да го правят?

# 3 256
  • SF

Странно ми е, че не присъства заедно с Алекса в тези лайфове. Независимо, че не е била в тяхното племе, нали уж са заедно, влюбени. Поне в реалния живот ,ако единия се сприятели с някоя двойка, то двойките започват заедно да излизат.
Замислих се, дали тази голяма екранна любов , не е чак толкова голяма.

Аз гледах лайф на Елица с Алекса.
Те сега са в Сърбия. Приятели са с Мира и Зори. Когато идват в България, отсядат при Мира.
Не търсете под вола теле. Ако са я играли тази любов със сълзите и целувките, заслужават Оскар, защото аз им повярвах.
Ако пък ви е кеф да отричате любовта им, отричайте го.

Мани и Фейгин са много насметени. Мани какво му се връзва на Гого!? Ако някой ми каже, че не може да остане с мене в една стая, ще му кажа точно същото. И аз не го искам и затова се изнасям.
Тя какво си глътна граматиката и "Ми... добре, ще се изнеса."
Като го види сутрин, да го подминава. Така и така, когато й падне имунитетът, Гого ще я номинира. Ще го удари на чест и доблест.
Как може да му се дава!!!
И Фейгин им реве и им се извинява. Абе я да си гледат работата! Не ги е искала и вместо да ги номинира, ги саботира. Друг вариант да се разкара от тях не е видяла.
Гого ще се извини ли на Мани, като разбра, че не точно нейната ръчичка е дръпнала парчето от пъзела и не точно нейното краче го е заровило?

Фифо, казвате, бил също много добър на терена.... Simple Smile Ми....

А Гената ме дразни, защото ги заплете едни плетки. "Как' Сийка, аз ни съм от тез, ам да ти кажа..."
Защо отива да си разкрива козовете пред Алекса и Вики? Те какви са му на него? Ако той номинира Зори, те ще му се скарат, ще го накажат???
Алекса, разбирам, силен войн. Ама Виктория как им взе страха на всички! Леле, тая Виктория....

# 3 257
  • На морето!
Не, защото крещи, маниерът ѝ е точно на мутра от края на 90те години, защото е агресивна и невъзпитана.

# 3 258
  • Sofia
Хвърлих едно око на лайфа на Лефтеров.
Генчо разказва, че с Георги са обмисляли да саботират, но в крайна сметка само са се спестили на места в играта. Генчо оправдава и разбира момичетата, защото Алекса е бил много краен в поведението си към Мани и Саша при сините, имало е натиск психически, тормоз, вербална агресия и заплахи за моменти, в които няма камери. Георги добави, че се е видяло и в тяхното племе това отношение след размесването. Дали предстои, или не е излъчено не разбрах. Разбират реакцията на Гого и съжаляват, че е станал косвена жертва на напрежението при Супергероите, но то било породено от други хора, не от момичетата.
Това коментираха по казуса.

# 3 259
  • Другата България
Не, защото крещи, маниерът ѝ е точно на мутра от края на 90те години, защото е агресивна и невъзпитана.
Ясно, сега те разбрах.
Скрит текст:
Генчо разказва, че с Георги са обмисляли да саботират, но в крайна сметка само са се спестили на места в играта. Генчо оправдава и разбира момичетата,
защото Алекса е бил много краен в поведението си към Мани и Саша при сините, имало е натиск психически, тормоз, вербална агресия и заплахи за моменти, в които няма камери.
Скрит текст:
Георги добави, че се е видяло и в тяхното племе това отношение след размесването. Дали предстои, или не е излъчено не разбрах. Разбират реакцията на Гого и съжаляват, че е станал косвена жертва на напрежението при Супергероите, но то било породено от други хора, не от момичетата.
Това коментираха по казуса.
Joy Това Генчо вероятно го е “видял“ в кристалното си кълбо от червеното племе. От едното, директно в другото племе “хвърля“ това кълбо. А, чакай, сетих се. Час и половина лаф моабет с Илиян, след като Цецо му намаза ските, не вербална, а и мануална агресия ще каже, че е имало Илиянски.
И Генчо, който не спря да хейти и той жените в собственото си племе, седнал да обсъжда “чуждите „агресори“. Колкото и да е прав в преценката си за всяка една от тях, на него те са му в устата от самото начало, защото си гони и той личния интерес. Дори и сега, след предаването обижда Зори по сайтовете с едни “красиви“, “НЕагресорни“ епитетчета, седнал Генчо точно да говори за лошо отношение на мъж към жени!
Вече наистина започва да ми липсва Джаферович и нейния сексизъм относно Фифо, та той Фифката излезе направо Душко Добродушков, и тиквата се превърна в каляска!
Благодаря ти за споделеното.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 00:57 от Merri_An

# 3 260
# 3 261
  • SF
Генчо разказва, че с Георги са обмисляли да саботират, но в крайна сметка само са се спестили на места в играта.

Фейгин и Мани също трябваше само да се пестят, да се настъпват  и спъват, а накрая на пъзела, Фейгин да бъде нещо като Касим - гледа нервно и подава грешните парчета на Гого. Той да го реди сам, а тя да търси по земята.
Трябваше да саботират така, че да няма заснет материал. Имаше и масов старт на плуването - чудесна възможност да се сбутат с някого и да изостанат. Или в бутането да се ударят по рамото и да не могат да плуват. Фейгин не е плувкиня от класа, така че можеше да финишира последна и да оправя въжето, както Генчо оправяше тяхното.
Но Генчо и Георги не тушират "срамния ход" на момичетата с признанието, че и те са искали племето им да се разпадне.

# 3 262
Мери, да си делнем секундите слава, че и аз съм в кюпа на "доста хора"? 😉
Diorela,
когато човек открие сходства с участник, основани на принципи и мироглед, е нормално да го харесва. Когато обаче открие припокриване и в кусурите си, направо изпада в екстаз!  Особено, когато е на възраст, в която е прегърнал същите и си живее в мир с тях. 😌

Да, твоят пост беше конкретния повод, но и доста други.
Това не беше упрек. Наистина ми е странна тази идентификация, защото ние виждаме само някаква , избрана от продукцията , част, която може да е силно манипулативна. Да критикуваме, да изказваме мнение, ок, но чак да се идентифицираме, ми се струва безсмислено, защото влияе на преценката ни  ...

ПС
Ядосвам се на себе си, че гледам и даже губя време да чета и пиша в темата, вместо да се занимавам с къде по-смислени неща. То направо ми се повдига от манупулации, психологическата намеса е в пъти повече, отколкото са игрите.

# 3 263
  • Sofia
Esmee, нищо не тушират. Нито аз. Саботажът си е саботаж, независимо как се е случил. Не ми беше това фокусът.
Преразказах на Генчо думите, защото тук потребители питаха какво по-точно е разказал той за ситуацията с агресията при сините.

# 3 264
  • Varna
В момента имат лайф Лефтеров, Георги, Чакалов и Гената- казаха, че тормоза над Фейгине бил много повече от колкото са показали, и тя много тежко го е приела. Питаха ги защо не са я защитили и Георги каза,че всички са я зашитили,но не са го дали.
От страна на Виктория и Алекса при червените ли?
Защото за Синия отбор лично очевидно няма как да знаят.. 😂
Да, ставаше въпрос за вчерашния епизод и зададоха въпрос на Георги защо след като Виктория и Алекса и се караха никой не се е застъпил за Фейгин. Той каза,че са се застъпили, но не са го дали. Каза,че без двамата гореспоменати съвсем нормално са се държали всички и не е имало напрежение. Докато Лефтеров не знаеше дали е имало напрежение при тях, освен от страна на Гого:)

# 3 265
  • софия
Мери, аз изгледах лайфа. Но, като слушам уважаемата съфорумка, явно е бил друг, паралелен. Този, който гледах не чух да бъде хранен никой от Вики и Алекс. Даже напротив. Куков се опита за злослови по адрес на Генчо. Алекса го прекъсна( можете вече да сложите и Куков репресиран от мутрата) и му каза, че в лайф в който се плюят играчи няма да участва. Ели е болна от десетина дена и в момента даже и купуваха лекарства от аптеката. Ужасна кашлица. На Зори и е много трудно да свикне с хейта. Тримата се опитаха да и обяснят, че никой не е на 100 % харесван в живота и трябва да гледа по леко на нещата. Зори се беше притеснила,  че може да е засегнала Фейгин с думите си в този епизод. Вики я посъветва просто да и се обади и да и се извини и обясни. Да не остават нещата неизговорени за да няма наранени. Във въпросите им зададоха какво им е мнението за постъпката на троицата. Вики каза, че не иска да коментира. В крайна сметка и Алекса и тя казаха, че това е игра и че всеки има право да избира как да я играе. Че тя не би могла да го направи, но който може и мисли, че това е успешен ход е свободен да действа. Съжалява за острата си реакция, когато е разбрала. Но изобщо не вижда как е можела да не реагира така. Куков пак се опита да нарежда. Алекс и Вики го помолиха да е по обран,  защото много деца гледат лайфа. Общо взето това запомних. Ако някой е гледал тази страна, която и аз може да се пробва да ме допълни.
  А това, което не разбирам е, как може да се изсипва такава помия върху играчите и то, като оправдание, че те са зли. Тоя хейт ме побърква. Някой дава ли си сметка, че едно такова момиче, като Зори или Фейгин, младо. Точно във възрастта в която се опитват да се валидират и търсят одобрение от всички как може да им подейства. Ако са по лабилни, даже не искам и да си помислям какво може да стане. Тук повечето сме майки, жени, хора минали тийн годините и пак го виждам. Докато заклеймяват "тормозът" от участник към участник двойно повече злост изливат. Наистина не ми го побира главата.

# 3 266
  • SF
Ама аз нямам спор с тебе.
Коментирах това, което ти сподели. Нещо се изгубихме.
Не те обвинявам в нищо.

# 3 267
  • София
Не съм учудена, че сме видели само малка част от тормоза над Фейгин. В синьото племе не е било по-различно. Виктория и Алекса изобщо не са трудни за разгадаване. Методиката им е доста типична, бих я нарекла селско-първобитен тип, при когото се разчита на смесица от сплашване и убеждаване, че всъщност те са единствените, които ти пазят интереса. Нещо като доброто и лошото ченге, но в доста по-просташки вариант (който е гледал истински разпити знае, че не се прави като по филмите), в когото един човек играе и двете роли. За мен е жалко, че такива хора движат напред, но не е узряло обществото да ги неутрализира качествено.

# 3 268
  • Sofia
Не не, спокойно си лягай, Генчо лъжел. И Саша Фейгин е излъгала като им е разказвала. Всички са готини и с мед да ги намажеш. Представям си, човек който крещи пред камера, как се държи като я изключат. Сигурно спокойно и благо.

# 3 269
СлаБе, като са им слаби ангелите, нямат работа в такова риалити. Аз съм сигурна, че и договорите, които са подписи, са много рестриктивни. А и реалният живот не е люлка за слабаци.

Предполагам и , че поне част от персонажите не са баш такива в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт