💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 127
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 510
Работила съм с 'викащи' агресори и такива тип 'Мани и Илиян'. И двата вида не са окей, но при първите поне можеш да се защитиш, а при вторите не знаеш откъде ти е дошло, трябва да минат месеци докато се усетиш кой мъти водата. Но не мога да си затворя очите и да не призная на Мани, че поне се придържа към нейната си линия. Признава си, не съжалява, наистина показва силен характер, за което браво. Няма как да ми е дори малко симпатична, но уважавам колко е стабилна.

Същия личен опит и същото мнение, ако можех щях да ти дам повече от едно палче Hands Plus1

# 3 511
  • Sunshine state
Илина е напълно права и само повтори това, което ние тук говорим вече не знам колко теми - Джафа не е добър стратег, просто попадна на едни наивници, които замота супер отявлено в схемите си. Чак сега започнаха да проглеждат, ама то акълът им не може да еволюира толкова бързо и ей на, ще си я докарат до финал. Малко прозорливи да бяха, щяха да се усетят още в самото начало, ама нейсе.

# 3 512
Днес според мен номинирана ще е Зори.

# 3 513
Не знам, гледайки епизод след епизод у мен се поражда съмнение за игра с предизвестен край. Алекса наследява от раз постланотото от Елица. Мира и Зори буквално му клекнаха. А и от самото признание на Елица че тя не е искала да влиза, но явно от продукцията са я натисна ли. Все ми мирише на договорка за победата.
А и с този псевдо тормоз ми идва в повече.
Точно затова не трябва да се вкарват двойки в подобни игри- разваля се баланса и още преди началото, без да си положил никакви усилия имаш съюзник, а в случая Алекса продължава да кяри от това. Друг въпрос е, че Тупарев го прави за сеир и категорично постигна успех в това си начинание.

# 3 514
  • София
Каlista,
Не, не е ясно какво е станало между Михаела и Мирела. Но всичко е изяснено там на място. Изговорено е и ние никога няма да разберем, а и така е редно.
Хипотези много, но ще си останат само такива и нищо повече.
Супер, много ти благодаря за отговора.... Но това явно все още е доста проблемна тема, след като пак се натърти снощи...

# 3 515
Илина разцепва с мнение за Джаферович 😮🙄😏

За Илина определено ме е яд, че Продукцията я отстреля толкова рано и дадоха игра, която беше почти невъзможно да спечели.
Колко щеше да е по-приятно без Виктория и със Илина в предаването… мен също ме е яд, но така пък Чакала щеше да е при Супергероите.

# 3 516
За мен изпортването беше най-тъпия ход на продукция на реалити евър!!! Изобщо не коментирам е ли, не е ли готин саботажът. Обаче... кой гений реши, че изпортването ще създаде интересна ситуация? Мани и Фейгин ще си ходят до седмица-две и толкоз... обаче в дългосрочен план всеки потенциален нов участник с повече от две мозъчни клетки и потенциал за добра социална игра току що се отказа. Че то на кого му се играе или говори в синхрони като знае, че всеки момент може да бъде изтропан и стратегията му да отиде на вятъра? Ще гледаме само Зорита и Пуховци дето едно интересно изказване и решение няма да вземат. Ми така като са тръгнали що не казаха на Ралица и Михаела как Джаферович изведнъж заигра с Фифо? Или някакви подобни? А да цитират някой по-интригантски синхрон? Тъпня пълна! Фейгин обясняваше как стои зад решението си и изведнъж Това не съм аз. Виктория е всичко, но отборен играч НЕ е. В екип е недопустимо да оставиш недостатъците ти (в случая нрава й и неспирното и каканижене) да изплуват до такава степен, че да скапят екипната работа. Потискаш, овладяваш се и вкъщи си вилнееш (имам такива колеги, несдържани и с кофти характер, но не успяват да се владеят и това възпрепятства екипната ни работа, недопустимо!). Гого излезе от хибернация ли какво? Дали реално не осъзнава мотивите за саботажа? Това не говори добре за IQ-то му... Мира веднага намери начин да спечели симпатии чрез просторения култ към богиня Елица, бляк. Но колкото и да се говори за играчите, кой глупав, кой хитър, кой силен и кой не чак толкова, за мен лично целия сезон с един чудесен подбор на играчи го скапа продукцията с мега тъпия си ход да изкаже работата. Вероятно саботажът е сценарий, защото много ми се струват престорени дискусиите за събитието и с лоша актьорска игра на участниците,  ама все пак. Ако беше реална случка най-логично щеше да е да отидат да търсят липсващата част вместо един час да обясняват на въздуха как липсва парче и да викат готови сме! При все, че знаят, че не са. Ама така нали- да изглеждат още по-горкички. За мен тъпомерът е превъртян и вече не ми е интрига да гледам предаването

# 3 517
Продукцията се постара тази година да опропасти добрия си женски каст. За поредна година...Продължавам силно да вярвам ,че са женомразци. 😬 Една Михаела и Ралица останаха , ама и те набутани в лапите на Джаф. Всички други жени ,бяха гадно очернени или изобщо нямаха шанс ,като Вели и Илина.Направо ми се смъква рязко желанието да гледам. 😔
     От мъжете фаворити ми са само Гого и Фифо и отчасти Жорето ( той поне винаги е весел :" душичка ") .Може и Гената, той поне все още не е "изплискал легените" , ама продуцентите здраво се стараят това да се случи. Все едни гадни карти му раздават.
   Липсват ми от предната година характери като Морунов, Неделчо, Андрей, Стоянката , Рабухчиев, Марти, Боби. С удоволствие да гледаш и игри и взаимоотношения в племе и синхрони.  Там пак си прецакаха сезона и играчите "великите" продуценти, но някак бе по забавно.😃
    А в този сезон толкова дразнещи характери са вкарани , че ми дойде до гуша от скандали и ревове. Изгубиха се в този "калабалък" и игрите, и спортменската част , и чистия атлетизъм. Оставиха ни да гледаме разни долни манипулацийки и престорени скандали.Сеир да има.🤮
    А колко хубаво би се завъртяла играта ,ако я нямаше намесата на
" Големия Big Brother " и племената бяха равнопоставени още отначалото. Но уви...

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:23 от Joy 05

# 3 518
  • Другата България
Попадна ми това.

Или по-тесен отвор, или по-големи сини топчета. Все тая, просто поредно, но не и последно омаскаряване на игра, дори и на тази, която беше толкова приятна за гледане. Двойно подсигуряване, в случая жълтите и без това “предимство“ щяха да спечелят, защото бяха по-бързи, но този кадър обезценява честната им победа.

# 3 519
  • София
Това със сексизма беше застъпено и в миналия сезон.
Ясно помня как Андрей обясняваше, че е невъзможно да падне от жена. Разбира се, Продукцията каза "дръж ми бирата" и се зае да му спретне битка, в която да го победи жена. (вече не помня коя).
След това слушахме синхрон на разкаялия се за думите си Андрей. За да може нали, да е поправилият се герой.

Обичат такива неща да правят от продукцията.

Вчера Гого отправи клетва към Мани да ходи на елиминация срещу Фейгин. Хич няма да се учудя и това да се окаже поредното "пророчество".

Мери-Ан, точно това и аз видях и червените коментираха как е задъдена улица и не минава от там. 🙄

# 3 520
  • Където морето целува небето...
Червените бяха много по-бързи на топчетата. Безспорен факт! Генчо ги навигираше да са резки в движенията и наистина бяха бързи. Просто бяха ужасно бавни някои особи по трасето. Не мисля, че тук е нагласено за някой. Има ли снимки на целите дъски? Може пък и на жълтите да е имало така стеснено на друго място.

# 3 521
Сериозно ли не знаете защо е бил скандала между Мирела и Михаела? Следвайте линията Лефтеров-Мирела-Валери и ще се досетите. Нали знаете лафа: няма по-опасно нещо от наранената жена? Stuck Out Tongue Closed Eyes

За съжаление не само режат от продукцията, а и снимат до определен час вечер. Истинския купон започва вечер, Когато операторите си тръгнат. И не говорим само за скандали. Участниците са си правили страхотни купони на резиденцията, също и много са си споделяли, обаче монтаж, майка...

Да, Жоро се е намесил да защити Фейгин и не е дадено. Дишайте защитнички на рицарския образ Satisfied Знам го от участник в "мелето".

Не знам защо толкова подценявате монтажа, но само глупак влиза в реалити вярвайки, че какъвто е, такъв ще го показват. Да, Мери Ан, знам какво ще ми кажеш! Smile

Виктория е играла освен в изброените отбори още в Левски, Азербайджан, мился и в Швейцария беше...да се подценяват спортните ѝ успехи е доста жалко.

Зори също се пече на тоя огън. Момичето откровено ми глупее, но това не значи, че всеки път като мигна и тя не е затворила мъжете с по две обиколки на плуване. Момичето е изключително подготвено физически. Все едно да кажем, че на Стоичков умствения капацитет някога му е пречел да вкарва голове.

# 3 522
  • София
В един от епизодите някой разказа, че Мирела е видяла Мишето да прегръща Лефтеров и е изтрещяла. Мишето е своя защита е обяснила, че си има сериозен приятел и не е това, което изглежда.

# 3 523
  • София
Напредвам, вече съм на 226 стр. 😁
Искам за хейта да напиша нещо. Първо аз това съм го писал много пъти, мразя хейта, но и съм свикнал и не му обръщам внимание, нито ми пречи. По-скоро ме напряга, защото на много хора не им харесва, а това пък на мен не ми харесва (леле колко сложно го обясних, ама няма да си го оправям). Но тук във форума наистина каквото и да си говорим хейта е много по-обран и без грозни изцепки. Дори и бегло сравнение с Фейсбук и Инстаграм не може да се направи. Не ги разбирам тези хора (деца, юноши и зрели хора с незряло поведение), които обиждат по вулгарен начин и даже пожелават на Фейгин да си счупи крака, а Мани да умре от ковид-19. Или пък новата порция хейт към Зори и Вики. Аз съм последния човек, който ще критикува някого в профила му или на страницата на сайта и т.н.
Ако напиша нещо негативно, то ще е подкрепено с факти. Тук може и по-крайно, защото е форум, но без простотии разбира се. Нека всички са наясно, че тези хора са преборили хиляди други на кастинг (някои обаче са получили златния билет за участие без да си мръднат пръста ама това е друга тема), минали са сложни тестове и там са стояли 2 месеца с оскъдна храна, хапани от какво ли не, брулени от стихиите и с десетки травми, някои и сериозни. А ще им останат и белези за цял живот, като за спомен.

И сега ще се опитам да обобщя защо голяма част от феновете, които гледат сезона не симпатизират (хайде да го кажа възможно най-неутрално) на следните актуални (понеже са все още в играта и сега чета, че са се оплаквали от хейта) герои: Зори, Вики и Алекса.
-
Зорница
Никой не обича портите и клюкарите. Зори ако четеш (много хора четат, знам го), не може да сменяш лагерите като носни кърпички и да предаваш доверието на хора с които даже се познаваш извън формата като Георги, само и само да си спасиш за*ника за още седмица или две. Топ атлет си, ще останеш във фолклора с изцепките си и главен герой на безрой мемета (не приемай това за нещо непременно лошо, по-добре това, отколкото да си безразлична на хората), но така не се играе. От всичко видяно дотук, според мен на теб не може да се има доверие и би предала всекиго, съжалявам.

Виктория
Овика всичко що мърда! По-крещяща жена не съм виждал, а мъжете не обичат крещящи жени. За жените не мога да говоря. Как може да говориш, че Мани и Фейгин са слаби играчи, като са много по-комплексни от тебе не мога да разбера. Всъщност точно от там тръгва основния проблем. Не си достатъчно добра на терена. Освен груба сила, но без издръжливост, аз друго не съм видял. Обаче да се крещи от резервната скамейка може, а после да се гонят тези хора, само защото са ниски и слаби и не ти ходят по гайдата.
Вики <-> идеален пример за двойния аршин в живота!
А за чистата проба 'булинг' над Мани, Фейгин дори не искам да отварям дума.

Алекса
Много добър атлет. Сред най-добрите 8 в сезона, а това не е малко, защото каста е ТОП. НО, влязъл с Елица, любимецът на продукцията, техния главен герой и личен фаворит. Изградили са го като доброто момче, но и силен и подъл когато трябва, който да стане любимец на публиката с ходовете си и накрая да го прецакат. Любимият похват на Тупарев още от Биг Брадър. Само че тук продукцията си вкара неспасяем автогол. Алекса не стана любимец и няма никакъв шанс да стане такъв, защото с толкова очеизбождащ 'уинър едит' по дифолт става антипатичен за над 80% от зрителите. Пореден слаб 2 на монтажисти от екипа. Пресолили са манджата.
Алекса пее. Алекса говори на плажа с Елица, когато си поиска (но иначе е забранено). Алекса се кара на червените мъже и им се репчи на плажа като петле. Вика на Димо и Ралица - Това са Игрите на Алекса (WTF?!). Елица реве, Жени реве. Жените реват, само Алекса принцът на белия кон да запее. Има ли емотикона на повръщащо човече? Още на обиталището ме загуби безвъзвратно когато обиди българите като нация. Аз пак да питам, кога българин е спечелил чуждо риалити предаване от такъв ранг? Защото у нас по-скоро се пита обратното, има ли българин, който да е спечелил в сезон, в който има чужденец?
Продължавам. Алекса остана на 4 място в единствената топ компонентна игра, която им дадоха на Резервите. Биха го две жени, а Филип го би брутално. Обаче Алекса продължава. После Чакалов го победи в нова многокомпонентна игра, но Алекса отново продължава. Валери го смаза в поредна многогокомпоненнта игра (пъзела не го броя, но само да отбележа, че Алекса получи същия пъзел, който решава от битката на резервите), той орева орталъка, че храната в резиденцията била виновна (WTF?!).
Така, вместо да отпадне и изхвърлен от формата, му се дава трети шанс, най-накрая побеждава и получава 200 гроша и имунитет?! Въпрос: Защо не дадоха този имунитет на Чакалов??? През цялото време говори наизустени алабалистики за чест и морал, но когато опря ножа до кокала, изпрати Гайтанов вкъщи, защото го хвана шубето. Той за малко и от Елина да загуби на финалната битка... Но не е проблема, че е изгонил Гайтанов и избрал жена за двубой, а в приказките му. Или си герой или си злодей, няма средно положение, Алекса. Средното положение е най-лошото, защото там олекваш. За заплахите към Мани и Фейгин не отварям дума. За гледай ме в очите към Касим и няма да влизаш в кухнята към Илиян също. Ама иначе е добро момче...
Пращат го разбира се в най-отслабеното племе след 3 седмици престой на реката. Там е много по-лесно да се впише като за начало. Има Вики с която се знае от резервите, а с Вики получава наготово и Цветан и Гого. В същото това време, жена му Елица е подготвила още една коалиция, която да играе 'ЗА' него и неговите лични интереси. Там са наивната Зорница и мамчето Мирослава на която 100 000 лв. не и трябват. За нейния съпруг тези пари са нищо. За капак, точно Алекса получава най-якото предимство в историята на всички български риалити формати - Томахавката на съдбата. Ако беше предложена на други участници разбирам, няма проблеми. Но не, беше предложена точно на него. Ами съжалявам, но никакъв шанс да стане любимец както са планували.
Социалната му игра: Слаба. Високопарни речи, които адски много дразнят и напрагят и само кръгъл наивник може да им се върже. Говори за чест и достойнство и да се гонят слаби играчи, но какво прави всъщност??? Гони силни такива, защото слабите играчи, Алекса са: Виктория и Цветан, а не тези от ''Злата коалиция'' Генчо и Георги също не са слаби играчи. Ама сега запяхме нов рефрен, няма как да предам коалицията подготвена от Елица, защото ще обидя Елица. Ами естествено, да не е луд да го прави. Луди са тези, които ядат от баницата. Именно - коалиция подготвена от неговата любима. Двойно предимство спрямо всички останали в играта. Несправедливо и нечестно. Сервирано му наготово! Без да си мръдне пръста получава 2 гласа.

Имало много хора на лайфовете им. Следя лайфовете и в техните лайфове има много хора само когато Гого е там. И огромната част от хората са там именно заради Гого. Иначе е мъртвило. Снощи не можах да следя, но сигурно са отишли заради Куков, който има доста фенове сред младите, а другите са отишли за да хейтат по Виктория.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:59 от Diavolo

# 3 524
Между другото, на Генчо за това, че са побъркали Фейгин при червените му вярвам, заради Жоро.

Не заради лайфовете на Жоро, ами заради абсолютно нетипичното за него нежелание да се коалира, да се занимава и въобще да се разбира с Алекса и Виктория, само два дена в играта. Жорко, който 7 седмици беше на всеки стан, усмихнат и разбран с всчики, без значение от племената и по битки, и по елиминации и изведнъж стана много предпазлив и недоверчив. Това на мен ми направи много голямо впечатление и мисля, че не беше само заради това, което тя му е казала предвид, че той вечно си прави своето.

А ако излезем извън излъченото, той и досега не им се кефи, което за него отново е много нетипично.

Общи условия

Активация на акаунт