💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 396
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 645
При Жълтите положението в племето е в пъти по-интересно.
При Червените Продукцията просто е нарисувала играта на Алексио и  Йори.

# 3 646
  • София
Ох, започва да ми се повръща от Алекса. Нямало да номинира силни играчи, за да останат слабите. Не можел да го направи това. Е как да не можеш бе, Алекса? Нали вече си го правил?

# 3 647
  • София
Скрит текст:
Прочетох и мнението на Ралица за това дали Жени е стратег, и знам, че то ще бъде одобрено от многото нехаресващи Жени, но изречено от Ралица, и то точно в този момент, звучи смешно и субективно, ситуацията напомня на лисициата и киселото грозде. Може би самата Ралица иска да се отърси от имиджа на наивен играч, но дори реакциите ѝ извън предаването, потвърждават, че тя е била изненадана от ниминацията на Михаела, както и двете демонстрират в предаването, колкото и да искат да ни заблудят, те (и само те) очевидно вярваха в съществуването на женската коалиция, нека Жени не е добър стратег, но това, че Ралица и разгадала плановете за пет минути, очевидно не е истина. Добре, че фактите прпдължават да съществуват, независимо дали им вярваме или не. На Зоран голяма част от стратегията му я изгради Борислава, така че това само още веднъж показва какво Ралица смята за "добра стратегия".
Това, което визираш са думи на Илина, не на Ралица. Trollface
Време е аз да си посипя главата с пепел. Sob Почти съм убедена, че бяха публикувани отговори на Ралица от Instagram, направо отивам да си редактирам поста, защото другата участничка няма смисъл да я коментирам, няма отношение към въпросните стратегии.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 01:58 от La Vikinga

# 3 648
  • SF
Михаела каза много хубави думи.

# 3 649
Познах, че Георги ще е номиниран.

Не, аз познах! Simple Smile
🤝Е, на мене ми е тъжно 🙃, това момче ми е като светъл лъч като се усмихне в това мазало, дето се заформи. Дано се справи, въпреки вируса и отслабването

# 3 650
Мишето, за да иска да се изправи срещу Генчо, или наистина има топки и реално вярва, че ще го победи ( реалистично е всъщност, и двамата са много добри- зависи от играта), или й е станало пределно ясно, че с това дърпане на конците на Джаферович, каузата е пердута и иска да се махне достойно.

# 3 651
Михаела в момента не е права за Мирела в интерес на истината за това, че е най-слабото звено на жените в племето.
Резултатите в статистиката говорят точно обратното - Михаела е с много, ама много слаб резултат на дъното. При нова загуба днес в крайното класиране ще остане даже след Елина, която беше трагична на арената през цялото време.

# 3 652
  • SF
Вчера казах, че ми е все едно кой ще отиде, кой ще победи, щом не може да е Виктория...
Но днес не мисля така. Нито Михаела, нито Георги искам да си отиде.

# 3 653
Те гласуват за Фифо, човек! Joy

# 3 654
Виктория следва сляпо избора на Алекса.
Това не е вярно. Вчера в епизода имаше разговор между тях двамата, в който тя насочи Алекса към Жорето, за да могат да запазят Гената ,защото ще им трябва в игрите напред.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 03:12 от Joy 05

# 3 655
Много харесвам Георги, но искам Михаела да се върне и заедно с Гого ,Ралица ,Мани и Фифо да елиминират Мирела и Евгения.

# 3 656
  • Другата България
Добре де, Мишето, като го е виждала това с Джафера и Мирела, като го е виждала още от самото начало, защо бе Мише?
Joy Джаферович пак Фифо......Женииии, Жени, Мишето прогледна. Късно, ама прогледна. Което ме навежда на мисъл, че въпросното Мише няма да спечели тази вечер.

Хайде още една, която ще чака....първо Вики, после Алекса, сега Фейгин...верно “Море от любов“.
Гено....

# 3 657
  • Където морето целува небето...
Георги наистина изглежда зле след боледуването, а като знаем, че там всичко се случва много бързо, сигурно е минал само ден. Ужасни са летните вируси и изтощават на макс тялото. В този дуел съм раздвоена, но може би ще викам за  Георги.

# 3 658
Фейгин и Георги са в пъти по-симпатични от Алексата и Елицата.

# 3 659
Тия двамата червени любовчии обаче са много сладки заедно и ми е смешно, че лицата им изглеждат още по- детски като са един до друг. 😂😂😂😂❤

Общи условия

Активация на акаунт