💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 370
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 690

В Лагера на Жорето там шанс и без това нямат, мнозинството е прекалено голямо
И това е вярно, за съжаление. Неизбежното само ще се отложи със седмица.

# 3 691
  • Другата България
Еееее, най-накрая познах нещо тази седмица.
Гено срещу Гого. Браво.

# 3 692
  • Където морето целува небето...
Мишето настъпа егото на Фифо, а само преди малко се надяваше на негов глас. Прецака се!
Битка Генчо - Гого и вместо да е нещо яко, те ще хвърлят топки.

# 3 693
Ох, моля ви, сега Гого пак ще направи супер игра и ще се хейтна, че го хейтвам тия дни. Ха-ха. 😂😂😂 Не, независимо от социалните му прояви, оправдани или не от нас,  е удоволствие да се гледа Гого на арената.

# 3 694
  • SF
Кога пък тези двамата - Генчо и Георги - бяха чак толкова близки?
Напротив! Георги често изненадваше Генчо с решенията и отстъпленията си.

# 3 695
Обаче каква кисела физиономия направи Мирелка при избора на Мишето.

# 3 696
Аз продължавам да виждам някакви невидими неща за останалите. Мани как говори за Гого - “Ако Мишето се върне, аз и Гого ще бъдем на заден план” или нещо подобно каза. Не мислеше само за себе си. А сега Мишето като избра Гого, Мани искрено се зарадва на думите ѝ, че е най-комплексен от племето. Сигурно са си само мои наблюдения. Просто си ги харесвам и двамата и искрено се надявам да изгладят отношенията си.
От Виктория и Алекса не съм изобщо изненадана. Дупе и гащя. А Георги ще се върне, защото продукцията иска любовната история с Фейгин да се развие още малко пред екран. Така разсъждавам аз.
Мише, късно се усетихте да съборите злата коалиция на Женя.
Интересни събития предстоят.

# 3 697
  • Варна
И нека бъде любов! Simple Smile
...и един Гого с чорапи!

# 3 698
  • SF
Фейгин ще плаче ли?

# 3 699
Мирела ми е малко с някакъв вътрешен страх да не се омайват мъжете от друг освен нея. 😂😂😂😂 Може да преувеличавам разбира се, може да е чисто стратегически, че се дразни на Михаела за това, че се опитва да привлече Гого, но като цяло имам чувството, че го има и чисто женското съревнование (Гого все още не е покорен, а може би е покорен и ядосан от Мани😂😂😂)

# 3 700
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Егати, харесвам ги и двамата и никой не искам да отпада. За съюзниците ясно, любимци.

# 3 701
Гого с какви чорапи се е барнал.

# 3 702
  • SF
Михаела също пристига с жезъл.

# 3 703
Гената за Георги: "На мен ми е много трудно да поддържам неговото темпо и усмивки." Smiley

# 3 704
Харесвам и аз и двамата. Георги и Генчо като идваха заедно, Генчо горд от избора, изглеждаха като баща и син на родителска среща. 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт