💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 841
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 390
Въпреки всичко, Сините се движат по-добре по трасето от Червените. Фейгин на руля според мен ще има главната роля тази вечер, заедно с капитанката Виктория.

Искам да отбележа играта на Михаела. Днес блести на арената.

# 391
Излагат се Мани и Фейгин. В играта ще има само един победител, а те нямат големи шансове и може поне за имиджа си да помислят.

# 392
Гого наистина е само срещу всички.Машина е без да подозира къде се намира.

# 393
Гого изора плажа. Раздаде се както винаги. Няма умора.
Ако има как и лодката ще влачи със себе си вътре
Човека - племе.

# 394
Гого, Cry Blue Heart
Отварям черния списък за хората, които започнаха голямото му прецакване!
1. Мани и Фейгин
2. ...
Жалки същества.

# 395
И какво сега Гого се мъчи и дава всичко от себе си и двечките любимки прецакват и саботират. Нямам думи, Фейгин олеква, а въпросната Мани ми е неприятна даже повече и от Илиян.
Това си е негов проблем. Освен това той е в силната коалиция, така че има мотив за запазване.

# 396
  • София
Пак да кажа. На Руля (много сложен пъзел), жълтите ще сцепят.
Със саботаж, без саботаж, играта си е тяхна. Вики нали е майстор на пъзелите. Да я видим колко е добра там.

# 397
Офф, жълтите предполагам ще бият и така ще се възгордеят, пък то в единия отбор двама саботират, в другия - играч не си дава много зор.
Саботажът е кофти за тези, които се борят, за тези в случая Гого, Вики и Алекса, които го изпълняват, Алекс и Мани, - в последствие ще се види дали за добро или лошо е било това им действие.

# 398
Не знам как очаквате Мани и Фейгин да играят за Алекса и Виктория. Гого е потървпеш, но те нормално играят за себе си, не за него, най-малкото е и от другата коалиция.

# 399
Ели като физическа сила през сезона често си съперничи с мъжете, обаче на коловете няма правилна техника и определено забави отбора най-много от всички. То не им трябва много саботиране при нейното забавяне.

# 400
Този Димо понякога страшни бисери ръси Sweat Smile

# 401
Със срам в душата го пиша, но и аз да бях на мястото на момичетата Мани и Фейгин, щях или директно да саботирам, или просто да се влача и да не си давам зор. Представям си само останеше ли това племе цяло, колко токсичен престой щяха да имат те двете… Не си струва да си тровят нерви, да бъдат изсмуквани силите им по такъв начин, за да остават в това подобие на племе… За много хора Алекса бил спасителя на племето, за мен той е този, заради когото искат саботаж и то да се разпадне…

# 402
  • Варна
Не обвинявам нито Генчо, нито момичетата, че търсят спасение на друго място. В токсична среда не се вирее. И Гого не жаля . Можеше да тушира част от конфликтите нали всички го уважавали и изслушвали. Simple Smile

# 403
Хубаво, решили са да саботират, оки. Но поне го кажи пред племето, така или иначе се разпадате, така или иначе ще затриете племето. Трябва ли достоен играч да се мори и вероятно нарани заради мишкуванията им?
Тези двечките финал трудно ще помиришат, ако всичко е честно, докато Гого има реални шансове. Много грозно държание от невинните момиченца.

# 404
Много харесвам играта на терена на Гого. Много харесвам и него. Но, да се беше обадил. Да беше взел отношение. Да беше говорил с Алеко. За какво им е Виктория? Тя само крещи.
Да бяха обърнали играта с Мани и Фейгин.
Ама.....
Гената най ще я закъса сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт