💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 310
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 155
Имаше май още една снимка, в темата със спойлерите, та оттам реших. Беше мн смешно, влизам и чета със затворено око БУКВАЛНО, за да скрия спойлерите и търся снимките с Гого. 🤣🤣🤣

# 4 156
Не само тук има предположения, че Гого си е падал по Мани

https://instagram.com/stories/manuela_tonevaa/295965372584339375 … shid=YmMyMTA2M2Y=

# 4 157
Като кажете младините на Джаферович и яко се депресирам. Ние сме почти на една възраст с нея и аз още се мисля за млада Joy

То и аз се имам за млада, ма съм 34-годишно магаре 😆

Чакайте ся, ми къде забравихме Гайтанов бе? И той е много секси. Доколкото знам и той си е по Калистениката. Щяхме да плакнем очички ако беше вътре.

# 4 158
Вярно, че има още една снимка, качвам я да не търсите:

# 4 159
Точно за тая! Мерси, че ми спести мижене.
Пиленцето от Монако. 🤣🤣🤣😂

# 4 160
Този не е Гого.

# 4 161
# 4 162
Какво е това прословуто видео на Филип как танцува ? 🤣 Някой ще даде ли линк
🔞 https://www.facebook.com/groups/293043028480658/permalink/700276534423970/
🤣🤣
Котьооооооооооо, ела мииииииии Heart Eyes
Леле мале. Филип току що ми падна на двата минуса.

# 4 163
  • София
Гого е, не само носи същата шапка, но и в лице прилича на него.

# 4 164
  • Някъде там...
Този уикенд Георги е на състезание в Бургас. Тренира в плувен клуб Олимпия. А преди две седмици, на друго плувно състезание в Бургас видяхме Стопанина сред публиката.
За храненето на плувците роман мога да напиша, моята 13 годишна плувкиня едва я изхранвам. 42 кг живо тегло, а яде повече от баща си. Може да погълне 8 пържени яйца наведнъж, две пържоли с гарнитура за основно, че и десерт ще търси. На училище ходи с една торба храна в раницата и изумява съучениците си като яде всяко междучасие.

# 4 165
Този уикенд Георги е на състезание в Бургас. Тренира в плувен клуб Олимпия. А преди две седмици, на друго плувно състезание в Бургас видяхме Стопанина сред публиката.
За храненето на плувците роман мога да напиша, моята 13 годишна плувкиня едва я изхранвам. 42 кг живо тегло, а яде повече от баща си. Може да погълне 8 пържени яйца наведнъж, две пържоли с гарнитура за основно, че и десерт ще търси. На училище ходи с една торба храна в раницата и изумява съучениците си като яде всяко междучасие.
И аз това си мислех. Плуването е най-изтощителния спорт и ако не ядеш нон-стоп няма как да се случат нещата.

# 4 166
От моето дете получих отговор Георги и Виктория
Не му се карах

# 4 167
  • Sunshine state
Хора, вчера познайте коя игра гледахме с мъжът ми - Ана Мария и 5те й секунди държане на летвата. 😂 Много се смяхме.

# 4 168
Моето няма още 2 годинки , но като види , че започва Игри на волята и казва само “Гого , Гого” 😄
Как да не му въведа гласа в анкетата 😁

# 4 169
Моето няма още 2 годинки , но като види , че започва Игри на волята и казва само “Гого , Гого” 😄
Как да не му въведа гласа в анкетата 😁

Въвеждаш го. Знае го детето. И мойто е на 1,8г ама като го види и го сочи с пръст. 😁

Общи условия

Активация на акаунт