💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 053
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 305
  • София
Жътвари.
Любо, Вайс, Сюзън, Джери, Влади, Габриела...

# 4 306
Тъй като не съм гледала само ИВ 3, а вие само ги споменавате, кажете ми заслужава ли си да ги гледам? Освен че на Андрей много му отива жълто 😍🤣, някой друг впечатляващ има ли 🤣 (балканнещоси не ми харесва 🤣)
Заслужава си, заслужава си! Само ще кажа - Мани и Кремена .. SunglassesJoy

# 4 307
Е, сезон 3 само заради Неделчо ме е яд, че не съм гледала! Ние го хванахме накрая, точно преди една игра, където Неделчо закопа един мъжага, с един пъзел... Въобще не сме предполагали, че участва, иначе бихме гледали.

# 4 308
Тъй като не съм гледала само ИВ 3, а вие само ги споменавате, кажете ми заслужава ли си да ги гледам? Освен че на Андрей много му отива жълто 😍🤣, някой друг впечатляващ има ли 🤣 (балканнещоси не ми харесва 🤣)
Само внимавай да не се удавиш в сините очи на Морунов. 🤪

# 4 309
  • софия
Ооо, заслужава си! Морунката е душичка.  Балканнещоси е общо взето илиянката, но от към физическата част, а не стратегиите. С две думи много шум за нищо. На мен ми беше мноооого забавен сезон. Неделчо е връхта, абе гледай!

# 4 310
Иска ми се да поразсъждаваме за ситуацията при Жълтите в момента
Интересно ще ми е да прочета и вашите гледни точки, ето я моята.

Приемаме, че са на съвет и трябва да се номинира един човек.

Очевидния вариант е Мани.
Но лично аз мисля, че има възможност и да не е тя.

Нека погледнем алиансите :
Алианс 1
Твърдо ядро Жени - Мирела - Лефтеров
Периферия - Фифо

Алианс 2
Твърдо ядро - Ралица

Свободни електрони - Мани и Гого

Капитан на племето ще е някой от твърдото ядро на Алианс 1. Твърдо.

Какво мисля за играчите
Гого - Гого ще продължи да се дистанцира от Мани. Със сигурност иска да я номинира заради предателството. Би играл с Фифо, не би гласувал срещу Фифо, а вероятно и срещу Лефтеров. Би гласувал срещу Мани заедно с Алианс1.

Фифо - В момента е на завет в Алианс 1, но също така е на последна позиция в този алианс. Реално има основания да търси по-добро позициониране при Алианс2. НО. Даже Ралица да успее да привлече Мани са само два гласа. С неговия стават три, при условие, че не знае за двата гласа на Ралица. 3 гласа от осем възможни в племето ( 7 играчи + 1 капитански ) са недостъчно за преврат. Даже и с гласа на Гого стават четири, но при равенство 4-4 капитана решава. И тук идват парите на Ралица - допълнителен глас. И става 5-4. Напълно възможен преврат, зависещ обаче от играта заедно между Гого и Мани. Проблема е, че не знае за двата гласа на Ралица, които биха били силен аргумент за убеждаването му да смени алиансите. Може само да предполага. Моето предположение е, че не би рискувал на този етап на играта да вярва най-вече на Мани, и в по-малка степен на Гого и да преминава в Алианс2. Ще крепи мира с Жени за поне още една седмица.

Жени - тук е интересното. Според мен Жени ще започне сметките от 11 гласа в племето, ще брои и сабите в игра и глас с парите на Ралица. При 11 гласа и капитан при тях имат само 5 с гласа на Фифо. Тук ще се наложи да го прецени много добре дали няма да и обърне гръб, защото Фифо има и пари. Даже да прецени, че няма да и обърне гръб и трябва още един глас, за да елиминира сабите от сметките. Този глас може да дойде само от син играч - или от Мани или от Гого. За мен офертата е ясна - и към двамата би била подкрепа на Алианс1 срещу глас срещу другия син. Но на кого би предложила офертата. Ако мисли ход напред трябва да мисли и за Фифо. Точно там Мани има огромно предимство, защото Гого не би гласувал срещу Фифо. Това прави Гого също неудобен за Жени след седмица или две. Ако трябва да залагам в момента - залагам,че Жени ще постигне разбирателство с Мани, цената ще е Гоговата номинация.
Това за прецакването на Гого го писах още след разкриването на саботажа, когато Джаф зададе въпроса на Мани дали отново би играла така. Сега ще използва именно нея срещу него.

# 4 311
Туджаров каза, че когато е подготвял Джаферович, са превъртали само игрите от последния сезон, без социалната част. Буквално си скри лицето с шапката. Пропуснали са да обсъдят факта, че след обединението на племената, първата седмица играчите от разбитото племе имат имунитет.
Неделчо и той се включи, че Мирела все му викала, че всичко е изгледала, но и тя е пропуснала този факт.
Явно само Илиян и Мани си бяха написали домашното.

# 4 312
Ох, не знам за вас, ама аз преди малко слушах Чакалов в подкаста и там имаше един млад господин, дето хубаво ни насоли!😄 Лелите на 40, дето си нямали никаква работа и личен живот и само хейтили участниците!😂

Не съм го гледала, не гледам подкастовете, само видях кои са гостите, но Тими ли го е изпляскал? Защото миналата година той провокира доста коментари към себе си не с друго, а с държанието си. Започна като любимец на много съфорумци, но не завърши като такъв. Жалко, ако намира обективни коментари на база това, което е показал като поведение, за хейт.

А той самият е на около 30 години, 10 години не са чак такава разлика, странно изказване, но явно още му държи влага. Да не споменавам, че много от нас са под неговата възраст. За мен 'леличка' е състояние на духа, а той в ИГ3 се беше лепнал за най-дуднещата леличка, та човек би си помислил, че харесва лелки .....

Като цяло не се нравим на всички участници, но по-интелигентните си мълчат, а по-хитрите се правят, че ни харесват.

# 4 313
Стратимир беше готин от миналия сезон.Нищо чудно и той да е изръсил "мъдрите думи" за лелките на 40 год в Подкаста на Чакала ,защото беше негов гост .

# 4 314
Стратимир беше готин от миналия сезон.Нищо чудно и той да е изръсил "мъдрите думи" за лелките на 40 год в Подкаста на Чакала ,защото беше негов гост .

Пожелавам му точно 40 годишна "лелка" да му размъти главата на господинчото, щото с такива изказвания-това заслужава. 😋

# 4 315
Кой беше тоя Стратимир 😠 🙂

Няма значение

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:35 от araselia

# 4 316
Този пък Туждаров ми е толкова смешен .Има се за голям мислител и стратег ,а беше кръгла нула в неговия сезон.И като почне да защитава Евгения толкова пък очевидно ,видиш ти перфектната Евгения.Дума лоша за нея не може да се каже там .То хубаво приятели са ,ама бъди малко  и обективен.

А този селянин Стратимир не само каза,че 40 годишните са видиш ли бабички ами и 30 годишните.Smile Ако четеш тука Стратимирчо аз съм на 30  и съм всичко друго но не и бабичка,и е важно всъщност  на колко се чувстваш.Ама за това се изисква мозък който ти нямаш !Така ,че това момче не е зле първо себе си да погледне.Да ходи на логопед да си оправи диалекта и говора и после да коментра другите.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:24 от *Аня*

# 4 317
  • софия
Ахахахаах, Тими ли се е изказал за лелките.  Аз го нахраних предварително, че не става. Значи сме 1:1 😁
  Само да си стигна дома и ще пусна и чакалкаста да го изгледам.

# 4 318
Мани и Неделчо сигурно са много забавни ама вие май не ми разбрахте въпроса 🤣 Нищо де, навихте ме 🤣
Заради Андрей ще се прежаля 🤣

# 4 319
  • софия
Мани и Неделчо сигурно са много забавни ама вие май не ми разбрахте въпроса 🤣 Нищо де, навихте ме 🤣
Заради Андрей ще се прежаля 🤣

Разбрах тА и ти казах, гледай там Морунката и тва е.

Общи условия

Активация на акаунт