💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 012
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 320
На Стратимир високото самочувствие си му беше проблем и преди, явно не е помъдрял изобщо. А той въпросния не е ли също около 30? Милото момче, старо се чувства явно. Joy
Някои хора не могат да приемат, че тяхната собствена представа за личността им не кореспондира с тази на голям процент от околните и че като идат по телевизията няма да предизвикат вълна от припадащи от възхищение. То засега май само Гого го е постигал и то тук във форума. Явно го е яд, че не е той успял.
П.С. Изгледах и аз от любопитство. То още по-тъпо е изказването му - всички, които пишат хейт коментари или били несъществени хора и смотани лелки на 30-40-50 или дебели и плешиви...
Добра работа, Стратимир! Да нахейтим яко в протест срещу хейта! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:38 от EdelV

# 4 321
В трети сезон няма Гого, един Морунов, който е симпатяга. Обаче пък Неделчо е такъв образ. Интересен сезон се получи, заслужава си да се гледа.

# 4 322
Алия, как ще ги намериш за красиви, като ти кръжат около Гого. 😂😂😂😂 Добре де, предполагам, че си русо, синеоко бонбонче и е нормално да имаш по- високи критерии.😘
Бонбонче ли съм, пандишпанче ли съм, петифурка ли съм не знам 🤣 Гого да каже 🤣

# 4 323
Някои хора не могат да приемат, че тяхната собствена представа за личността им не кореспондира с тази на голям процент от околните и че като идат по телевизията няма да предизвикат вълна от припадащи от възхищение. То засега май само Гого го е постигал и то тук във форума. Явно го е яд, че не е той успял.

То май само Гого го е постигал това във форума. А за мен форума е много показателен, защото въпреки, че се хейти, почти винаги обективизмът е на почит. Затова смятам, че сме много представителна извадка на обществото. Толкоз.
А Титко да върви ма м*йната си!

# 4 324

То май само Гого го е постигал това във форума. А за мен форума е много показателен, защото въпреки, че се хейти, почти винаги обективизмът е на почит. Затова смятам, че сме много представителна извадка на обществото. Толкоз.
А Титко да върви ма м*йната си!
Той май от там се връща 🤣

# 4 325
  • Другата България
Ралица е била рожденичка.

# 4 326
Така направо си те усещам, че си много красива 🤣 Щом Гого трябва да каже, той да каже 🤣
Алия, как ще ги намериш за красиви, като ти кръжат около Гого. 😂😂😂😂 Добре де, предполагам, че си русо, синеоко бонбонче и е нормално да имаш по- високи критерии.😘
Бонбонче ли съм, пандишпанче ли съм, петифурка ли съм не знам 🤣 Гого да каже 🤣

# 4 327
Всъщност кога е била рожденичка Ралица? Нали в предаването имаше рожден ден, когато бяха на реката?

# 4 328
Ралица продължава да ми е много симпатична. Изглежда много искрен и добронамерен човек. Чак и стана неудобно, че е победила Елица. Много рядко участник в риалити създава такова впечатление. Дано остане така до края на участието си.

# 4 329
Аз още не мога да повярвам, че Лефтеров и Стратимир са братя. Толкова са различни. Първия го харесвам, втория не ми допада /старая се да съм толерантна/.

# 4 330
Youtube ми предложи това: https://www.youtube.com/watch?v=d5cTxa_WH3Y

Значи, ако не победи дон Алекса, ще съм безкрайно разочарована Joy

# 4 331
Youtube ми предложи това: https://www.youtube.com/watch?v=d5cTxa_WH3Y

Значи, ако не победи дон Алекса, ще съм безкрайно разочарована Joy

Уффф. Алекса та, ако не беше Елица сигурно щеше да ми е симпатичен, защото е голям шемет.

# 4 332
Аз още не мога да повярвам, че Лефтеров и Стратимир са братя.
Не е и нужно да вярваш, защото не са братя, приятели са.

# 4 333
Аз още не мога да повярвам, че Лефтеров и Стратимир са братя.
Не е и нужно да вярваш, защото не са братя, приятели са.

Може и да са братя, ама от тези с две майки и двама бащи Sunglasses

# 4 334
Алия ей ги Титко и Морунон... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт