💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 012
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 350
Мани и Неделчо сигурно са много забавни ама вие май не ми разбрахте въпроса 🤣 Нищо де, навихте ме 🤣
Заради Андрей ще се прежаля 🤣

Заради Морунов също си заслужава ❤️😃

# 4 351
  • Sunshine state
Стратимир не беше ли този, който преди бил дебел. пък после се взел в ръце и отслабнал и започнал да тренира? Значи разбирам, че му е комплекс дебелината и за това нарежда. Че то и той е на 30, та няма голяма разлика от мен. Да не се прави на вечно млад и готин.

# 4 352
Стратимир не беше ли този, който преди бил дебел. пък после се взел в ръце и отслабнал и започнал да тренира?
Да.

# 4 353
  • софия
Тъй, изслушах подкаста на чакалчето до където можах. Направо ми прокървиха ушите, джизъсебожемой. Тоз ни мои ли малку ут малку дъ управи диальекта.  Не искам много, ама поне ню ню.
 Обаче, може да ви изненадам, но за мен е прав. Те говорят за хейта, ама баш си хейта. Хвърлени грозни думи, да кълнеш, да псуваш. Аз съм на същото мнение. Трябва да си много нещастен човек, че да действаш по този начин.
 Мисля, че тук при нас подобно нещо не съм виждала.  Или поне е по-скоро изключение.

# 4 354
Да ,говореха за хейта във ФБ .И там  Тими каза ,че лелки по на 30 и 40 год.хейтят,щото нямат друга работа.Май ставаше дума за якия хейт по Цецо ,Мани и Фейгин -писали са да умрат,някой да и скрие кънката и т.н.

# 4 355
Скрит текст:
Joy
Цветан ще е човекът, който ще тества препядствията преди игрите. По този начин хем ще се забавляваме, хем няма да го чуваме, хем аз ще плакна очите. Не е нужно да казвам, че ще ги тества по боксерки, нали?Heart Eyes

MON Day  Ех тоя, Цецо. Поздравче за теб.

Скрит текст:

Ауу, благодаря ти! Hug

Аз и Гого харесвам, чудесна снимка си избрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо ми изникна думата 'сандвич' в главата. Хмм, сигурно съм гладна....Sob
🤣🤣🤣 Отивам да се пречистя в някой денонощен храм 🤣🤣🤣 Ако отчето ме пита ще му дам твоето име 🤣🤣🤣

# 4 356
# 4 357
# 4 358
# 4 359
За мен и Елица и Алекса щяха да са симпатични и интересни играчи, ако бяха влезли отделно един от друг и липсваше това толериране, което се демонстрира спрямо Алекса.
За съжаление такъв е формата, че в нито един сезон не може да се избяга от това. Първият беше най-добре в това отношение, но кутията на пандора беше явно вмешателство на продукцията с цел да се създаде сеир, чиято кулминация беше избухването на г-н Панчев ризката. Прав беше Веско да се ядосва, но не беше виновна Ана. А и като цяло си признавам, че тогава много се кефех как ги прецакаха тримцата славяни, понеже ми бяха адски неприятни как лежаха по диваните и си гонеха жените.

# 4 360
# 4 361
  • Варна
Благодаря 🤣 Много сте мили всички 😍 Първият ме плаши 🤣 За втория ще си помисля дали да запаля огън на открито 🤣
Първият хич не го мисли, вече е споменал за 30-40 годишните лели, но е пропуснал, че си пада по 2-3 годишни кози!(Моли и Доли) Simple Smile

# 4 362
Паулина  в "Звездите в нас" - имитира лейди Гага. Сега виждам, Не го и гледам по принцип

# 4 363
Може, може, и на вратът си може да върти. Видеа бол в ИГ профила му.

# 4 364
Зарибих се тук от форума да прослушам вижданията на Неделчо и Туджаров за саботажа. Според тях е гениален ход и недоумяват защо лошта продукция го е съсипала като е разкрила пред всички заговорниците... Великите схеми, на които много се възхищават, първо отблъскват много зрители. Туй било като игра на карти, не трябвало така да се гледа като все едно е въпрос на чест.
Ама не е баш, защото докато я играеш тази игра, вееш знаме, девиз защитаваш, бориш се за отбор, кръв и сълзи се леят, мизерстваш... Публично образът ти се изгражда и показва. Не е ок, докато другарчето ти се изкъртва, ти да му скачаш по главата. Децата гледат. Те се възмущават също, за тях е още по-трудно да възприемат "гениалнте" ходове, включително официално позволените коалиции, пардон, интриги и подлизурство, поне в повечето случаи.
За мен ще е много по-честно, ако племената не са с постоянен състав, а се пленяват играчи регулярно и минават от племе в племе. И в началото да се разпределят чрез жребий. На елиминации да ходят не само по гласуване, а и според представяне в игрите. И кастингът да е с по-сериозни и с по-равностойни атлети.
Мен никой не може да ме убеди, че "велик стратег" като Туджаров например, който е зле в игрите, скатавка и залага на интригата, трябва да е пример за добър играч. Еле пък неговата "ученичка" Джаферович. Тя поне играе по-силно от него.

Общи условия

Активация на акаунт