💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 960
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 495
Аз все още не съм сигурен, че Фейгин е "изгубила" парчето.
Мани е моя заподозрян, това ми прилича на повече в нейн стил.

# 496
  • София
Боже, все едно са някакви сектанти троицата! Гуруто падна в боя, другите в стил "камикадзе" ще изпълнят завета му със сълзи на очи!!

# 497
  • Другата България
Мани е отмъстила. Ако може да отпадне веднага, ще е желателно.
Аз ще връщам после да видя кой точно какво направи.
Долна, грозна постъпка.

# 498
  • София
Ами малко гадничко се получи наистина. Фейгин изглежда леко уплашена, а Мани се радва дяволито.

# 499
Фейгин и мани жалки отвратителни нищожества... съсипаха играта.

# 500
Браво на Мани и Фейгин. С техните номера по техните глави! Евала. Истински сървайвърски ход.

# 501
Чух, че Мани каза на Фейгин да вземе част и ясно защо се хилеха така ехидно на мъченето на Гого и Вики, това че не им се получаваше и повтарянето им, че им липсва част от пъзела.

# 502
  • София
Значи познах,че сините са създадени за разпадане от самото начало.

# 503
На двете "крехки и млади" момичета явно малко са им крещели. Или пък изобщо не им е крещяно чааак толкова. Подло, много подло.

# 504
  • Където морето целува небето...
Хайде сега защото е Гого, ако имал преднина щял да нареди. Ми като ги гледам как са изгубени с Вики и с преднина нямаше да наредят пъзела първи. Та те дори не знаят, че трябва да слагат и рамката, а навиват празни ходове. Каква преднина да имаха? Знам, че на Гоговите фенки не им е приятно, но го няма на пъзелите. В комплект с Виктория пък съвсем.
Както се видя, Виктория и Гого бяха готови преди Червените.
Така е, но далеч от първите при равен старт. Трябваше голяма преднина, която се съмнявам две момичета по 40 кг да смъкнат.

Много грозно това с частите. Димо не можеше ли да подскаже, както обича да прави?

# 505
  • София
Ако им се размине  на тия двете кифли, това е чисто и просто толериране на гнусотията и гаднярщината. Което впрочем е нещо нормално за по-голямата част от обществото ни. А на мен все едно за пореден път ми плюят в душата. Омръзна ми от такива хора. Жалко млади, а празни. Въпреки карерите им. Празни...

# 506
  • Бургас
Не я защитавайте Фейгин, тя е съучастник. Много долно.

# 507
Как не ги е срам тези уж крехки и лицемерни момиченца ,така гадно да саботират ? 😡 А Фейгин в синхрони твърдеше ,че са и като семейство. Дано никога някой ,който твърди ,че сме семейство не е като тях.🤮 Ако са така и зад камерите с право са им крещели Алекса и Вики. И аз да съм щях да им крещя. Крехки били...За мен са нагли и безочливи без грам възпитание и спортменство.
+ 10000

# 508
Видях Мани като казва на Фейгин скрий една част, но кога е станало не знам.

# 509
Добре хора, аз наистина вече се имам за някаква луда. Търся, суча, опитвам се, кокоря се тука, бебето чак събудих да го мисля на глас даже. Ще ме помислите за откачалка (простено ми е с три деца), на пръстите си опитах да си изброя поне по 3 добри, ама искрено добри качества у една “дама” и един “кавалер”. Не мога, не виждам такива. Освен на терен “кавалера” дето що годе бива, като човек е просто без коментар. А “дамата”, е обратното на определението на тази дума. Мъчно ми е, че има такива хора.
Виждам Мани колко и е мъчно, виждам Фейгин как има угризения, но го прави също от тъга. Факт, това е само игра, сблъсък между различни характери. Дано има обаче много повече от позитивните характери.
И понеже искам да завърша позитивно, интереса ми към играта се засилва все повече и повече и започвам да си мечтая един ден след няколко години, ако все още има ИВ, да се пробвам на кастинг.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:12 от maminka702

Общи условия

Активация на акаунт