💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 530
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 570
  • До сърцето...
Фифо и Гого заедно. Интересно, дали ще се сближат?

# 571
Ето, показаха, че Фейгин е извадила едната част и то докато се хили като маст ... уф, да не обиждам, просто докато се хили.

# 572
Показаха кадъра с парчето. Фейгин го пуска и закопава с крак в пясъка.
Кадър/гифче за корица, защото променя играта.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 01:32 от Bengun

# 573
За мен е факт, че Гого и Мани са двамата най-комплексни състезатели в момента при Супергероите. Така че изборът на Безстрашните е отличен. А трикът да оставят "романтичните двойки" да се случат, може и да проработи дейтвително в посока дестабилизация на другото племе, вместо обратното. Плюс Вики да им вика на всички на главите, скандалите са гарантирани.

# 574
  • София
Гого и Филип в един отбор. Стигнах до Нирвана Simple Smile

Обаче Елица и Алекса с толкова грошове и награди ще правят мазало.

# 575
  • София
Ами Алекса такъв-онакъв, но на тръгване от плажа се наведе и целуна синьото знаме...

# 576
  • София
Тая трябва да бъде изхвърлена веднага от формата.

# 577
Подозирам, че Мани е подшушнала на Фейгин какво да направи и тя нали няма собствено мнение го е изпълнила. Но да прати Гого на пъзела вместо нея и да хвърли част от пъзела е долно.  Да, това е игра, но победата не трябва да е на всяка цена.  Очаквам битка между Фейгин и Мани на следващите номинации, да ги видим двете умници.

# 578
Генчо поне има топки и си казва пред Алекса всичко.

# 579
Обаче то голяма гордост във ФБ от т.нар Троица-умират от радост, хвалят се в сторита…направо получих позиви. Не я разбирам аз тази отмъстителност, супер низко е.

# 580
Жалко за Гената.
Фейгин е ясна, пътник е и тя след седмица, ако имат имунитет новите през тази седмица.
А Ралица и Димо нищо не казаха за имунитети на новите.

# 581
За Мани и Фейгин,

Не мога да не го кажа! Малки дребни мишцици и в прав и пеносен смисъл! Само това!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:40 от dundinka

# 582
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Във Фейса много добри определения им дават на двете предателки, бих казала че много от тях са точно в десетката.
Да, прав е Гого вече сам.
Като са толкова горди от постъпката си двоицата защо не се похвалиха, нали се имат за голямата работа.

# 583
  • Където морето целува небето...
Едно му признавам на Генчо - разбра що за човек е Алехандро и как да го изработи за да не са в конфликт Simple Smile

# 584
  • Варна
Генчо в началото не го харесвах изобщо, но с течение на играта все повече ми харесва и то точно тази негова черта, че е справедлив и си казва всичко! Мислех го за тъп, но реално от червеното племе мисля, че той влага най-много мисъл в играта!

Общи условия

Активация на акаунт