💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 758
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Аз имам по-високи стандарти за отношението към мен, но ти ако смяташ, че някой може да те заплашва и след време да те прегръща, и всичко е ок, твой избор.

# 871
Добре де, аз пак не схващам. Разбират, че им липсват части, не ги търсят, опитват се да сглобяват без тях. Къде според тях са били липсващите части? Ако са решили, че продукцията им е скроила номер, защо изобщо продължават да сглобяват?

# 872
Дори племето на Сините да се беше запазило, Мани и Фейгин щяха да са откъм губещото малцинство, та разпадането им, според тях, е последният възможен ход с цел да се запазят евентуално в играта.
Жълтите печелят - избират Генчо
Сините са втори - избират Елица, под влиянието на Алекса
Жълтите - Георги - вероятно биха избрали втори мъж, стига да не е Алекса
Останалите две червени автоматично отиват при сините и така Елица и червен антураж, барабар с Алекса, Вики и Гого, оставаха в синьото племе. Всички са доволни, плясват дружно с ръце, прегръщат се, а Мани и Фейгин са първи номинирани.

# 873
Ама какъв тормоз бе хора. Така като ги гледате, да ви приличат на изтормозени. Да в повече ми бяха и на мен виканиците, но беше ясно че е от ден до пладне. Да не говорим, че може би щеше да е по добре открито да бяха казали, че няма да играят. Потенциално дават шанс на отбора да се бори ако иска и от друга страна показват ясно, че ще играят с новодошлите.
Е с кои новодошли - Елица и сие Grinning

# 874
AuroraBB, Така е да, но това е от към сегашната ситуация. Те нямаше как да знаят, как ще се развие играта. Сега са по застрашени.

# 875
Ако някой ми вика и ме обижда, няма да тръгна да се оплаквам, да търся начин да си отмъщавам или да му кроя номер. Не съм толкова смотана, че да не мога да се защитя сама. А ако съм ок да се прегръщам с "агресора" по снимки, значи едва ли е бил такъв агресор.

Аз имам по-високи стандарти за отношението към мен, но ти ако смяташ, че някой може да те заплашва и след време да те прегръща, и всичко е ок, твой избор.

# 876
Всеки се спасява както може. Как беше- щом те така, и ти така. Няма такова положение- аз ще те тормозя, ама ти не можеш да реагираш както искаш.

# 877
  • София
Ако някой ми вика и ме обижда, няма да тръгна да се оплаквам, да търся начин да си отмъщавам или да му кроя номер. Не съм толкова смотана, че да не мога да се защитя сама. А ако съм ок да се прегръщам с "агресора" по снимки, значи едва ли е бил такъв агресор.

Ако беше толкова просто, нямаше да има толкова жени, които години наред търпят насилие от мъжете си. Но и те не са се отстояли достатъчно, а нали на някое събиране изглеждали щастливи и се целували. Мани и Фейгин се опълчиха, но сега ги хейтят, защото нарушиха интересите на нечий любимец. Съответно цялата картина се игнорира за сметка на един детайл.

# 878
AuroraBB, Така е да, но това е от към сегашната ситуация. Те нямаше как да знаят, как ще се развие играта. Сега са по застрашени.

То е ясно че или те или червените падат. Жълтите вземат Генчо и Георги - както писа дамата по-горе и Елица и приятелки влизат при тях. А и все пак са чели сценария, че двете гълъбчета ще се съберат драматично, така, че нямат друг полезен ход.

# 879
Голямото опълчване 😃 Шмекерии. Поне да саботират с акъл. Изкараха Гого някакъв идиот и дори не са имали смелостта да си кажат каква глупост са направили, а човекът днес разбира. А той дори не е "агресорът" в случая.
Направо пращят от акъл двете моми.

# 880
Е, хипотетично жълтите можеше да паднат и сините и червените да избират. Другото е, че нямаше да олекнат толкова.
А, че двете гълъбчета ги употребиха и ще ги прецакат си залагам главата.

# 881
Абсолютно подкрепям саботажа на двете девойки. Останалите не им оставиха друг избор.
Агресията в отбора започна с Вики, след като беше номинирана първата седмица. Заплахи, закани, злобни погледи, крясъци. Цецо вместо да я успокои и да я центрира започна да пее в хора й. А като влезе сърбето съвсем изнагляха. Когато те номинират другите е част от играта и е ок, когато обаче номинират тях става твърде лично и почват със заплахите.
А морализаторстването на Алекса към Пух "Как може да номинирате малки момичета, да се криете зад гърба им, да ги стресирате и плашите. Аз бих се жертвал за тях, никога не бих ги номинирал" , сега звучат толкова нелепо.
Точно това трябваше да направят, на никой не са длъжни. Защо да са лоялни към хора, които не просто искаха да ги изхвърлят от играта, ами постоянно ги заплашваха и тормозеха психически.
Направо с кеф повторих момента, в който Фейгин с крачето заравяше елемента. Красота! Smiling Imp
Яд ме е, че Гого става жертва на тези обстоятелства, но такъв е живота.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 11:28 от sineva 1

# 882
В крайна сметка и двете моми едва ли ще  стигнат далеч в играта и най-вероятно и Гого ще е яко прецакан. На Алекса и Вики може да се окаже, че са им направили услуга, кой знае.

# 883
  • Sofia
Фейгин не ходеше и тя като настъпана жаба, заради прорезна рана, хич!

Те не ги считаха за глас там. Само като носеха храна бяха ок. Дали, защото са малки и като физика, и на възраст, не знам, но факт. Вербалният тормоз, психическите атаки са мега гнусни и трудно издържими. Никога не са били племе, погледнато реално. И стискаш зъби до един момент. В следващия, удряш чертата. Дори и ти да пострадаш, няма значение, изобщо. А и наивитета им, че ще отмъстят, също спомогна за пердето пред очите. Та, да- каквото повикало...
Гого сега взе да знае много и той. Къде беше тогава...никой не знае 😁
А не мислиш ли, че просто не е имало за какво да се намесва и да ги защитава Smirk
Повярвай познавам хора като Илиян и Мани, които без да викат могат да са изключително нападателни и жестоки, напълно разбирам как с иронични и подигравателни забележки могат да изкарат дори и най-добронамерения човек от кожата.
Изненадана съм колко хора смятат Мани и Фейгин за изплашени от Цецо и Алекса, според вас възможно ли е да са се чувствали реално заплашени от каквото и да било?Grinning

# 884
Сега като се замисля, Мани и Фейгин издигнаха Алексата и Вики при по-симпатичните ми участници, където бяха те, но вече не са. Нещо, което не съм мислила че ще стане. Не, че им дреме де Grinning
Наистина ще е жалко обаче ако Гого го отнесе и отпадне.
Kaspur, глупости. От нищо не са били реално заплашени.

Общи условия

Активация на акаунт