💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 020
  • 4 367
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Страстната седмица настъпи! Хакерите на сайта да са в пълна готовност за довечера. Очаквам яко крашване на форума по време на епизода Grinning

Най-добрата снимка на шапката на темата. Мачкай!

# 31
Айде тази вечер най-накрая да наваксаме спойлера по снимката на Витомир и да почнем да гледаме без да знаем какво се случва три седмици напред.
Според мен снимката на Витомир не е от тази седмица, а от следващата.
И аз така мисля, но все пак едва ли предстои ново разбъркване на племената след довечершното.

# 32
  • SF
Думата спойлер в тази тема да не съм я прочела!!! Simple Smile

# 33
И аз искам след като наваксаме снимката (все още имам надежда да е подвеждаща) да няма повече подобни спойлери, но за съжаление ни дебнат отвсякъде.
Въпросната снимка се опазих да не я видя тук, но колежка ми я навря в лицето, друг колега пък издаде един от финалистите 🤐

# 34
  • София
Те повечето спойлери идват от самите участници. Те все уж се изпускат и казват какво ще стане.

# 35
Благодаря за темата!
Обмислям да отида на кастинг за тази игра!

# 36
  • София
Благодаря за темата!
И аз обмислях това, но нямам никаква сърцераздирателна историйка за представяне Grinning Иначе време за подготовка има достатъчно. Наблегни на плуването, че Diavolo нон-стоп ще те тропа Grinning

# 37
За разсънване, а и за да се запиша в новата тема...  Мачкай, Гришо! Sweat Smile
PS: Само за фенове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38
  • софия
Брутро, банда! Честита ни нова тема. Момчета, чудесна е както винаги, а снимката е топа( по Ники майонезата).
  И на мен сърце не ми даде да гласувам за антипатичен.  Всички са ми мили. Капитаните тази седмица са много тегави, онче-бонче беше при мен работата. Много контузени, много нещо и ми е супер непредвидимо.
  Повече смях и по-малко караници пожелавам. Хубав да ви е денят!

# 39
# 40
Благодаря за темата!
И аз обмислях това, но нямам никаква сърцераздирателна историйка за представяне Grinning Иначе време за подготовка има достатъчно. Наблегни на плуването, че Diavolo нон-стоп ще те тропа Grinning
С плуването съм ок,но трябва да наблегна на преминаването с халки!И на пъзелите ме бива,май повече от Касимчо,на не чак като Неделчо!Ами ще дерзая!

# 41
  • София
Забравих да благодаря за корицата. Истинските победители този сезон.

# 42
Добро утро, хора. Благодаря за темата. Момчета, страхотни сте!
По анкетата:
Искам герои срещу злодеи.
За капитани не гласувах.
Всички са ми симпатични, някои повече, други по-малко. Дори Генчо.
Играч на седмицата Фифо, Мира, Георги.

Само да отбележа/понеже вече за втори път го виждам/, Това което Елица каза в един от лайфовете, че Алекса се срамува от нея, беше на майтап и по повод друга реплика.

Хубава седмица на всички!!!

# 43
  • Буркина Фасо
Благодаря за темата!
само дай знак и историйката ще е на лице Smiley

# 44
Това е игра, всякакви слетни, коалиции и шушукания са си стратегия. Жени ми е интересна затова. Вики и Алекса са противни, защото използват мутренски сплашвания, за които съм на мнение, че няма място. Да всяваш срах е прекалено. Естествено всеки си има мнение, но за мен това не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт