💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 346
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 345
Те сините от сега са задъхани, не ги виждам при преминаването през рова и т.н.

Защо Зорница и Алекса да са виновни, то не е ясно кой е имал задачата за това и дали изобщо са разбрали, че трябва да се направи Joy

# 346
Трябва в следващия сезон автоматично да са номинирани всички, които нарочно саботират отборна игра.

# 347
Ами гадно ми е да гледам. Разбирам тези, които искат да се разпаднат, но е много несправедливо спрямо тези, които дават всичко от себе си. Получава се Ефектът на пеперудата - как симулацията на някои участници се отразява върху бъдещото развитие на друг участник. Не е честно.

Точно това имах предвид преди малко като писах, че ще се излее хейт към тях, ако Гого хване пътя заради саботажа им. Жал ми е за тези, които се раздават. Гледаме ги как си вадят душите, а Мани за пореден път ехидничи. Аман от тази.

# 348
  • Другата България
Зорница пак с тези гащи, навряните.....офффф.
Генчо хич не си дава зор, факт.
А Гогича е страхотен, както винаги, той е отишъл там да играе, не да саботира.

# 349
Като се има напредвид колко много се раздава Гого, направо ме хваща жал за това колко усилия хвърля в тази игра, за да бъде саботирана. Мани и Фейгин направо си натискат лодката, голяма тъпотия.

# 350
Трябва в следващия сезон автоматично да са номинирани всички, които нарочно саботират отборна игра.
Саботаж в отборна игра е позволено действие и част от стратегията. И в ИВ, и в Сървайвър.

# 351
Джафи май ще си изкара цял сезон като зрител.

# 352
  • Брюксел / София
Радост за окото са жълтите. Фифо тъпо се изрази, но смисълът беше съвсем на място. Гого е машина! Дано отиде при жълтите.
Какъв по дяволите е този бански на зори?! Страшна простотия!

# 353
Фейгин тръска ръце от умора, Генчо пъшка... театрално изкуство от класа.

# 354
Фейгин саботира битката ,а Гената дърпа като Алтав  тая лодка ,и закакво ....

# 355
Разбирам Мани, Фейгин и Генчо, но истината е, че да гледаш как тези хора се раздават много намаля симпатиите към саботьорите, не е честно -  даже на мен ми е неприятно, а не симпатизирам нито на едно от триотата.

# 356
Не, аз ще се върна за избирането, това не ми се гледа.
Искам Гого сам да си е племе.

# 357
Елица пак реве.Да и дадат мента глог и валериан на това момиче .

# 358
Играта е като за жълтите, силова, така че сините са аут и без саботаж. Гого не е истински супергерой все пак. Никаква интрига няма

# 359
Ами гадно ми е да гледам. Разбирам тези, които искат да се разпаднат, но е много несправедливо спрямо тези, които дават всичко от себе си. Получава се Ефектът на пеперудата - как симулацията на някои участници се отразява върху бъдещото развитие на друг участник. Не е честно.
Затова отборът е отбор. Не само в битките, но и извън тях се гради отбор и се запазва. Гледаха ги като чумави и само ги навикваха, а сега да дават всичко от себе си. Ами не искат.
Аз затова се сбогувах със синия отбор още в петък.

Общи условия

Активация на акаунт