💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 203
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 330
Ахахахахаха...
Ще гледаме игра, която две племена искат да загубят.
Всеки вика - мини напред Simple Smile

# 331
Големи шматки са двата отбора, забравили да отвържат лодката, те сините понеже са най-бързи във водата, та да се върнат втори пътнапразно Joy

# 332
Зори и Алеко саборитат успешно.

# 333
  • Пловдив
Еми плюят всички/почти/ момичетата, ама е факт че се запазиха и не виждам нищо лошо в това, че искат да останат заедно. Дотук с това, кой е по-добър в играта. Гената колкото и да се пъне, не му се получи точно на него. Ако продукцията не прецака трите, ще стигнат далеч.
Единственият начин Мани и Фейгин да останат заедно е сините да не се разпаднат.
Ако ги делят шанса да са в един отбор и почти никакъв.

# 334
  • Варна
Удоволствие е да се гледа Зорница във водата. Страхотно плува. Simple Smile

# 335
Явно ще гледаме трагикомедия в тази игра.

# 336
Зори и Алеко саборитат успешно.
Хаха, нали. То няма нужда от Мани и Генчо.

# 337
  • Другата България
Еми плюят всички/почти/ момичетата, ама е факт че се запазиха и не виждам нищо лошо в това, че искат да останат заедно. Дотук с това, кой е по-добър в играта. Гената колкото и да се пъне, не му се получи точно на него. Ако продукцията не прецака трите, ще стигнат далеч.
Единственият начин Мани и Фейгин да останат заедно е сините да не се разпаднат.
Ако ги делят шанса да са в един отбор и почти никакъв.
То трябва акъл за тази работа, нали.....

# 338
Да бяха казали на Жълтите поне, че да не се потят.

# 339
Това с лодките е драматично.
Не е по-силите на един или двама човека да саботират по този начин. Развързването на лодката - всеки един от племето може да я свърши тази работа, Капитана трябваше да е сигурен, че лодката е развързана.  Но капитаните и на двете племена са тотал щета днес.

# 340
Гого, багер такъв! Погледнето го какво прави, как подскача, много е умно това момче, не е само до умения и можене, акъл също трябва.

# 341
Ами гадно ми е да гледам. Разбирам тези, които искат да се разпаднат, но е много несправедливо спрямо тези, които дават всичко от себе си. Получава се Ефектът на пеперудата - как симулацията на някои участници се отразява върху бъдещото развитие на друг участник. Не е честно.

# 342
Не съм вярвала, че ще го кажа, но тази Мани започва да ми става по-противна и от онази Мани. Фейгин с тези намерения за саботаж-голямо разочарование за мен. Close

# 343
И пак суперлативи от немай къде за Елица. Погледнете какво прави Елица… ми нищо не прави.

# 344
Не знам дали забелязахте, че всички играчи са с ръкавици - сигурно са ги задължили след случая с Женя.

Общи условия

Активация на акаунт