💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 262
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 360
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И какво сега Гого се мъчи и дава всичко от себе си и двечките любимки прецакват и саботират. Нямам думи, Фейгин олеква, а въпросната Мани ми е неприятна даже повече и от Илиян.

# 361
За съботаж съм на 100% при сините. Аз покрая бесни селяндури и агресори не вирея и бих направила всичко да съм вън от тази среда. Момичетата нямат и грошове, никаква изгода нямат там и двете да са. Генчо и Георги са по-силни заедно с грошовете и евентуално нов играч. Но и тях ги разбирам покрай трио влъхви.

# 362
Гого не знам какво го мотивира на арената. Не е ли разбрал какво се случва? Интриги, саботажи, племето е пред разпад, а той се раздава с пълни сили.

# 363
Еми плюят всички/почти/ момичетата, ама е факт че се запазиха и не виждам нищо лошо в това, че искат да останат заедно. Дотук с това, кой е по-добър в играта. Гената колкото и да се пъне, не му се получи точно на него. Ако продукцията не прецака трите, ще стигнат далеч.
Единственият начин Мани и Фейгин да останат заедно е сините да не се разпаднат.
Ако ги делят шанса да са в един отбор и почти никакъв.
То трябва акъл за тази работа, нали.....
Всъщност визирах червените момичета. Grinning

# 364
Отвратително! Close Чак не ми се гледа такава битка. Head Band

# 365
Аз саботаж не виждам. От Мани и Алекс нищо не зависи.

# 366
  • София
Гената и Георги ако саботират истински, Безстрашните нямат шанс. Няма как Зори и Мира да извлачат сами тая лодка.

Никога не бих играла за капитан като Виктория или Алекса. В ново племе може пак да съм на пангара, но поне никой няма да ми крещи.

За мен легендата на тая битка е 40-45 килограмовата окльощавяла Катя, която вадеше дънерите за изненада на всички на терена и пред телевизорите.

# 367
  • Другата България
Значи чак на мен ми стана неудобно от Фейгин: “Натискаме лодката умишлено надолу, за да е по-трудно....“
WTF? Догато Гого се гърби, мОри, влачи, носи, бута, тегли, раздава се и се бори заради племето, тя ще “натиска надолу умишлено, за да им е по-трудно....на Гого, Алекса и Вики“. И това е олимпийка! Да, знам, че е позволено, че не е нарушение, че на нея единствената ѝ мечта е да си иде при Гошо, но да стане по спортсментския начин, честно. А не така. Щото следват плана на Илиян, големия стратег! Чак ми стана мъчно за Гого. Сега ще го пратят право в лапите на Джаферович.

# 368
  • София
Признавам си, че ще ми стане много приятно, ако всички планове на Елица пропаднат с гръм и трясък - да не успее да е в едно племе с Алекса и да я разделят от двете дружки. Не е много лесно изпълнимо, но пък мечтите са безплатни. Blush

# 369
  • София
Какъв невероятен гаф за сините и червените с неразвързаните лодки.
И за там ли са виновни, Мани, Фейгин и Генчо?
Когато си подложен на нон-стоп тормоз търсиш спасение другаде.

Браво Мише, браво маймунке! Simple Smile

# 370
Гого така се е оставил по течението. От хората, чиято стратегия в живота е да не влизат в конфликт с никой, да се харесват на всички и така да си карат. Обаче тук май точно това ще му изяде главата, ако излезе от супергероите - понеже гаранция жълтите ще го дръпнат, след като червените искат Алекса. И там Джаферович ще му види сметката, понеже къде у Гого инициатива да прави съюз с Филип, Лефтеров и другия супергерой...

# 371
  • София
И без саботаж като гледам играта, жълтите ще са първи, защото ще ви кажа нещо: Жени знае как се реди руля, редила го е с Джаро.

# 372
Значи чак на мен ми стана неудобно от Фейгин: “Натискаме лодката умишлено надолу, за да е по-тридно....“
WTF? Догато Гого се гърби, мОри, влачи, носи, бута, тегли, раздава се и се бори заради племето, тя ще “натиска надолу умишлено, за да им е по-трудно....на Гого, Алекса и Вики“. И това е олимпийка! Да, знам, че е позволено, че не е нарушение, че на нея единствената ѝ мечта е да си иде при Гошо, но да стане по спортсментския начин, честно. А не така. Щото следват плана на Илиян, големия стратег! Чак ми стана мъчно за Гого. Сега ще го пратят право в лапите на Джаферович.
Сметките винаги са били част и от големия спорт в отборните спортове. Говоря за европейски, световни и олимпиади. С цел по-лесен поток, по-лек бъдещ съперник, по-добро крайно класиране.

Големия губещ тази вечер ще е Гого. Който, ако попадне при Жени и с тази негова никаква социална игра ще замени Фифо на пангара.

# 373
  • Другата България
Еми плюят всички/почти/ момичетата, ама е факт че се запазиха и не виждам нищо лошо в това, че искат да останат заедно. Дотук с това, кой е по-добър в играта. Гената колкото и да се пъне, не му се получи точно на него. Ако продукцията не прецака трите, ще стигнат далеч.
Единственият начин Мани и Фейгин да останат заедно е сините да не се разпаднат.
Ако ги делят шанса да са в един отбор и почти никакъв.
То трябва акъл за тази работа, нали.....
Всъщност визирах червените момичета. Grinning
Ти да, но тя не, аз по-скоро нея репликирах.

# 374
Фен съм на Гогича огромен, обаче нищо няма нямо да му стане да повлачи и поблъска напразно заради Мани и Фейгин една битка. Те пък и една помощ с по 40кг на парче. Колко изблъска за и навъпреки от 130 килиграмовия.

Общи условия

Активация на акаунт