💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 649
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 405
Няма ли Гого и Вики да са на руля?

# 406
  • София
Може да саботираш и просто като не се раздаваш, а не да прибавяш допълнително тежест на другите. Не харесвам Мани, изглежда мила, а е лицемерна. Фейгин е глуповато добричка.

# 407
  • София
Генчо поне дърпа, а Мани и Фейгин натискат лодката, което е неприятно за гледане. Двете момичета, ако отидат при жълтите, първи ще си заминат.
Ами те и при сините са първи, така че се пробват, ако стане, стане, ако - не, ще си ходят. Така или иначе не са в изгодна позиция  заради връзката на Алекса и Елица. Защото ще се изберат взаимно и който не им е в коалицията, ще гори, без значение дали ще са с червен или син потник.

# 408
  • София
Основно правило, ако не можеш физически да победиш противник (в случая да го надгласуваш), е да избягаш от него.
Браво на Мани и Фейгин!

# 409
Пак да кажа. На Руля (много сложен пъзел), жълтите ще сцепят.
Със саботаж, без саботаж, играта си е тяхна. Вики нали е майстор на пъзелите. Да я видим колко е добра там.
Виктория ще се провали на руля.
Гого също.
Много добра постъпка от Фейгин, която се е сменила с Гого на този пост.

Иначе мисля същото за Жълтите. Жени има идея от този пъзел според Туджаров.

# 410
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гого, Гого не заслужаваш такова отношение. Ти докрай обаче ще си останеш борец и шампион, а не подмолна душица. От различно тесто си замесен.

# 411
Аз искрено съм разочарована от държанието на Мани и Фейгин. Знам, че е позволено да се саботира, но по такъв начин .. някакси е супер несправедливо спрямо хората, които искрено се раздават. Не ги ли е срам, че човекът , който най-много саботират си дава душата за играта, не знам.. жалко, че така се случват нещата. Дано Гого при евентуално разпадане не попадне в лапите на Джаферович, защото там горкият е загубен :/
Целта на Алекса и Виктория беше Мани да е втория номиниран на съвета и се отърва на косъм  Какво точно им дължи?

# 412
Е, ами чудесно! Витория и Гого ще се доказват. Не може да е каже, че Фейгин и Мани са им провалили играта. Всичко започва наново сега с пъзела.

# 413
  • София
Фейгин е момиче със съвест. Много ме радва и ми е много сладка

Все пак пуснала е Гого на пъзел, ако искаше на 100% да саботира, щеше да отиде там и да го прецака. Все пак е дала шанс

# 414
За Жълтите играят 6 души, за Червените 4 и половина, а за Сините 3-ма и пак играят равностойно.

# 415
  • софия
Грозничко. Мани , Фейгин ще чакам с нетърпение да видя до къде ще ви докара този ход.

# 416
Аз заради Гого нямаше да мога да саботирам, колкото да искам, като го гледам как се мъчи 🙁

# 417
Ето сега не може да кажем ,че Фейгин и Мани ще са виновни ако се стигне до загуба .Всичко е в ръцете на Гого и Виктория.Просто явно те са се провалили ,защото горе- долу всички с равен старт почват да редят пъзела.

# 418
  • София
Все още не съм сигурен в победата на жълтите. Тия промота много ме нервят Grinning

# 419
И аз на мястото на Мани и Фейгин бих саботирала с тези агресори в отбора, иначе нямат никакъв шанс да оцелеят.

Общи условия

Активация на акаунт