💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 833
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 510
Фейгин с тези увиснали бузки на 20 години не я виждам каква ще е леличка като стане на 30 ... И преди съм казвала, че ще се олелчи рано, но сега като я дават как рони крокодилски сълзи пак ми се наби в очите.

# 511
Всички, които предпочитаха да имат в обкръжението си Светата Злобица, може пак да си помислят Simple Smile

# 512
Аз лично независимо, че не ми допада като изпълнение това ще го броя за ход на Мани и Фейгин.

# 513
Ако Фейгин е скрила частта ,от продукцията и екипа трябва да са видели и да не допускат това!

Защо? Нито по правилник, нито по замисъл следва да се намесват. По правилник това си е вътрешна отборна работа, а по замисъл колкото повече скандали и подлости, толкова повече екшън, страсти и рейтинг.

# 514
Хайде сега защото е Гого, ако имал преднина щял да нареди. Ми като ги гледам как са изгубени с Вики и с преднина нямаше да наредят пъзела първи. Та те дори не знаят, че трябва да слагат и рамката, а навиват празни ходове. Каква преднина да имаха? Знам, че на Гоговите фенки не им е приятно, но го няма на пъзелите. В комплект с Виктория пък съвсем.
Както се видя, Виктория и Гого бяха готови преди Червените.
Така е, но далеч от първите при равен старт. Трябваше голяма преднина, която се съмнявам две момичета по 40 кг да смъкнат.

Много грозно това с частите. Димо не можеше ли да подскаже, както обича да прави?
Само, че в тази игра и второто място е победа и те го бяха спечелили.

# 515
Аз все още не съм сигурен, че Фейгин е "изгубила" парчето.
Мани е моя заподозрян, това ми прилича на повече в нейн стил.
Точно преди да започнат да редят фейгин се наведе, взе едно дървено нещо и мина пред колелото и го отнесе.

# 516
  • София
Елица за какво реве сега?!

Как не им е неудобно от сълзите на другите, на Гого?!

Хубави думи на Вики, не обвини никого, пожела им успех.

# 517
Айде елица пак реве, още никого не са избрали, е айде стигааа…

# 518
Ще повърна от Елица, какъв рев, че могат да ѝ отмъкнат тапишончето...

# 519
От слипа на Алекса вече получавам органическа непоносимост

# 520
Много тъжно е точно момента със свалянето на знамето. Браво, че го свалиха като за последно като отбор.Плачат и Вики, и Гого, може би се смятат за виновни за случилото се.

# 521
Гого се разплака, няма да лъжа, удари ме в емоциите.

# 522
Виктория показа, че истинска злоба в нея няма с последните си думи към племето. Спортна злоба - да, бързо палене и викове - да, но истинската отровна злоба я няма.

# 523
Елица всеки път реве за Алекса така все едно не го е виждала от 10 години, а реално го вижда на арената всеки ден.

# 524
Елица реве пак да не и отмъкнат Алекса.

Общи условия

Активация на акаунт