💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 511
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 780
Гого гледам сега по инстаграм  дори след края на игрите е при грешните хора.Жалко,но явно е видял нещо в тях което ние поне повечето не виждаме.

# 781
  • Другата България
С две думи - с това разпределение Алекса го направиха трудно достижим. Дори томахавката мисля, че ако Елица отпадне, ще я използва за Вики.
Да, за Вики ще я използва на 100%,  ако изгърми Елица утре. А най-лошото на тази томахавка е, че може да нивелира всички грошове, похарчени от играч за допълнителни гласове. И точно така очаквам да бъде използвана - да "убие" грошовете на играч и едновременно с това да го изпрати на битка. Защото Алексио е селски тарикат.
Я сега да те питам, ама честно.
Защо това, болднатото, да е “селски тарикатлък“? Защото е от Алекса? Ако беше изиграно от Фифо, пак ли щеше да мислиш същото? От Джаферович? Ако беше в “Сървайвър“, пак ли така щеше да го характеризираш? Това ако стане е гениален стратегически ход, и Алекса няма да е виновен, че продукцията му е дала тази възможност.

# 782
Айде стига с тая Мани и Фейгин, много се вживявате това е игра !!! А дългия като разклати въжето и Илиян падна , не изпадахте в такива задълбочени спорове 🤦♀ голяма драма вече
Най-обичам някой да ми дава наклон за какво да пиша. 😁

# 783
Единственото, което ме “успокоява“ донякъде е това, че знам за манипулациите на продуцентите.
Въпреки това така, както 99% от публиката бълваше хейт по Цветан дни наред, заради видяно, така и аз не мога да си изкривя душата, че Мани и Фейгин още повече ме отвратиха от себе си. И ако при първата имаше последователност, то при втората....изненадах се, наистина.

До този коментар стигнах, имам още страници да чета, но преди малко им погледнах профилите в ИГ и си нямате идея какъв хейт е, специално на Фейгин имаше клетви да си счупи краката, да си пореже лицето с кънките при падане, че да ходи белязана и хората знаят да се пазят от нея. Противни са ми и двете, но такива писаници са абсолютна простотия. Съгласна съм да се осъждат постъпките и думите на играчите, но не разбирам защо така се минават граници.

За другите отпаднали не съм гледала, само на Цецо в профила видях, че му пишеха, че е боклук (пардон, мили мои, повечето пишеха бУклук), безполезен, грозник и тем подобни. Направо потрес.

Жалко, че хората изпитват нужда да пишат тези неща, не мога да си представя какво удовлетворение им носи.

# 784
  • София
Аз пак ще кажа, но това, че Гого предпочита компанията на "агресорите", при положение, че го видяхме каква кротка душа е, ми говори - че нещата не са точно каквото ни ги представят, горките смачкани жертви и страшилищата насреща им. Не е толкова глупав Гого, има доста опит с хора.

Мани и Илиян се гордееха с големите си планове, вероятно са смятали, че ще срещнат всеобщо одобрение.

# 785
  • София
С две думи - с това разпределение Алекса го направиха трудно достижим. Дори томахавката мисля, че ако Елица отпадне, ще я използва за Вики.
Да, за Вики ще я използва на 100%,  ако изгърми Елица утре. А най-лошото на тази томахавка е, че може да нивелира всички грошове, похарчени от играч за допълнителни гласове. И точно така очаквам да бъде използвана - да "убие" грошовете на играч и едновременно с това да го изпрати на битка. Защото Алексио е селски тарикат.

Е, това е ясно, дори и най-големия идиот би го направил. Аз вече писах, че от продукцията му дадоха златен билет на сръбския тарикат. Дано го наиграят малко преди финала или там, за да боли повече.
От ден първи им е най-големия любимец и коз в ръкава. Заради него разказаха играта на толкова много способни момчета и момичета.

# 786
Гого гледам сега по инстаграм  дори след края на игрите е при грешните хора.Жалко,но явно е видял нещо в тях което ние поне повечето не виждаме.
Къде да иде Гого? На Луната ли? Да си говори сам, защото около него няма достойни? Ще не ще трябва да общува с някой. Избрал е с кой, явно има причина.

# 787
Постоянно чета за психически тормоз. Това ,че някой  ти се е разкрещял е тормоз !? Но това ,че някой ти се смее ехидно в лицето, че ти казва какъв си смешник, палячо ,че през цялото време ти обяснява колко слабо звено си и как нямаш работа в племето не е ? Тормоз за Вас е ,че на две малки момиченца им се крещи ( нищо ,че тези момиченца са влезнали като пълноправни членове на племе в което всички са равни. Или пък не , може би това ,че са крехки и малки значи, че трябва да се отнасят с тях като редки цветя и едва ли не да им опънат червения килим към финала.) . Вики и Цеци крещели , Алекса се държал мутренски , видиш ли Гого не ги защитил ,а те горките невинните крехки създания отначалото решили са разпадат племето си и да стават  едва ли не кралици в друго. Тези крехки създания ти играят приятелчета в очите ,а зад гърба ти те прецакват и лошото е ,че и те не знаят защо. Уж да са по- добре ? Наистина ли ? В друго племе сигурно няма да са на дъното на хранителната верига ? Защо да им пука за хора с които са си делили залъка седем седмици ? Те нали трябва да отмъстят.Нали трябва да им покажат на другите ,че са голяма работа .Те нали са по- добри, по - умни , по - големи стратези .Изиграха сините. Бравоооо.
Точно тези крехки момиченца първи сами се прецакаха ,когато дадоха гласа си за Алекса капитан , тогава от страх за собствените им д...та прецакаха уж големия си приятел . А горкия Касимча им изигра бушончето ,за да могат двете невинни момиченца да останат още един ден в играта.Сега отново същото действие прецакват си племето и то по толкова отвратителен начин ,че съм сигурна ,че ще останат в историята на ИВ с най - голямото предателство.Е трябва да се гордеят със себе се станаха икони на предателя. Вместо да се помъчат да се разберат с другите те ги прецакаха, особено Гого . Аз съм без думи ,ако това е приемливо поведение за някой. Незнам на къде отива света ни.? Жалко е !!!😪😪😪
 П.П. Сориии ама Мани не е лекар ,физиотерапевт е ,което е по- близо до масажист отколкото до лекар. Респект ,че е била на първа линия на Ковид вълната и че е била до пациенти в последния им час. Браво за което. Но тогава може би и е било по- лесно да е емпатична ,защото не е било намесено Егото и.

# 788
Да, Мери аршинът е "дЛъг и крив"!

# 789
  • earth
Признавам си, изненадаха ме Мани и Фейгин. Браво на тях!

Приказките за достойнство по отношение на това, което направиха, са глупости. Това не е отборна игра. Отборите да не са си ги избирали сами. Идинственото, което обединява отборите е взаимната изгода. Щом нея я няма, няма и отбор.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:24 от morisay

# 790
Без да съм адвокат на  викащите от сините, ми се ще да чуя една заплаха към Мани и Фейгин. Ама наистина заплаха. Обаче "Ще те номинирам" не е заплаха
"Ще ви съсипя", "Ако се върна няма да ви оставя нито ден", "Всеки ще си получи заслуженото", "Не си ме чул да ти викам още", "Ти да мълчиш"...
И какво точно ще изпълни или би могла да изпълни Виктория от това. Ами, не мога да го приема като заплаха, лаладжийски приказки на ядосан и афектиран човек. Не ги оправдавам, но е мнооого далеч от тормоз и закани?

# 791
Да, за Вики ще я използва на 100%,  ако изгърми Елица утре. А най-лошото на тази томахавка е, че може да нивелира всички грошове, похарчени от играч за допълнителни гласове. И точно така очаквам да бъде използвана - да "убие" грошовете на играч и едновременно с това да го изпрати на битка. Защото Алексио е селски тарикат.
Я сега да те питам, ама честно.
Защо това, болднатото, да е “селски тарикатлък“? Защото е от Алекса? Ако беше изиграно от Фифо, пак ли щеше да мислиш същото? От Джаферович? Ако беше в “Сървайвър“, пак ли така щеше да го характеризираш? Това ако стане е гениален стратегически ход, и Алекса няма да е виновен, че продукцията му е дала тази възможност.
Не си ме разбрала добре, или по-скоро аз не съм го написал добре.
Селски тарикат е по-скоро комплимент, че Алексио би я използвал по предназначение.
Нямам проблем с него, и с който и да е било ако я използва по предназначение.

Но основното ми роптаене е срещу възможностите на томахавката. Реално в нейно лице нямаме само едно предимство ( основното е смяната на местата на играчите ), а има възможност да са две - именно с убиването на купените с грошове допълнителни гласове. За мен това е най-силното предимство до момента давано в игра, реално е по-силно от скрит идол Simple Smile

И тук виня ТЪпарев, че този инструмент за мен е създаден за Алексио. Не съм убеден, че ако друг капитан беше спечелил Димо щеше да я предложи. Отделно това е второто безумно предимство, което този играч получава - първия път получи имунитет и правото да си избере противник в битката за влизане в основната схема.

# 792
Е как никой в предната тема не написа да се спрат  обидите към Вики и Цецо,каквото и да са правили, а сега горките Мани е Фейгин. Тях поне никой от нехаресващите не квалифицира и не ги преименува.. Джафа, Алексио.....

# 793
  • Другата България
Единственото, което ме “успокоява“ донякъде е това, че знам за манипулациите на продуцентите.
Въпреки това така, както 99% от публиката бълваше хейт по Цветан дни наред, заради видяно, така и аз не мога да си изкривя душата, че Мани и Фейгин още повече ме отвратиха от себе си. И ако при първата имаше последователност, то при втората....изненадах се, наистина.

До този коментар стигнах, имам още страници да чета, но преди малко им погледнах профилите в ИГ и си нямате идея какъв хейт е, специално на Фейгин имаше клетви да си счупи краката, да си пореже лицето с кънките при падане, че да ходи белязана и хората знаят да се пазят от нея. Противни са ми и двете, но такива писаници са абсолютна простотия. Съгласна съм да се осъждат постъпките и думите на играчите, но не разбирам защо така се минават граници.

За другите отпаднали не съм гледала, само на Цецо в профила видях, че му пишеха, че е боклук (пардон, мили мои, повечето пишеха бУклук), безполезен, грозник и тем подобни. Направо потрес.

Жалко, че хората изпитват нужда да пишат тези неща, не мога да си представя какво удовлетворение им носи.
А ако знаеш за Цветан какво се пишеше....той затова си закри профила. Преди да го направи прочетох дори един коментар от рода на “недъгав изрод“, и че малко са го били - във връзка с побоя, който преди години му бяха нанесли ромите насред София, това е истински случай, насред едно кръстовище, заради кон с каруца, които се бяха натресли в колата му.
Затова се опитвам да не съм крайна, а това да ходя да пиша по профилите на хора в нета никога не съм го правила, никога. Сега с това “отвратиха“ вероятно и аз прекалих, но наистина така се почувствах. Заради ехидните им физиономии и подхилванията, които вероятно са монтаж. Ето това прави продукцията - кара ни да мразим и хейтим реални хора.....

# 794
На големите герои ще им се наложи да си заключват постовете за известно време. Това е най-голямото възмездие все пак. В крайна сметка това е тип спортно състезание и водещи са игрите-да се бяха борили и доказвали в битки, вместо този гнусен саботаж.

Общи условия

Активация на акаунт