💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 997
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Гого сам си е виновен, като го игра толкова дълго безгласна буква и позволи първо Виктория, после Алекса да му вилнеят в племето. От тая гледна точка, евала на Женя, че не забрави да кътка Рали и Михаела. И дори Генчо мазникът се опитва да се захване. Гого има шанс да направи коалиция, да го видим. Пък ако е дошъл за битките, значи елиминации ще му дойдат дюшеш.

Между другото ще ми е интересно да видя всички, които се възмущаваха на коментарите срещу Цецо, колко обиди ще изстрелят срещу Мани и Фейгин Joy

# 796
На големите герои ще им се наложи да си заключват постовете за известно време. Това е най-голямото възмездие все пак. В крайна сметка това е тип спортно състезание и водещи са игрите-да се бяха борили и доказвали в битки, вместо този гнусен саботаж.
Те са се борили и доказвали в битките!
Когато няма отбор саботажът не е саботаж. Всеки играе за себе си. Не са ги убили. Просто са помогнали за разформироването им.

# 797
  • earth
Къде да иде Гого? На Луната ли? Да си говори сам, защото около него няма достойни? Ще не ще трябва да общува с някой. Избрал е с кой, явно има причина.
Ама Гого наистина не би одобрил този фонт.

# 798
  • София
Майко мила, какво е това чудо?!? Ще кажеш Гого е разпнат на кръст!
Това е игра бе хора, какви са тея клетви, каква е тая омраза?!?
И аз да попитам като една съфорумка преди 123 страници - ако беше това станало в племето на Жени, дали нямаше тук шампанско да се лее, м?!?
Ама вие си знаете, аз да си дам отговорите на анкетата... не че някой се интересува. Вие си продължавайте с хейта, надявам се да не попреча ...

1. Искам да напусне Елица. Хем за нея е по-добре, хем ще е перфектното възмездие...
2. Винаги Безстрашни!
3. Най-добрият избор беше този на Гого и Мани! Браво на Безстрашните! Страхотен ход!
Да, знам, че голям рев за тоя Гого, сакън номинираха го. Да, извънземен е, никой не го отрича! Ама хайде вече не само в темата да е на всяка страница!!!
4. Казано честно, не съм голям фен и на двамата водещи, но Димо поне ме забавлява. Така че гласувах за него!
5. Дали одобрявам саботажа? В предишната анкета и на двата въпроса бях дала отговор НЕ. И по принцип не го одобрявам! В тази, дадох отговор ДА. Поради всичките причини, които много хора преди мен изтъкнаха. Най-основната е - каквото повикало, такова се обадило.
Това важи за цялото синьо племе, сега тепърва ще си берат плодовете!

# 799
  • Другата България
Е как никой в предната тема не написа да се спрат  обидите към Вики и Цецо,каквото и да са правили, а сега горките Мани е Фейгин. Тях поне никой от нехаресващите не квалифицира и не ги преименува.. Джафа, Алексио.....
Аз написах. Затова сега спрях, дори не бях крайна преди това. Човек може да изрази мнение и без цветущи епитети, за всеки участник се отнася.
Скрит текст:
С две думи - с това разпределение Алекса го направиха трудно достижим. Дори томахавката мисля, че ако Елица отпадне, ще я използва за Вики.
Да, за Вики ще я използва на 100%,  ако изгърми Елица утре. А най-лошото на тази томахавка е, че може да нивелира всички грошове, похарчени от играч за допълнителни гласове. И точно така очаквам да бъде използвана - да "убие" грошовете на играч и едновременно с това да го изпрати на битка. Защото Алексио е селски тарикат.
Я сега да те питам, ама честно.
Защо това, болднатото, да е “селски тарикатлък“? Защото е от Алекса? Ако беше изиграно от Фифо, пак ли щеше да мислиш същото? От Джаферович? Ако беше в “Сървайвър“, пак ли така щеше да го характеризираш? Това ако стане е гениален стратегически ход, и Алекса няма да е виновен, че продукцията му е дала тази възможност.
Не си ме разбрала добре, или по-скоро аз не съм го написал добре.
Селски тарикат е по-скоро комплимент, че Алексио би я използвал по предназначение.
Нямам проблем с него, и с който и да е било ако я използва по предназначение.

Но основното ми роптаене е срещу възможностите на томахавката. Реално в нейно лице нямаме само едно предимство ( основното е смяната на местата на играчите ), а има възможност да са две - именно с убиването на купените с грошове допълнителни гласове. За мен това е най-силното предимство до момента давано в игра, реално е по-силно от скрит идол Simple Smile

И тук виня ТЪпарев, че този инструмент за мен е създаден за Алексио. Не съм убеден, че ако друг капитан беше спечелил Димо щеше да я предложи. Отделно това е второто безумно предимство, което този играч получава - първия път получи имунитет и правото да си избере противник в битката за влизане в основната схема.
Така написано, те разбрах. И съм напълно съгласна с него.

# 800
Някои май са си забранили коментарите в ИГ. Защо ли?

# 801
Трябваше достойно Мани и Фейгин да  приемат съдбата си в неразпадналото се синьо племе, а когато пак започне да им се вика, крещи и да ги заплашват, да заемат поза кокиче в някой ъгъл. Видях възпитани момичета, чух същото на синхрони, на съвети гледаха как да не обидят, не са ползвали и обидни думи,отсреща не видях същото. За всеобщия любимец нямам думи,той е от тия хора, които сеирджийстват, ама не се намесват, нали не касаело тях все пак.

# 802
Гледах лайфа на Мани, Илиян и Касим, Мирела също се включи за малко.
Това, дето уж Цецо бил изкарал Касим от стаята като не искал да излиза - нищо подобно, събирали се за вечеря, но всички подранили и Касим още се оправял. Виктория отишла да го извика и го били изкарали, че се отделял.
Георги се включи с коментар и писа, че и той на тяхно място би саботирал, ако бил с Виктория и Алекса заедно.

Много грозни думи се пишеха в коментарите, не знам какъв трябва да си, че да кълнеш някой от риалити…
Че какво да очакваме от Георги, който мазно и безсрамно се хилеше, хранейки се пред гладните си съплеменници... Rolling Eyes
Пък и нали неговата изгора зарови парчето.

# 803
  • София
За целия този хейт не са виновни играчите, а Тупарев и неговите кукловоди, Тушев в Ергенът и Витомир в ИВ.
Как може да се кълне така Цветан с такива епитети? И сега да се пишат такива долни неща за Мани и Фейгин. Едни малки и крехки момичета. И тези неща ги пишат сигурно някакви тийнове, дано само не са по-големи и зрели хора, че тогава падението ще е пълно.
Мани, която е била на предна линия по време на Ковид вълната и Фейгин, която е наша олимпийска гордост.
Болни хора, болни са това които кълнят така. Само че то Господ гледа и връща с вересиите.
Хейта трябва да е насочен към Витомир, а не към Мани и Фейгин, защото до всичко това се стигна след низ от ситуации провокирани именно от така търсения и желан в момента сценарий.
За мен монтажа нарочно е направен така, че все едно Мани и Фейгин се смеят на нещастието на останалите в отбора.
Тези кадри са монтирани от съвсем други ситуации, но ходи го обяснявай това на пъпчивите пубери.

# 804
Ако бях на мястото на Мани/Фейгин, щях ужасно да се срамувам от себе си, сигурно щях да се дегизирам, като  излизам от дома си. Smiley
Фен съм от няколко години на Фейгин, следя развитието ѝ, радвам се на успехите ѝ. За жалост, почти всичките ми симпатии се изпариха още в началото на формата, а тази вечер се сгромоляса съвсем. Мани не ме изненада с нищо. Да, дребна е, но нямам предвид височината ѝ.

# 805
Merry_An, извинявам се! Масовката имах в предвид и умелото насочване и формиране на мнения под влиение на определени мнения от хора с авторитет тук.

# 806
Гого гледам сега по инстаграм  дори след края на игрите е при грешните хора.Жалко,но явно е видял нещо в тях което ние поне повечето не виждаме.
И кои са грешните хора? Значи той е бил с тях по 24 часа на ден, 1-2 месеца, но не е можал да прецени, че са грешните хора, но ние през телевизора успяхме? 🤣

# 807
  • София
И тук виня ТЪпарев, че този инструмент за мен е създаден за Алексио. Не съм убеден, че ако друг капитан беше спечелил Димо щеше да я предложи. Отделно това е второто безумно предимство, което този играч получава - първия път получи имунитет и правото да си избере противник в битката за влизане в основната схема.

Отдавна трябваше да е изхвърчал от формата. Две поредни загуби инкасира! Задмина Симеон от сезон 3 по бутане.
Защо на Чакалов не предложиха имунитет? Защо точно на Алекса предложиха томахавката?
Няма смисъл да ми отговаряш...

# 808
Докато бяха при Сините Мани и Фейгин даваха всичко от себе си за племето. Не са имали издънките на Цецо и Вики в отборните игри. Бяха и двете капитани, победиха и предпочетоха племето пред личната облага. Сключиха пакт Мани и Вики да елиминират слабите звена Касим и Цецо, но Вики и Алекса се отметнаха от думата си по-бързо от представител на малцинствата в сладкарница. Всичко това съчетано с неумението на Вики да говори без да вика и с агресията на Цецо и Алекса преляха чашата.

Затова и написах - каквото повикало - такова се обадило.

А за Гого - сам се постави в тази ситуация мълчейки и не взимайки страна. Ще ми е любопитно да го видя при Жълтите, но си мисля, че Жени ( с подкрепата на Фифо, за когото Гого е основен конкурент на арената) бързо ще го качи на пързалката. И не мога да я виня в един такъв избор, в никакъв случай. Това е просто хладен бизнес. Какъвто беше за Мани и Фейгин играта днес.

# 809
Тази година играчите от отпаднало то племе нямат ли имунитет през първата седмица след сливането? Мани и Гого са толкова сигурни, че ще са първите номинирани, сякаш това правило вече не важи.

Единственият им шанс да се запазят е, ако имат имунитет, Безстрашнитенямат друг избор и номинират Рали и Мишето. Те разбира т, че женската коалиция отдавна е в историята, спасят се от елиминация (или поне едната се спасява) и правят нова коалиция с Гого и Мани. В противен случай и двамата са бушони, докато евентуално не се сдобият с достатъчно грошове, че да се спасят.

Общи условия

Активация на акаунт