💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 866
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 900
@Oblivion - благодаря за линка. Конвертирах го в гиф, за да е по-прегледен.

Тук наистина се вижда само едно парче. А Гого и Виктория казаха, че липсват две.

Редакция:
ЕДНА част им липсва на Сините, Алексио е невинен Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:47 от Bengun

# 901
Мисля, че после се поправиха, че липсва едно парче, но с 2 дупки.
Тук наистина се вижда само едно парче. А Гого и Виктория казаха, че липсват две.

# 902

Скрит текст:
Мисля, че после се поправиха, че липсва едно парче, но с 2 дупки.
Сега ще изгледам сглобяването на руля от Сините отново, благодаря.

Редакция:
Точно така е, както казвате - липсва само една част с две дупки в нея.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:56 от Bengun

# 903
  • Sunshine state
Абсолютно ГНУСНА игра на Мани и Фейгин. Тия двете директно ми се наредиха по антипатичност до Джафа. Да си ходят част по-скоро! Не ги харесвам от ден 1 - едната злобна, другата безгласна и без мнение. 🤢
Май до сега е нямало толкова тъпа постъпка. Частта, която липсваше е една, нищо не е крил Алекса, а тоя гризач Александра (баш както я рисува Неделчо) я изсипа най-нагло от торбата. После върви разправяй колко била добричка.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:39 от Pupitka

# 904
Скрит текст:
author=Bengun link=topic=1493839.msg45481686#msg45481686 date=1666647374]
Докато бяха при Сините Мани и Фейгин даваха всичко от себе си за племето. Не са имали издънките на Цецо и Вики в отборните игри. Бяха и двете капитани, победиха и предпочетоха племето пред личната облага. Сключиха пакт Мани и Вики да елиминират слабите звена Касим и Цецо, но Вики и Алекса се отметнаха от думата си по-бързо от представител на малцинствата в сладкарница. Всичко това съчетано с неумението на Вики да говори без да вика и с агресията на Цецо и Алекса преляха чашата.

Затова и написах - каквото повикало - такова се обадило.

А за Гого - сам се постави в тази ситуация мълчейки и не взимайки страна. Ще ми е любопитно да го видя при Жълтите, но си мисля, че Жени ( с подкрепата на Фифо, за когото Гого е основен конкурент на арената) бързо ще го качи на пързалката. И не мога да я виня в един такъв избор, в никакъв случай. Това е просто хладен бизнес. Какъвто беше за Мани и Фейгин играта днес.
 Много се извинявам ,че противореча, обикновено съм в повечето пъти съгласна с Вашите мнения. Но тук малко сте в грешка. Вики и Мани сключиха пакт да номинират най- слабите звена ,като визираха Велислава и Касим. И това и направиха. Вики никога не е играла срещу Цеци , дори и го спаси от една номинация. Докато Мани игра срещу Илиян в момента в който се съгласи да даде капитанството на Алекса и да хвърле евентуално него под колелата. А Гого вероятно не ги е защитил пред камери ,защото не се меси в чужди каши , не е агресивен по природа и е успял да види истинското им лице. И според мен не се е поставил сам в тази ситуация ,точно обратното Мани и Фейгин го поставиха.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:47 от Joy 05

# 905
  • earth
Аз съм последователен и ако второто парче е било скрито от Алекса като саботаж от негова страна за да си гарантира шанс да се събере с Елица мога да го оправдая.
Но той така би прецакал хора, с които играеше заедно и които го подкрепяха. Не е еквивалентно на това, което двете момичета направиха.

# 906
Ама защо веднага се реши, че Алекса е скрил второ парче, ако е имало. Може пък да са се подсигурили момичетата с две скрити. А и наистина няма логика той да саботира. Може да не се харесва масово, но не е тъп.

# 907
  • Sunshine state
Глупости са това, че Алекса е скрил парче, та да се оправдае грозната постъпка на двете мръхли. Те няма да стигнат далеч, но това ще остане като КОФТИ постъпка и дано се гордеят после. Фейгин особено. Знаем, че на Мани не й дреме, ама на тая мишка Александра ще й тежи и това й е наказанието. Нека.

# 908
Сега видях отново цялата част със сглобяването на руля от племената.
ЕДНА част им липсва на Сините, Алексио е невинен Simple Smile

# 909
  • Sunshine state
Значи толкова ми е тъпо от това, което направиха тия двете, че вече и аз не знам от кой отбор съм. Дано успеят да видят новите им племена през тях и да ги номинират и изгонят първи.
А Фейгин е и олимпийски състезател, представете си. 🙄

# 910
Ух, отново не мога да изчета всичко Joy

Страхотен ход на Мани и Фейгин, изкефиха ме максимално! Изобщо не разбирам помията, която се излива тук върху тях, в крайна сметка трябва да се борят, а обстановката в тяхното племе беше отровна. Най-добрият ход беше да разбият племето. Харесва ми и че това го направиха две момичета, за които никой в началото не е предполагал, че могат да го направят. Защото на всички се набива в очите Евгения, а има други скрити таланти в играта. На война като на война.

В началото, когато Гого и Фифо се прегърнаха, си казах - ехеееее, колко сила на едно място. И в следващия миг, когато показаха пандичките....ооооох аман!!! Да ви кажа, ако пандичката утре не отпадне, всички в племето са загубени и ще отпадат един по един. Интересно обаче ми беше, че Алекса хареса Генчо, има вероятност за мен двамата да създадат коалиция. Ето това е нещо, което не очаквах и ще е любопитно да се види.

Новото жълто племе е доста, доста интересно. Подсилиха редиците за физическите битки, но социалната игра ще е за гледане там. Мисля, че е крайно време Гого да се събуди от летаргията и да осъзнае, че тук има и много социална игра, ако изобщо иска да оцелее, не може да казва - да ме пратят на битка, аз ще се върна - защото съм убедена, че я има и битката, на която може да отпадне. Това важи за всички. Интересно ми е Мани към кои ще отиде - по-вероятно е към групата на Евгения, тя е умна и вижда кои са силните в племето. Искам да разбера и дали Фифо няма да направи нова тайна мъжка коалиция. Изобщо - купонът започва наново Simple Smile

# 911
  • Sunshine state
Достойнство и морал са качества, които не всеки притежава, а точно тия две момичета показаха, че те такива качества НЯМАТ. Паднаха на нивото на закопаните колони.
И за Цецо в анкетата гласувах, че не одобрявам, и тук гласувах, че не одобрявам подобни неща. За мен пък е непонятно как има хора, които да ги оправдават.Нищо няма да се промени в положението им - тарикатите си остават такива и рабо или късно ги надушват и гонят. Фейгин за пореден път доказа, че акълът й е колкото на Цецо. Там мисъл не вирее. Само вкарва една кахърна, тъпа физиономия и до там.

# 912
Да бе, а е много достойно Виктория да им крещи, Алекса да им държи сметка, че не са го номинирали за капитан, Цецо да ги обижда на ръст...с търпенето на това ли се показва, че имаш качества?
Айде, каквото повикалош такова се обадило.

Освен това две неща - първо, това е шоу, където всичко е позволено и второ - то не отразява реалния живот извън телевизора. Хората по телевизора не са същите извън телевизора Wink

# 913
  • Sunshine state
А, да, мантрата как не били себе, та да си оправдаят простотиите си в шоуто я забравих. 😄
Не виждам как ако си дребна душица, няма да си проявиш и тук "даденостите". Горките те. Мишки.

# 914
Гледам анкетата - хората, одобряващи постъпката на Мани и Фейгин са доста повече от останалите, но четейки във форума - не са толкова гръмогласни.
Прехваленият Гого най-сетне му чухме гласа в синхрон. Досега удобно не се беше появявал да коментира и така му бе изграден положителен образ извън играта. Чудя се дали ако му чувахме гласа по-често щеше да е така- примерно когато Виктория и Алекса агресират. Изобщо още не разбирам как Виктория добута до сливането на племената след като многократно ги прецака в битки, особено в онази със завързаните очи на останалите. Чудя се и ако беше агресирала срещу Гого дали отново щеше да е реакцията, че трябва да търпи и да я носи на гръб до финала?

Общи условия

Активация на акаунт