💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 019
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 885
  • София
На Алекса със сигурност направиха услуга. Гого да е мислил. Като цяла игра мълчиш, накрая каквото другите решат. А Викиту се чудя кога ще бъде изкарана на пангара. И хората на Елица са там, все пак, а Алекса може да покаже афинитет към мъжка коалиция с Генчо.

# 886
Изненадана съм колко хора одобряват постъпката на Мани и Фейгин в анкетата... Хората сме различни, цветни, това е хубаво, уважавам различното мнение, но откровено съм малко разочарована от резултатите.

Гледай сега... Simple Smile Аз като зрител я одобрявам. Епизодът беше интересен с тези саботажи. Генчо също се закани да саботира. Алекса също можеше да търси разпадане, за да попадне при Елица...
Не одобрявам спрямо останалите участници в племето - Гого, който копа и вадеше дънери, Алекса, който почти сам добута лодката. Даже сам да я влачеше, щеше да му е по-лесно, отколкото някой да му я натиска в пясъка...
Иначе не мисля, че са били овиквани, сплашвани, психясвани и т.н.
Колкото Жени нанася психически тормоз над съотборниците си, толкова и на тези двете психиките им са били застрашени.
Това е просто игра.
Щеше да е още по-интересно, ако и Алекса, без да знае за саботажа на Фейгин и Мани, беше саботирал, но и Генчо също. Да не могат да финишират и двата отбора. Simple Smile
Именно... Това е разликата, затова ми е толкова неприятна тяхната постъпка. Генчо си каза, че не иска да ги вижда и все пак не можа да ги остави сами да влачат лодката, че даже и викаше "Давай, Ели!"и все пак тайно стискаше палци да изгубят. А двете госпожици "Да отмъстят за Илиян..." Че какво са му направили, на горкичкия хитрец.. Нищо.. И аз не мисля че им е било толкова тежко, затова го написах в кавички, и все пак щях да разбера, ако го бяха направили по достоен начин, но те избраха най-долния, да не дадът никакъв шанс на отбора...

# 887
Ха, четох някаква публикация, но сега не мога да я намеря, че Алекса също са саботирал играта и затова липсващите парчета били две.Та Генчо не се знае какво го попита и на Елица бързо й се доспа, само дето не пропусна да "повдигне"  "пързалката" За Лека нощ.

# 888
А не мислиш ли, че просто не е имало за какво да се намесва и да ги защитава Smirk
Повярвай познавам хора като Илиян и Мани, които без да викат могат да са изключително нападателни и жестоки, напълно разбирам как с иронични и подигравателни забележки могат да изкарат дори и най-добронамерения човек от кожата.
Изненадана съм колко хора смятат Мани и Фейгин за изплашени от Цецо и Алекса, според вас възможно ли е да са се чувствали реално заплашени от каквото и да било?Grinning
[/quote]

Къде видя жестоко отношение от тяхна страна. Единствено в защита го играеха. Още от началото бяха обявени за "слабите" от самообявлите се "силни'. Едва в отговор на това коментираха, че всъщшност Цецо от Силните , прави много повече гафове от тях. И като казваш агресията е никаква , то отмъщението какво е ? Да не би да са избили родата им . Просто съвсем малко по разлиано преразпределение. След седмица няма да има нито сини нито зелени , и розови дори

# 889
  • София
Ами той Алекса се подсмихваше като се чудеха какво е станало с липсващите парчета. Нищо чудно и той да е бутал някое, ама да не са го дали. Дори и не заподозря или обвини Фейгин.

# 890
  • earth
Чета, че Гого бил интелигентен. Откъде му излезе тази слава? Като мълчеше?

# 891
Аууу, Алекса ако го е направил и той, леле. Все пак няма да имам двоен стандарт и ще го осъдя както Мани и Фейгин. Интересно ми е обаче, ще го оправдаят ли защитниците им.

# 892
От всичко, което са показали от него и аз не бих казала, че е глупав, във всяка игра, освен с хъс, играе и с ум, тактика, доста бързо се сеща как може да победи по-силен противник...

# 893
  • earth
От всичко, което са показали от него и аз не бих казала, че е глупав, във всяка игра, освен с хъс, играе и с ум, тактика, доста бързо се сеща как може да победи по-силен противник...
Като Стоичков!

# 894
Ха, четох някаква публикация, но сега не мога да я намеря, че Алекса също са саботирал играта и затова липсващите парчета били две.Та Генчо не се знае какво го попита и на Елица бързо й се доспа, само дето не пропусна да "повдигне"  "пързалката" За Лека нощ.
Така си е липсваха две парчета. Е да де, но на продукцитя саботажа на "мачото" Алекса не им оттърва, затова се акцентира на саботажа на малките. Алекса най-много е на кяр от саботажа, но не трябва да му се разваля образа, който продукцията му гради. Не, че аудиторията не го видяхме какво струва.

# 895
  • Sofia
А не мислиш ли, че просто не е имало за какво да се намесва и да ги защитава Smirk
Повярвай познавам хора като Илиян и Мани, които без да викат могат да са изключително нападателни и жестоки, напълно разбирам как с иронични и подигравателни забележки могат да изкарат дори и най-добронамерения човек от кожата.
Изненадана съм колко хора смятат Мани и Фейгин за изплашени от Цецо и Алекса, според вас възможно ли е да са се чувствали реално заплашени от каквото и да било?Grinning

Къде видя жестоко отношение от тяхна страна. Единствено в защита го играеха. Още от началото бяха обявени за "слабите" от самообявлите се "силни'. Едва в отговор на това коментираха, че всъщшност Цецо от Силните , прави много повече гафове от тях. И като казваш агресията е никаква , то отмъщението какво е ? Да не би да са избили родата им . Просто съвсем малко по разлиано преразпределение. След седмица няма да има нито сини нито зелени , и розови дори
[/quote]
Ще ми позволиш да не се съглася, стратегиите и коалициите започнаха точно с Илиян.
Според мен основното е, че има много неща, които всички не сме видели. Гледайки предаването според мен, за да реагира така Цецо има причина. Вики в предишния епизод каза(извика), че от две седмици не са спрели да тормозят Цветан и след това двете (Мани и Фейгин) не й отговориха нищо, за мен мълчанието е знак на съгласие.
Жестоко отношение, тормоз и агресия не винаги се изразяват във викове.  Подигравателни подмятания , иронични забележки,  ихидни физиономии ... това е много по страшно и е много по трудно за отсрещната страна да отговори, особено ако е по кротък и търпелив човек. Цецо беше най-лесната им мишена, човек с комплекси заради ръста си и който по трудно би се защитил.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:00 от kaspur

# 896
Аз съм последователен и ако второто парче е било скрито от Алекса като саботаж от негова страна за да си гарантира шанс да се събере с Елица мога да го оправдая. Истината дали Алексио е скрил второто парче можем да я научим само от лайфовете на играчите в ИГ.

Но не мога да оправдая Продукцията, ако е било така наистина защо го скри от нас. Всъщност, напълно ми е ясно защо биха оставили нещо такова направено от галеника им извън монтажа и извън едита му на победител. ТЪпаревска работа.

Редакция :
ЕДНА част им липсва на Сините, Алексио е невинен Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 03:46 от Bengun

# 897
Аз съм последователен и ако второто парче е било скрито от Алекса като саботаж от негова страна за да си гарантира шанс да се събере с Елица мога да го оправдая. Истината можем да я научим само от лайфовете на играчите в ИГ по този въпрос.

Но не мога да оправдая Продукцията, ако е било така наистина защо го скри от нас. Всъщност, напълно ми е ясно защо биха оставили нещо такова направено от галеника им извън монтажа и извън едита му на победител. ТЪпаревска работа.
Аз явно не съм гледала добре, вече поредно мнение чета, че намерените части са две.. А те на едно и също място ли бяха заровени? Също ми беше много странен разговорът между Алекса и Генчо, защо им беше толкова смешно, може би Гената е видял нещо...

# 898
Гого днес 3 синхронна Thinking. Продукцията да не се е объркала нещо? Не се е случвало от началото на сезона. 800 коментара нямате изчитане.

Наби ми се нещо от многото коментари... Гого бил мълчал и се съгласявал да ги "тормозят". Това как го преценитехте, като него го дават само в битките, през останалото време не го излъчват!? Та той я има я няма един синхрон седмично! Светата Злоица една лоша дума не са казали за него, даже ги е яд, че не е в тяхната коалиция, и както каза Илиян ако постоянно ги е предизвиквал някой да му скочи за да излезне от играта-още по-добре.

Да започна отначало. Разделението при сините го направи Илиан. Още в първата седмица създаде Светата Злоица и от там се получи разделението в племето. От неговите тъпи, гадни, долни интрижки.

Играта ще я коментирам така: Каквото показваш като характер в предаването, такъв си и в живота! Това, което правиш и подкрепяш там, го подкрепяш и в истинският живот! Справка - Маман. Каквато си е в предаването, такава си е отвън.

Бях го писала и по-рано: Играта ще над играе Мануела и Александра, защото играта иска феърплей, който при тях липсва!

Успях да гледам за кратко лайфа на Светата Злоица. Яко хейт и се чудят как да се оправдаят. На Мани и Фейгин им беше много тъпо, а Илиан влезна в обяснително-оправдателен режим.
При въпрос от моя страна към Мани и Фейгин: Не се ли почувствате зле от постъпката си, поради факта, че Гого игра и се раздаде като за още 5 човека, ми отговори Илиан (адвокатства, а дори не е бил там) като ми каза, че не и един вид да не го бил правил. Било си негова работа и сам се оправя прекрасно на арената, а онез двете мълчаха и навеждаха главите, когато тоя ми отговаряше. Аз... Не помня още какво му написах в негов отговор, но определено замлъкна за секунди.

П.с Като изключим простотията на Мануела.. С Гого са много сладки двамата. Илиан сигурно е изревнувал. Laughing

# 899
Ето го момента на саботажа:
http://89.215.148.66/v/missingPart.mp4
Интересно ако е имало такъв и от страна на Алекса, защо са го премълчали. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт