💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 346
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 035
Искам да видя как пандичката и анакондата се хващат за гушите!

# 1 036
Така е да. Това шоу все повече започва да заприличва на Сървайвър, докато този новия Сървайвър дето се задава ще прилича повече на Игри на волята...
Бг работа 😀😁

По-скоро Тупарев взе лиценза за топ колумбийския формат и вкара Биг брадър и яко прецакване и така.
Реално тук участниците не се борят само помежду си, но и срещу гледащия отгоре Биг брадър, който вижда и знае всичко и във всеки един момент може да те изхвърли. И тук подкрепям на 100% Неделчо. Продължат ли с тази линия и прецакат ли Фифо и Гого това ще е началото на края за тях!
ХАУ!
Кастът им тази година ги спаси. Ако небяха вкарали толкова подготвени, силни и красиви мъже и жени просто нямаше да го гледам дори. Елементите от Биг Брадър да си ги натикат някъде...

# 1 037
Аз постъпката на Мани и Фейгин не я одобрявам,защото не беше отборна.Алекса и Виктория са много агресивни и груби,но на игрите винаги са се раздавали за отбора и не са саботирали никого.А и ме издразни това,че когато другите се раздаваха за играта,Мани се подхилкваше отстрани и си почиваше.Ако си влязъл в игра,която е и социална,трябва да си дотам зрял,че да се абстрахираш от приятелства и караници.За мен това не беше зряла постъпка от страна на Мани и Фейгин,която трябва да е по-силна психически.Не се наемам да твърдя кой ще бъде номиниран и елиминиран нататък,но се надявам Мирела,Джаферович,Алекса да се разкарат скоро от формата,че е излагация изобщо да са там.Толкова е тъпа първата,толкова е подла втората и толкова е жалък третия,че пе мога да ги понасям.А това,че Мирела е говорела на всеослушание това и онова,изобщо не ме изненадва.Тя е толкова куха,че изобщо не може и дума да става за съобразителност при нея.Все ги бръщолеви някакви тъпотии и с тая високомерна усмивка с празен поглед направо е забавна.Там са я сложили за пълнеж,да разсмива и да разиграва мъжете.Надушили са сценаристите любовна драма и са я вкарали за хипотенуза.Иначе не си обяснявам защо това нагло и тромаво момиче ще влезе в тези игри,а Гайтанов например не успя.Михаела например се справя страхотно с игрите и някои нейни високопарни изречения мога и да преглътна,защото е страхотен играч,но Мирела да говори за Ралица,Елица,Фейгин,Филип как са били по-слаби от нея, е смехотворно.И други се изказват доста грубо за някои други играчи,но поне имат умения,а тя...Джаферович също все знае за другите и в интригите е първа,но в игрите не виждам нещо особено от нея,посредствена е.Алекса е отвратителен с неговото кряскане и командорене.Ако ги няма тях,предаването ще е много по-интересно.

# 1 038
И тук подкрепям на 100% Неделчо. Продължат ли с тази линия и прецакат ли Фифо и Гого това ще е началото на края за тях!
ХАУ!

Съгласна. Легитимността на продукцията е толкова несъществуваща пред публиката, че рискуват да я загубят.

Даже очевидни победи се поставят под съмнение, заради калпавото и меко казано арогантно поведение на продукцията.

Дори и най-големите противници на идеята за голяма конспирация се дразнят на недоизмисление игри, неясни ценоразписи и най-вече двоен аршин. Отказване на Генчо на имунитет беше просто скандално, че даже го и излъчиха.

# 1 039
И според мен Жени стратегически ще стреля по Гого, а Фифо ще номинира Мани с довода, че имат нужда от мъжка сила, а жени си имат много и хайдее, пак ще е пръв след Гого на арената.
Хаха, да, Фифко вчера пак сгази лука, като изцепи, че жени много-много не им трябвали Joy Доста е недодялан в общуването и в изказа си миличкият. Макар че всички останали си мислят абсолютно същото, само дето не го казват или го казват по по-тактичен начин Laughing  Много ми е симпатичен в желанието му да я играе тая игра, обаче без приказки, а само с действия на терена; буквално го изнасилват, за да каже там някакви дежурни приказки в синхроните. Направо ми иде да го взема вкъщи да го социализирам малко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 040
Не съм гледала другите сезони на ИВ,но имало ли е други всенародни любимци като Гого и Фифо?

# 1 041
Чуден епизод. Стартирал с думите на Илиян и Цецо. За съжаление, вторият даде достатъчно стимул да се реализара плана на първия.
"Мани, все още смятам, че си най-слабото звено. Недей да се комплексираш много, всички знаем, че си ниска, но недей да настройваш други хора..."
"Алекса, брат!"
Колко малко му трябва на човек. Неискрено да му помпат самочувствието и става твой лизач.
Заради такива думи, действия и хора се стига до отмъщението. Дали постъпката им е спортсменска/доблестна - не е, но за мен е оправдана тъй като при евентуално присъеденяване на червени играчи двете пак щяха да са на дъното, а в името на обрата и интересното развитие на сюжета е перфектна. Пресмятам кои червени биха дошли при тях - Георги, Елица и Мира. Генчо и Зори биха ги дръпнали жълтите, които при всички положения пак щяха да са първи. При такива попълнения коалицията на Алекса и Виктория удря директно Мани, Фейгин около Георги може да има седмица почивка. Саботаж, но не просто да се бавиш по трасето, а подличко да се изгавриш с най-омразния си съотборник, а Гого е косвена жертва.
Но сякаш още на терен всички бяха наясно със случилото се. Алекса имаше едно самодоволна физиономия и червените едва удържаха смеха си. Гого преигра изненадата си, изглеждаха като всички да са посветени в ситуацията, само Виктория учудващо автентично се вайкаше, но вечерта на масата в Стопанството и тя се подхилваше като говореха за загубената част.

Като се сетя кои и как стартираха в Супер героите, а как бе превзет от две арогантни, надменни, нагли резерви с мълчаливото и спящо съгласие на Гого. Той пък както не разбираше уж играта, бързо се светна, че вече е сам. Няма да му е добре при Жълтите, Гого е от хората които блестят индивидуално, там ще е номер, играч по трасето и естествено първи бушон.

Сериала този сезон е хубав, защото включиха повече сюжетни линии, а в ролята на лошите са кастнати идеалните лоши.

# 1 042
За протокола.
Гого е бил лятото с другите в Царево на море... Добре, че Мирела качи снимка. Явно не обича да го разнасят и тагват особено. Не е неговото.

Мани и Фейгин ще се наиграят в собствената си игра! Залагам на Елица днес.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:54 от emiliq.nikolova88

# 1 043
  • София
Скрит текст:
Значи с това "агресори" се прекалява вече. Живяла съм 2 години с човек, който без да повишава тон, те мачка психически. Такива хора за мен са Илиян и Мани. И знам какво е да си от другата страна, да не издържаш и да си изпускаш нервите. Викащите не винаги са лошите, а да не говорим, че наистина има хора, които са по-гръмогласни и всяко по-разпалено обяснение от тях може да се възприеме като повишаване на тон.
Не съм фен на Алекса, даже изобщо, но не вярвам той да би прецакал така отбора само за да се събере с Елица.
До вчера от сините харесвах Гого и Фейгин.
Постъпката на двете момичета ме накара да харесам дори Виктория, а Фейгин ми изпадна от класациите. Жал ми е за нея, защото си личи, че е добро дете, но се поведе по акъла на Мани. А Мани е по-силна от нея в игрите и ще може да оцелее, дори да я пращат на елиминации. За Фейгин не съм толкова сигурна.
И ако не се водеше по акъла на Мани, кое щеше да е по-доброто за нея!?
 Вярваш ли, че Викито би се лишила от някой от сегашната й коалицията, за да запази Фейгин!? Ще използва гласът й да отстрани Мани и Илиян по-лесно,
а после и нея ще я изхвърли.

И всъщност, ако всички са в една коалиция угаждайки на Виктория, как щяха да се номинират
както се видя, тя не НОМИНИРА на база представяне в играта, а кой й е по-насърце.

И снощи, нахалната гад - не били й пожалили чувствата и тя нямало да ги жали, все едно не прати тя Илиян на номинация
и той отпадна също като Цецко, така че и техните чувства не са пожалени, ама тях кой ги брои за хора...не и тя.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:50 от Mari_Mar

# 1 044
  • Другата България
И според мен Жени стратегически ще стреля по Гого, а Фифо ще номинира Мани с довода, че имат нужда от мъжка сила, а жени си имат много и хайдее, пак ще е пръв след Гого на арената.
Хаха, да, Фифко вчера пак сгази лука, като изцепи, че жени много-много не им трябвали Joy Доста е недодялан в общуването и в изказа си миличкият. Макар че всички останали си мислят абсолютно същото, само дето не го казват или го казват по по-тактичен начин Laughing  Много ми е симпатичен в желанието му да я играе тая игра, обаче без приказки, а само с действия на терена; буквално го изнасилват, за да каже там някакви дежурни приказки в синхроните. Направо ми иде да го взема вкъщи да го социализирам малко Stuck Out Tongue Winking Eye
Нали? Абсолютно дърво е Филип в социалната игра. Гого е същия. Това не е в техен плюс, определено.
Относно Жени, и снощи писах. Случилото се снощи ѝ дойде и на нея дюшеш, просто нещата за Евгения се подреждат перфектно. За Алекса също.

# 1 045
Относно Мирела, смятам, че има качества, да, не е Мани, Рали, Михаела, но не е като да не се представя достойно. Мирела е хубава просто и много способна да завърти не 1 и 2 глави на момчетата, оттам не я забелязват като играч, а като хубава жена. Каквото и да си говорим, това винаги е първо на дневен ред. Малко като Албена на Йовков и прочутия цитат. Simple Smile

# 1 046
Имам чувството че усмивката на Елица в един момент се вкисна, сякаш се уплаши че сладкодумният Генчо ще ѝ отнеме мъжа. 
LaughingLaughingLaughing

# 1 047
  • София
Продукцията ще удари ново дъно ако забрави за правилото за неноминиране на новите.  Може би дори вече са им казали, защото Мани и Гого си говореха как може да са първи на пангара.
Лошо!
Филип и Генчо с куп победи на елиминации трябваше да имат един задължителен имунитет. Реално правила няма. Всичко е свободно съчинение.

И сега ще стане точно това, което по-назад в темата се спомена. Георги и Генчо ще накупят гласове, които ще отидат в кофата заради брадвичката на калеко Алеко.

# 1 048
Ама има много хубава усмивка Елица иначе, не може да й се отрече. И очите са й красиви, те са се събрали там красивоочковци- Фейгин, Елица, Генчо има много хубави чисто зелени очи също. Като ги свие и се засмее като китаец, ми пълни душата. Аз оттам почнах да му се кефя- всеки път като усеща, че ще го насаждат на пачи яйца и няма какво да направи, я пуска тая усмивка. 😀

# 1 049
...
И тук виня ТЪпарев, че този инструмент за мен е създаден за Алексио. Не съм убеден, че ако друг капитан беше спечелил Димо щеше да я предложи. Отделно това е второто безумно предимство, което този играч получава - първия път получи имунитет и правото да си избере противник в битката за влизане в основната схема.

Неслучайно в капитанската, когато Алексио попита каква ще е наградата, Димо му отговори, че ще разберат след края на играта.

Общи условия

Активация на акаунт