💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 949
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 020
много ми се ще елица да си стяга багажа днес.

# 1 021
  • Другата България
Аз дори бих отишла още по-далеч в хипотезите си. Изобщо, ама изобщо няма да се изненадам ако това със саботажа е било по сценарий на Тупарев/Тушев. Ама изобщо.
Тук ви чета, че новите били защитени първата седмица от номинации. Това снощи поне аз не го чух, сигурно ли е, че ще стане?

# 1 022
Искат ти се много сръбски балади май 😁
Алекса взе ли си гегата и в новото племе, че бях заета да плача с Гого.Grinning

# 1 023
Жени обаче голяма интуиция извади, сякаш предусещаше, че капитанската битка е елимиционна. За това пробута Рали.
Получила е факс от кораба-майка. 🤪

# 1 024
Какъв късмет, че стойката на Гого в лодката е перфектна да насочи камерата на гърдите му точно в ръцете на Фейгин.

Камерата не е на гърдите на Гого.
Има доста оператори на терен, плюс дронове.
Момичетата бяха казали, че ще саботират, Генчо също, и екипите не бяха "изненадани".

Първия кадър (когато Фейгин вади дървения елемент от торбичката) е от екшън-камерата, която е на гърдите на Гого.

# 1 025
Извинете ме, имам да чета още много страници.

Това с пациента не съм го прочела, и се радвам.
Не знам кога обществото ще разбере, че лекарите и медицинските лица също са хора, че имат право на личен живот. Мани е тук в лицето на Мани, а не на работата, която представлява. Дребнаво е да се поставя равно на едното с другото и да се осъжда като отмъстителна, злобна и пресметлива от една такава постъпка. И да, вижте Виктория как реагира, когато казаха, че Мани е най- силната жена от тях, може би няма да я оправдаете, но поне малко ще разберете защо всячески искаше да се махне от това племе.

В този ред на мисли, бих искала да попитам защитничките на Виктория: Какъв физиотерапевт предпочитате – човек с рафинирано поведение, който ще си замълчи, за да не ви засегне и ще си върши работата, без да знаете какво мисли или грубиянка, която ще ви навика, ще ви нахейти и при която повече няма да иската да стъпите?

# 1 026
Много искам да си тръгне Елица довечера, за да има интрига в играта. Не виждам как ще се живее при Непобедимите с тази двойка с комплекс за величие.

# 1 027
Как ли се чувстват Ралица и Михаела като гледат синхроните и истината зад избирането на едната за капитан?Хем не са мили, драги , хем са си маша за коалиционните щения на Джаферович. Като гледах Ралица с какъв ентусиазъм прие капитанството и подхилкването на дънера от съплеменниците ѝ, ми стана леко жал за нея. Желая ѝ успех и да се върне от капитанската.

# 1 028
Искат ти се много сръбски балади май 😁
Алекса взе ли си гегата и в новото племе, че бях заета да плача с Гого.Grinning
Взе гегата ,ама Елица я нарами барабар  с флага.

# 1 029
  • София
Какъв късмет, че стойката на Гого в лодката е перфектна да насочи камерата на гърдите му точно в ръцете на Фейгин.

Момичетата бяха казали, че ще саботират, Генчо също, и екипите не бяха "изненадани".
Есме, на следващия кадър от дрон не се вижда никакъв оператор. Освен да е снимал и веднага да е тичал да се махне... 🙄

# 1 030
Генчо саботираше в началото като не си даваше зор за въжето, ама никакъв. После за лодката, ако не беше той нямаше да успеят. Явно му се играеше и се надяваше Елица да се самосаботира с коловете и пъзелът без да иска, така че той да има пълна морална победа, ако се случи.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:23 от Gt12

# 1 031
Първия кадър (когато Фейгин вади дървения елемент от торбичката) е от екшън-камерата, която е на гърдите на Гого.
Ако това е вярно, значи всички са знаели.

# 1 032
Как ли се чувстват Ралица и Михаела като гледат синхроните и истината зад избирането на едната за капитан?Хем не са мили, драги , хем са си маша за коалиционните щения на Джаферович. Като гледах Ралица с какъв ентусиазъм прие капитанството и подхилкването на дънера от съплеменниците ѝ, ми стана леко жал за нея. Желая ѝ успех и да се върне от капитанската.

Мисля, че искрено тъжно ми стана само за Ралица. Адски искрено се зарадва, че е била оценена и предполагам, че това много боли. Особено със синхроните със смешките. Колкото и да са си близки сега, гадничко си е, а тя наистина изглежда адски мило момиче.

# 1 033
Въобще, това с честта, достойнството и прочие се свежда до един много прост въпрос.
Отговорът обаче не винаги е кристално ясен за участника който предприема една или друга стратегия.
А въпросът е следния: Дали да действам по начина който си мисля че най-сигурно ще ме доведе до финала, дали да се отклоня от най-добрия начин който ще ме отведе на финал, за да си пазя имиджа пред приятели, роднини и за когото ми пука най-общо казано.

Нещата допълнително се усложняват от това, че дали дадена постъпка е излагация, често пъти е много субективно нещо.
Примерно една постъпка може да е ОК за майка ти, но да е излагация за приятелите ти. А понякога е вярно и обратното -
може да е излагация за майка ти, но да е окей за приятелите.

Мери, мислех си го и аз това - саботажа може да е с покровителството или дори идея на Фродовци.
Очаквам кога ще решат да го извадят на яве и да забият нож в гърба на Сашето.

# 1 034
  • Другата България
Аз съм доволна от това, че при двете момиченца ще стане “хитрата сврака с двата срака“. Надявам се да стане, снощи си начертах сценария, Мани ще е първа на пангара ако няма защита от номинация. А ако Елица наистина не се върне довечера, при червените Фейгин ще е първата мишена на Алекса и Вики. Ако не е защитена и тя, разбира се. В лицето на Вики Алекса има много по-сигурен съюзник дори и от Елица. В червеното племе аз вече открито им симпатизирам на двамата. Разбира се, на първо място си остава Георги. Но без Сашка.
Скрит текст:
Въобще, това с честта, достойнството и прочие се свежда до един много прост въпрос.
Отговорът обаче не винаги е кристално ясен за участника който предприема една или друга стратегия.
А въпросът е следния: Дали да действам по начина който си мисля че най-сигурно ще ме доведе до финала, дали да се отклоня от най-добрия начин който ще ме отведе на финал, за да си пазя имиджа пред приятели, роднини и за когото ми пука най-общо казано.

Нещата допълнително се усложняват от това, че дали дадена постъпка е излагация, често пъти е много субективно нещо.
Примерно една постъпка може да е ОК за майка ти, но да е излагация за приятелите ти. А понякога е вярно и обратното -
може да е излагация за майка ти, но да е окей за приятелите.
Мери, мислех си го и аз това - саботажа може да е с покровителството или дори идея на Фродовци.
Очаквам кога ще решат да го извадят на яве и да забият нож в гърба на Сашето.
Нали? То е типично в техен стил. Но не смятам, че ще стане ясно по време на предаването, нали снощи тук се писа, че Гого го видял снощи за първи път?

Общи условия

Активация на акаунт