💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 050
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 005
  • SF
Ами едно е да отпаднеш, защото си номириран и не си се справил и съвсем друго е да отпаднеш, защото някой те саботира. Фейгин реално прати Гого да се провали.
Гената игра честно, не си даваше зор, защото нямаше стимул, но не прецака никой.

Защо да се проваля?
В такъв случай Фейгин е пратила Алекса и Вики да се развият.

# 1 006
Моля гласувайте за  Епизод 38  (24-ти Октомври)

https://www.surveymonkey.com/r/MGPSMPZ

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 1 007
  • София
Какъв късмет, че стойката на Гого в лодката е перфектна да насочи камерата на гърдите му точно в ръцете на Фейгин.

Колко да е лош ходът на Мани и Фейгин? Дори да са първите номинирани, същото щеше да е и ако сините бяха победили. Просто сега ще живеят седмица в по-спокойна атмосфера.

Мани със сигурност, а Фейгин си е с Георги, което е достатъчно, за да се чувства по-добре.

# 1 008
Миналата година Симеон и Боби отидоха в ново племе, в което имаше силна коалиция и не бяха номинирани нито веднъж, даже капитанстваха та не виждам как точно Гого е прецакан от друг освен от собствената си социална игра. Да не говорим, че Алекса щеше да прати Гого след Мани и Фейгин. Виктория му е по-ценна.

# 1 009
Сюблимният момент

Видях със закъснение, че и Bengun e пуснал, но този е по-голям.
Виктория като дърпа лодката не вижда ли ,че Фейгин изхвърля парче ,дори че и рови .Гого прав стоеше ,нали подскачаше

# 1 010
Щеше да е добре да бяха саботирали малко по-прикрито, но изобщо не съм съгласна, че това е предателство, те били лицемери и тн. Не са лицемерни, никога не са се правили на приятели на крещящите, винаги са били открито срещу тях. Също така предателство е ако саботираш близък човек, който ти е имал доверие, а не някой, който ти е открит враг. Мани и Фейгин не дължат абсолютно нищо на крещящите. А Гого защо пък да не ходи да заработи някой грош на арената най-накрая. Ако е толкова добър, ще се върне. Алекса показа, че дори и на женска игра, онази с кубчетата, може да спечели мъж. Мани каза, че е отмъстила за Илиян, точно защото Цецо го е прецакал съзнателно, а не защото са го номинирали и е отпаднал по принцип.

# 1 011
Виждам че още спорите. Значи Илиян сам призна, че нарочно се е заяждал и провокирал другите, с цел някой да му посегне и да бъде изгонен заради физическа саморазправа.
И явно е била доста сериозна провокация  и постоянна за да се надяваш на агресия.
А от къде  да сме сигурни, че Мани и Фейгин не са знаели за това. После крещели им.
Явно доста неща не са ни показани, но няма дим без огън

# 1 012
От разпадането на сините спечелиха всички/без Гого/. Момичетата постигнаха желаното, пандите се събраха, а Вики няма да отпадне на капитанска, въпреки че го заслужава повече от другите две. Гого се разприказва, а сега ще се и разиграе, като започнат да го номинират. Елица си намери нова мишена, веднага пита язвително Алекс дали е играла, щото не я била забелязала, докато се бореше с коловете.

# 1 013
  • SF
Какъв късмет, че стойката на Гого в лодката е перфектна да насочи камерата на гърдите му точно в ръцете на Фейгин.

Камерата не е на гърдите на Гого.
Има доста оператори на терен, плюс дронове.
Момичетата бяха казали, че ще саботират, Генчо също, и екипите не бяха "изненадани".

# 1 014
  • Другата България
На мниние съм, че разделението относно постъпката на Мани и Фейгин идва от това с кои се идентифицираме до дадена степен.

Скрит текст:
За гръмогласните хора, които "си казват всичко" това е подло, защотото те си казват всичко в очите без да се съобразават, че хората не са длъжни да им слушат изблиците на гняв.

За хората, на които им е писнало да ги мачкат гръмогласни хора това е възмездие на справедливостта. Момент в който се показва на гръмотласните, че не може вечно да ги мачкат без последствия.

И хора, като Гого, които търсят закрила от гръмогласковци, но си кротуват са по средата.

Много ясно, че това е генерализация. Има гръмотласни хора, със силно изразено чувство за справедливост, на които всички се възхищаваме. Има и такива, които си ги знаем, че избухват и после се извиняват или гузно гледат да компенсират. Има и такива, които са горди, че крещят в очите на хората. И обратно, има хора които само правят мили очи, но зад гъба ти, без да има причина плетът интриги. И хора като Алекса, които хем крещят, хем хитруват зад гърба...

Мани и Фейгин според мен постъпиха правилно, защото нямаха друг избор. Мани може и да се окаже от плетящите интриги хора обаче.
Аз това го писах още когато се започна с хейта по Виктория и Цветан. И отново се подписвам под него. Същото е когато гледаме сериал с любими герои, до края стискаме палци любимецът ни да оцелее някак, пък било то и с цената на това да убие или измами, или открадне жената/мъжа на съперника, образно казано. Продукцията превърна този формат в подобен сериал със спортна насоченост, но разбира се залагайки основно на гореизброените, с помощта и на монтаж, напасване, изрязване на сцени в “подходящ“ момент, на реплики, на отношения между участниците....ние виждаме това, което продуцентите са решили, че трябва да видим, и което е направено така, че да засили интереса към следващите епизоди още, и още, и още, докато рейтинга им расте, навсякъде само за това се говори, а другото - че реални хора стават обект на брутален хейт, клетви и всякакви подобни низости в социалните мрежи тях изобщо не ги интересува. Затова и аз се ограничавам с коментарите за личните качества на участниците извън предаването, отново ще кажа, че медалът има две страни, задължително.
Виждам че още спорите. Значи Илиян сам призна, че нарочно се е заяждал и провокирал другите, с цел някой да му посегне и да бъде изгонен заради физическа саморазправа.
И явно е била доста сериозна провокация  и постоянна за да се надяваш на агресия.
А от къде  да сме сигурни, че Мани и Фейгин не са знаели за това. После крещели им.
Явно доста неща не са ни показани, но няма дим без огън
Именно, именно. И това визирам. Тихата агресия понякога може да е в пъти по-опасна от явната.

# 1 015
Сюблимният момент

Видях със закъснение, че и Bengun e пуснал, но този е по-голям.

Ама това си е риск ,може да те видят Scream Аз сигурно щях да си докарам пулс 140

Не съм сигурна ,че някой не е видял от другите, това е точно до крака на Гого

# 1 016
Продукцията ще удари ново дъно ако забрави за правилото за неноминиране на новите.  Може би дори вече са им казали, защото Мани и Гого си говореха как може да са първи на пангара.
Лошо!

# 1 017
  • София
Назад съм с четенето, но да кажа, че не съм чела спойлери, които да ме карат да се възмущавам, чисто от момента са ми емоциите. Simple Smile
Също и че не го правя само заради Гого, макар и да ми стана много жал за него. (Стана ли ясно кога са разбрали за саботажа, чак вчера ли?) Даже Генчо да беше саботирал, докато Елица се мъчи зверски с коловете (в тяхната война съм на негова страна), пак щях да кажа, че е подла и долна постъпка. Няма значение кой го прави и срещу кого. Самата постъпка ми е противна.

# 1 018
Надявам се Елица да отпадне довечера!
А относно Мани и Фейгин - супер ход, със сигурност ще са по-спокойни така, е, поне Мани, тъй като не е сред крясъците на истеричната Виктория и Алекса.

# 1 019
Разни хора, разни мнения. Аз подкрепям саботажа точно в този му вид, предвид на всичко което сме видели, че се случваше при сините.

Общи условия

Активация на акаунт