💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 758
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 990
Ако някой е запазил лайфа на Илиян ,Мани и Фейгин от снощи ,моля да го публикува .Аз пуснах началото на лайфа ,много интересно започна ,ама ....заспах Joy

# 991
  • SF
По правилата на Сървайвър И ако участниците са обективни, Гого е победител. Чист, нескаран с никого, незлоблив, атлет, приятел, адаптивен...

# 992
  • София
Между другото, сега всички жалят Гого, но дали Гоговата глава нямаше да е първа на пангара, ако беше останал с Алекса? Алекса сам си каза, че играта вече е индивидуална, а това значи, че силните ще са на прицел. Е, вярно, можеха първо да си махнат Мани и Фейгин... пфф, пусти момичета, не си знаят мястото Joy Да изгладят ризката на Алекса Joy

# 993
  • София
По правилата на Сървайвър И ако участниците са обективни, Гого е победител. Чист, нескаран с никого, незлоблив, атлет, приятел, адаптивен...

Зависи. В Сървайвър много се цени стратегията. Играчи, които се крият и не правят ходове, отдавна не печелят. Вече и доста по-рядко журито го играе обидено и наказва тези, които са го отстранили.

# 994
Ако сините се бяха запазили, не виждам как Гого ще е номиниран в следващите 1-2 седмици. Сега при жълтите нищо чудно да е на пангара още тази седмица. Така си мисля, но и честно казано ми е все тая.

# 995
  • SF
Между другото, сега всички жалят Гого, но дали Гоговата глава нямаше да е първа на пангара, ако беше останал с Алекса? Алекса сам си каза, че играта вече е индивидуална, а това значи, че силните ще са на прицел. Е, вярно, можеха първо да си махнат Мани и Фейгин... пфф, пусти момичета, не си знаят мястото Joy Да изгладят ризката на Алекса Joy

Е, това че "главата му е първа на пангара", е един голям плюс за зрителите, стига да не им дадат игра за плетене на въже.
Алекса няма такова първично мислене. Повече ме е страх от Филип да не оформи някакви идеи в главата си от сорта на "колкото по-рано го разкараме тоя, толкова по-спокойно ще си изкараме до финала." Пък след предаването, може да ходят да си тренират заедно.

# 996
Много ме кефи тънката ирония, без грозни думи и злобеене. Така се изразява мнение.

# 997
Хода на Мани и Фейгин за мен щеше да е по-добър, ако беше в сезон където я няма любовната драма с Елица и Алекса.

В сегашната ситуация, за съжаление, тези двамата имат прекалено много предимство...

# 998
Не ме дразни идеята за саботажа, а изпълнението и.
Не може да оставиш отбора да се бори и на финала да му отнемеш категорично шанс за победа.
Недопустимо е!
Съгласна съм. Аз онзи ден точно това писах, че разбирам защо искат да се разпадне племето, разбирам, че не чувстват принадлежност към него, но не го одобрявам. Т.е. това е нещо, което мога да си обясня, но аз лично не бих направила.
Изпълнението обаче беше много тежко - Фейгин казва, че ще реди, в разгара на битката отива при Гого и се отказва, той си мисли, че тя се е панирала, трябва да се прегрупират постовете и той се оказва на пъзел с обречен резултат. Казвате, че са наслагвани кадри с усмивките им, и все пак в този ден ли е - да, в тази битка ли е-да, след като са го направили ли е - да, така че какво значение има.
Интересно защо точно Фейгин го направи, а не Мани. Дали не е било хитрост от страна на втората да остави тежката задача и последствията за първата. Иначе е хубаво, че са били на лайф тримата заедно и са се подкрепили, а не да оставят един сам на вълците.
Само не съм съгласна това да се нарича стратегия, като цяло тази дума носи отрицателен заряд, макар аз да не я възприемам по този начин. В стратегията се изисква ум, бърза мисъл, част е от изкуството на войната. Това с криенето на парче всеки може да го измисли и направи, трябва да е само малко по-озлобен и нахъсан срещу противника си.
Със сигурност и факта, че Гого (да се свети името му) пряко или косвено е засегнат влияе върху настроенията, но за мен няма паралелна вселена, в която това е приемливо.

Имаше подобен случай в Сървайвър и дори там беше осъден. Мисля, че Агонцева позаора една част на Занев в пясъка.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 10:45 от валия

# 999
  • София
Ако сините се бяха запазили, не виждам как Гого ще е номиниран в следващите 1-2 седмици. Сега при жълтите нищо чудно да е на пангара още тази седмица. Така си мисля, но и честно казано ми е все тая.

Дали? С две племена, може да има 4 номинирани за 1 седмица. Като изгърмят Мани и Фейгин, по кого ще стреля Алекса? Пандичката? Мира? Виктория?

Не обичам "силни" участници, които са на финал без една елиминационна. Гого ако не може да преживее, не е ставал за победител. В това отношение, играчи като Филип, Генчо, Георги дори, са много по-напред.

# 1 000
Ами едно е да отпаднеш, защото си номириран и не си се справил и съвсем друго е да отпаднеш, защото някой те саботира. Фейгин реално прати Гого да се провали.
Гената игра честно, не си даваше зор, защото нямаше стимул, но не прецака никой.

# 1 001
Сюблимният момент

Видях със закъснение, че и Bengun e пуснал, но този е по-голям.

# 1 002
  • София
И аз предполагам, че още тази седмица Гого ще е на арената. В крайна сметка силен е и трябва да се върне.
Мани и Александра също не са защитени от номинации, те и нямат "гръб".
Като правиш саботаж трябва да помислиш и за това.Ама къде ти...изпълнява се заръката на вожда.

# 1 003

Ауткастчето с ново епизодче, даже той не изкара два дена преди да пусне Grinning

# 1 004
На мниние съм, че разделението относно постъпката на Мани и Фейгин идва от това с кои се идентифицираме до дадена степен.

За гръмогласните хора, които "си казват всичко" това е подло, защотото те си казват всичко в очите без да се съобразават, че хората не са длъжни да им слушат изблиците на гняв.

За хората, на които им е писнало да ги мачкат гръмогласни хора това е възмездие на справедливостта. Момент в който се показва на гръмотласните, че не може вечно да ги мачкат без последствия.

И хора, като Гого, които търсят закрила от гръмогласковци, но си кротуват са по средата.

Много ясно, че това е генерализация. Има гръмотласни хора, със силно изразено чувство за справедливост, на които всички се възхищаваме. Има и такива, които си ги знаем, че избухват и после се извиняват или гузно гледат да компенсират. Има и такива, които са горди, че крещят в очите на хората. И обратно, има хора които само правят мили очи, но зад гъба ти, без да има причина плетът интриги. И хора като Алекса, които хем крещят, хем хитруват зад гърба...

Мани и Фейгин според мен постъпиха правилно, защото нямаха друг избор. Мани може и да се окаже от плетящите интриги хора обаче.

Общи условия

Активация на акаунт