💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 235
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 975
В крайна сметка продукцията е топ стратегът тук и тя надцаква всички.

# 976
  • София
Жени обаче голяма интуиция извади, сякаш предусещаше, че капитанската битка е елимиционна. За това пробута Рали.
Слабост ми е Рали, но я сготвиха много лесно. А така искрено се радваше с Михаела, че е избрана за капитан.

# 977
Чудех се с какво толкова ще се обърне играта, а то какво било... Ами получи им се на продукцията да поддържат рейтинга. В известна степен с предизвестен край. Моля само да си повтаряте по-често- това е "състезание" със сценарий. С избор на режисьор и монтажисти какво да се показва и какво не. Тук групово се раздават присъди и характеристики, а забравяме, че гледаме "София ден и нощ" с елементи на спортни напъни. За никого от участниците като живи, физически хора нека не си правим изводи от видяното. Злобни, безумни, безотговорни, неемпатични- нека не забравяме, че е шОО. И тези хора ще продължат да си живеят живота. Лично аз се радвам на хъса им за  победа, на това, че надскачат себе си. Но не очаквам да са ми нравствен ориентир или повод за разочарование. Най-малкото защото са млади и красиви хора. Дано се опазят и здрави и да ги гледаме с удоволствие. Няма нужда от омраза. Все едно да мразите Отело или Ричард 3. Хубав ден и най-малко 300 страници. Спарта!

# 978
  • София
Хайде стига с тези паралели с действията на Цецо. Цецо не е притичал тайно преди играта да намаже с олио въжетата на Илиян. Той игра пред всички, никой не му направи забележка. Приравнявам го към хващането с две ръце на Илиян - не е редно, но продукцията разрешава. Освен това Цецо беше пряко застрашен, играеше за спасение. А двете кукли какво направиха? Даже да не отчитаме подлостта в постъпката им, какво спечелиха? Мани е в племе с няколко силни жени, никак няма да е незаменима там и бързо ще трябва да се защитава. А за Фейгин познах още преди - в едно племе с Алекса и Виктория, страшните агресори, че и подсилени с Елица и с-ие. Много хубав ход, спор няма!!

# 979
  • София
Това е Игри на волята, не Сървайвър. Стига с този Сървайвър. Да не го обръщат и на Море от любов, моля Joy

Ами доста са взаимствали от Сървайвър. То оригиналният Игри на волята е съвсем друг формат.

Така е да. Това шоу все повече започва да заприличва на Сървайвър, докато този новия Сървайвър дето се задава ще прилича повече на Игри на волята...
Бг работа 😀😁

По-скоро Тупарев взе лиценза за топ колумбийския формат и вкара Биг брадър и яко прецакване и така.
Реално тук участниците не се борят само помежду си, но и срещу гледащия отгоре Биг брадър, който вижда и знае всичко и във всеки един момент може да те изхвърли. И тук подкрепям на 100% Неделчо. Продължат ли с тази линия и прецакат ли Фифо и Гого това ще е началото на края за тях!
ХАУ!

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 09:16 от Diavolo

# 980
Поне няма да им викат...само набързо ще ги изгонят.

# 981
Мани и Илиян кой мачкаха психически, че нещо ми се губи ?
А иначе, на мястото на момичетата не бих постъпила така, просто не съм отмъстителен характер, а и обичам честността, но ги разбирам и поздравявам за смелостта. А ,наистина, е супер смешно да бъдат обвинявани, че са лоши, защото развалили рахата на ... Гого??? Хах. Сигурна съм, всеки и влизал в тази игра,за да помогне на Гого да спечели и това му е първата мисъл. Абе много странни хора. Както може Филип да ходи на елиминации,  както може Генчо да ходи на елиминации, Илиян, Мани, Фейгин, така може и всеки друг. Ако Гого е хитър, ще се справи. Ако е силен, също. В края на краищата всеки отива да спечели сам, а не да играе чуждата игра по чуждата свирка и да си приема съдбата в чужда угода.
Най-големият проблем тук е продукцията. Колкото и да си добър във всеки компонент на играта винаги могат да ти сложат едно Мани и да паднеш, когато и както те решат.

# 982
  • София
От ден първи си знаех, че Мани и Фейгин не стават за нищо.
Дааа..не стават за червено килинче, по което да минат АГРЕСОРИТЕ по пътя към Финала, заедно с Гого- любимеца.

Но за уменията им и упоритостта на терен, заслужават
само аплодисменти.

# 983
Супергероите печелеха тази битка. Но забравиха да отвържат лодката в началото и това с пъзела. Гого беше машина на дънерите. Тук да спомена бързата мисъл на Лефтеров. Много е задобрял на пъзелите и с Михаела наредаха всички части без ядове, като се сетиха да почнат от средата. Ценен кадър за Жълтите.

Абсолютно, там дори и саботаж нямаше, но явно при обясняването на правилата не са обърнали внимание и двата отбора. Единствено жълтите не бяха забравили.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:07 от elgogo

# 984
Много ясно, че няма да има саботажи.

Колко пък да е ясно;)Хич нямаше саботажи, да:)

# 985
  • София
Хайде стига с тези паралели с действията на Цецо. Цецо не е притичал тайно преди играта да намаже с олио въжетата на Илиян. Той игра пред всички, никой не му направи забележка. Приравнявам го към хващането с две ръце на Илиян - не е редно, но продукцията разрешава. Освен това Цецо беше пряко застрашен, играеше за спасение. А двете кукли какво направиха? Даже да не отчитаме подлостта в постъпката им, какво спечелиха? Мани е в племе с няколко силни жени, никак няма да е незаменима там и бързо ще трябва да се защитава. А за Фейгин познах още преди - в едно племе с Алекса и Виктория, страшните агресори, че и подсилени с Елица и с-ие. Много хубав ход, спор няма!!

Е и на Мани и Фейгин не им направиха забележка от продукцията...

Цецо умишлено отстрани съплеменник, а можеха да се борят да се запазят цели. Пак казвам, аз не го виня, негово право. Но и на Мани и Фейгин е право. За мен те дадоха отпор на тартори, което са дори по-силни мотиви.

# 986
Аз не одобрявам това, което направиха Мани и Фейгин. Фейгин, милата, няма никакво собствено мнение, чака само някой да й каже какво да прави. И за мен е глупаво, ако племето на Супергероите се беше запазило, имаха шанс да се съюзят с някои от новите хора, например Георги и имаха шанс да останат по-дълго в играта. Сега и двете ще изхвърчат първи от новите си племена.

И не приемам довода, че са го направили, заради агресията от страна на Виктория и Алекса. Мани ясно обясни, че го прави, за да отмъсти за Илиян. И за какво точно да отмъщава - че са в игра, Илиян е номиниран и е отпаднал ?! Що за малоумщина ?! Виктория по същата логика можеше да отмъщава за Цецо. Или очакваше някой да пази възлюбеният й, че е много симпатичен?

И Фейгин като е хвърлила парчето, защо не искаше тя да си реди пъзела, а кара Гого, да му вменява чувство за вина.  Интересно дали останалите участници знаеха за това или вчера са го разбрали.

И светата троица защо не се включи вчера в ИГ, нито на стори, нито на лайф. Обикновено са много активни.

Довечера за играта, според мен Елица ще си тръгне.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 09:31 от tooclose

# 987
  • SF
Малко факти, изнесени на лайфовете, защото коментирате неща, които не са част от цялата картина:
Гого си каза, че многократно се е опитвал да тушира напрежението и нападките. Нещо, което не е излъчвано. Толкова до "мълчанието" на Гого.
Илиян с гордост призна, че умишлено е провокирал противниците,  за да изпушат до там, че да прибягнат до физическа агресия и по този начин бъдат отстранени от ИВ.
Вики уточни, че Фейгин първа е потърсила по-тесен контакт и е изразила желание да премине към тяхната коалиция.
Когато коментирате, не забравяйте, че монтажът е най-силното оръжие на продукцията.

Но това не са ФАКТИ. Ако някой казва нещо (особено 1-2-3 месеца, след като то се е случило), не го прави факт. Това са нещо като синхрони. Гледат епиздите и ги обсъждат.

Преди време имаше едно момиче, което правеше темите за ТВ форматите и непрекъснато изсипваше целия Инстаграм тук - с клипчета, линкове... И вече не ги прави тя, защото Инстаграм си е Инстаграм със своята си аудитория, а бг мама си има своя.
Не всеки има и поддържа профил в Инстаграм. Голяма част от хората, пишещи тук, не могат да се включат адекватно в дискусии, базирани на ФАКТИ от Инстаграм.
Фактите в Инстаграм са толкова факти, колкото и фактите във Фейсбук, блогове и бг мама.

Фейгин е била склонна на контакт с другите, забелязвайки отношенията между Мани и Илиян. Изплашила се е, че когато двете коалиции започнат да се стрелят, тя ще излети първа от нейната.
Когато Алекса разбере какво точно са направили двете, ще им благодари, защото той доста "намаза" от тяхната постъпка.

# 988
Ами доста са взаимствали от Сървайвър. То оригиналният Игри на волята е съвсем друг формат.
В Сървайвър племето те гони директно и след това изгонените те правят победител. Това е голяма разлика, там се очаква да надхитриш другите и то по елегантен начин, за да те направят победител след това.
Тук в Игрите без физически качества не струваш, ако ще да скриеш пет пъзела. Освен съюзници ти трябва и физическа сила. Да не говорим, че последната фаза е с индивидуални игри и там ще окапят всички посредствени играчи.

# 989
  • София
Не ме дразни идеята за саботажа, а изпълнението и.
Не може да оставиш отбора да се бори и на финала да му отнемеш категорично шанс за победа.
Недопустимо е!

Общи условия

Активация на акаунт