💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 927
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 915
  • earth
Гръмогласните са по-често тези, които се вживяват в предаването и реагират по-емоционално на случките там. 

# 916
Сега видях отново цялата част със сглобяването на руля от племената.
ЕДНА част им липсва на Сините, Алексио е невинен Simple Smile
Да, и аз го изгледах.Така си е.

# 917
  • София
Аз оправдавам действията на Мани и Фейгин. Те останаха сами срещу двама неуравновесени които им крещят и се държат като мутри. Всеки човек на тяхно място би направил нещо за да се промени това положение. В случая предстоеше разпадане на племената и те видях шанс да се махнат от тези двамата. Фейгин е на 18 години, какъв опит да има за справяне с такива елементи, колко я мачкаха и манипулираха.
Ако вашите деца на тази възраст попаднат в ситуация, някой така да им крещи, че да не смеят да влязат в стаята, нямаше ли да одобрите постъпката им? Виктория с това заканване пред камера, кой знае какви ги блещи без камера.
Ама как така ще изгонят Цецо бе, той е толкова важен за нейното психично здраве? Лоши Фейгин и Мани, лоши

И червените саботираха играта, Зорница на пъзел, като знаят колко не го умее това. Ама все някой трябва да е втори. На мен ще ми бъде интересно сега как Генчо ще се справи с истериите на Виктория. Какви ще бъдат реакциите на Алекса ако пандичката не се върне. 

# 918
Браво,Непобедими,добър отбор.Аз се радвам за Елица и Алекса,влюбени хора,искат да са все заедно.А Генчо се отчая,физиономията му кърти!😁Жалки Безстрашни,пак не знаят какво бръщолевят.Ех,че тъпи хора.Понякога се чудя как си помнят имената от толкова кухини.Никакъв такт,само самочувствие без покритие и глупави изречения.За смях са,постоянно се излагат,а не го осъзнават!Хода на Фейгин и Мани казах вече,че не го одобрявам,а Мануела с ехидната й усмивка беше много жалка.Никога не съм я харесвала и винаги съм го казвала,а интуицията ми не ме подвежда.Фейгин я оправдавам,младо и наивно момиче,подвело се е по кака си.И да се махат най-накрая някои хора(половината),че не мога да ги понасям.Успех на всички и по-добрите ще останат,а пълнежите ще си тръгнат.Вече играта е на друг етап и не може някой някого да пази,а всеки ще гледа себе си.Слабите звена да се махат.И без това някои много се задържаха.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 07:17 от Дани1

# 919
  • София
Когато постояно говориш обидни епитети за даден човек ,ти си вербален агресор,това е начина ти да смажеш отсрещната страна , когото крещиш на отрещния,заплашваш го със саморазправа ,показваш вече физическа агресия. Специално Мани се опитваше да води разговор,срещу нея се крещеше,изобщо няма да мине номера,тя така си говори,защото е волейболистка,даже не правеше опит Виктория да снижи децибелите,а да надвие с глас и предизвикване на страх с него. Или всички ръсещи огън и жупел срещу постъпката на момичета ,не сте се изправяли срещу агресор,който трябва да победите или удобно се правите на светци. Лесно е, когато можеш да си вдигнеш чантичката и тръгнеш, в случая имаш игра печелиш или губиш. Това беше тяхната тактика да спечелят на този етап,нямаха друг вариант за победа срещу този противник. Подмолните игри на Джеферович,които показват всеки епизод не съдите толкова остро и с толкова епитети,сега изведнъж станахте крайни съдници .
Не видях и всички съдници да споменавате интересната реакция на Виктория и Алекса,когато Елица ги попита за липсващото парче,а сега се споменава,че две са липсвали,не едно. Още когато ги показаха и те се хилеха на въпроса,се зачудих дали те двамата не са скрили парче,не следя постояно,даже съм пропуснала показването на скриването на парче,та ако наистина две са липсвали,ще се окажат два лагера саботьори.

# 920
Аз съм последователен и ако второто парче е било скрито от Алекса като саботаж от негова страна за да си гарантира шанс да се събере с Елица мога да го оправдая.
Но той така би прецакал хора, с които играеше заедно и които го подкрепяха. Не е еквивалентно на това, което двете момичета направиха.
И в Сървайвър и в Игри на волята има правило - не прецаквай за нищо на света хората от твоята коалиция. Всички останали може.

# 921
  • София
Хм, Виктория говореше за 6 от 8 парчета на руля, а Фейгин скри само 1. Май ще трябва да се гледа и следи епизодът отново. Стана твърде сложно.

Иначе гледам е била много тежка нощ. Прекалено много се вживяваме за неща, които не зависят от нас, а участниците са наемници подписали договори.

И без това ежедневието е скапано. Това място го използваме за развлечение.

# 922
Не мога да смогна да ви изчета. За снощния епизод ще кажа само - който сее вятър, жъне бури. Моето чувство за справедливост се успокои, доверявам му се. Ама тука много къса памет имате. От епизод за епизод.

# 923
Аз продължавам да не разбирам тва ожалване кън Гого, айде стига и другите имат контузии, ако на нвгово място, бвшв Евгения  не ми се мисли, за, хейта който я, очакваше. Цял, сезон го игра неутрален, и му беше удобно. А, колкото до силата му, кардио да, халки, ит. Н да. Обаче на елементи като сила хич ме го виждам. Вчерашната, игра с, дънеритвще го видях всв ми се струва че Филип и Гвнчо бкха бики по бързо от нвхо тук. За Жорето и Лефтеров не сън сигирна. Много е удобно да се крием заф коалицията на Алекса,да ни величаят и когато вече не сме номер 1 да ревем
На Гоги хич не му се ходи на елиминации отърваше кожата защото в сините имаше друхи за номинации преди него. Тук сега е сред по, силни и не може да блесне толкова. А и реално Мани и Фейгин допринасяха многог повече за племето от Гого. А и в плуването хич го ням. Още пт началото ми се струва въздухар и май ще се окажа права.

# 924
  • София
И в Сървайвър и в Игри на волята има правило - не прецаквай за нищо на света хората от твоята коалиция. Всички останали може.
.

Напротив, в Сървайвър се предават нон-стоп. Постоянно има blindside-ове.

Иначе наистина е кратка паметта. Аз помня възмущението от обидите по Цецо. Това, което прочетох тук снощи, е в пъти повече. Нека, но ми пречи лицемерието. Каквото повикало, такова се обадило, ще кажат някои. Еми, и ние казваме същото. А след като Цецо си е признал, че нарочно е саботирал Илиян, защо да не саботират и Мани и Фейгин? Кой пръв е посегнал на племето?

Понякога поведението на феновете ми напомня на това на любимците им... На въпрос защо в коментарите има много повече възмутени, отколкото в анкетата Wink

# 925
Малко факти, изнесени на лайфовете, защото коментирате неща, които не са част от цялата картина:
Гого си каза, че многократно се е опитвал да тушира напрежението и нападките. Нещо, което не е излъчвано. Толкова до "мълчанието" на Гого.
Илиян с гордост призна, че умишлено е провокирал противниците,  за да изпушат до там, че да прибягнат до физическа агресия и по този начин бъдат отстранени от ИВ.
Вики уточни, че Фейгин първа е потърсила по-тесен контакт и е изразила желание да премине към тяхната коалиция.
Когато коментирате, не забравяйте, че монтажът е най-силното оръжие на продукцията.

Отново за Гого - ако беше мълчал, нямаше да се ползва с уважението на троицата. За него е непонятен хода на момичетата, защото е от типа герой- по-добре паднал в битка, отколкото безчестно продължил напред. Влязъл е със заявка да дава пример и успя. Няма значение какво ще се случи оттук нататък - за мен той е победителят този сезон, защото изпълни целите си без едно петно по себе си. Другото са алабализми.

# 926
Малко факти, изнесени на лайфовете, защото коментирате неща, които не са част от цялата картина:
Гого си каза, че многократно се е опитвал да тушира напрежението и нападките. Нещо, което не е излъчвано. Толкова до "мълчанието" на Гого.
Кога го е казал многократно?

# 927
Стига с това крещене, Фейгин искаше да отиде при Георги, а Мани при жълтите. Хода беше за лична облага, чисто и просто.
Покрай двете момичета забравих да поздравя Елица, Мишето и Гого, страхотно представяне на играта.
При червените очаквам Фейгин да е на пангара, даже преди Генчо. Той има уважението на племето донякъде. Когато стояха на масата в стопанството Елица се обърна към Фейгин и я пита тя въобще участвала ли в играта? При жълтите ще е Мани. Двечките ще са на номинация една срещу друга много скоро. Толкова за великата им стратегия.

# 928
Гарганела , не помня вече в кой от всичките лайфове в ИГ. Каза веднъж, че многократно се е опитвал да потуши напрежението.

# 929
Аз съм изненадана как хора, които само преди дни тук сипеха огън и жупел по Цветан и въжето ИМ с Илиян, сега намират постъпката на Мани и Фейгин за най-правилното нещо в играта. Всъщност, не съм изненадана, отново ще стигна до баналния сигурно вече субективизъм, но поне нека сме последователни. Аз поне се опитвам да съм, затова и отново ще кажа - и онова беше в реда на играта, и това е в реда на играта. Всеки си пази кожата и иска да се спаси. Само че, за мен тънката, или не толкова разлика е, че онова на Цветан беше индивидуално, докато тук беше отборно. Двете “малки момиченца“ прецакаха не само Алекса и Вики, но и Гого, когото не спираха да твърдят, че харесват, и който сега е “единствената опора на Мани“ в новото племе. Да, знам, че всичко е сценарий, затова и се ограничавам в чувствата си, или поне се опитвам, въпреки първоначалния ми афект. Знам и че е монтаж, както знам, че и всичко, или почти с Виктория и Алекса, дори и Цветан, също не е точно това, което ни се показа. Но за Мани от ден първи пиша, че не ми допада, при нея съм последователна. И наистина искам да отпада колкото се може по-скоро. Да не говорим колко дразнещо ми идва вече това :“Направихме го заради Илиян“, “това е заради Илиян“, “следвахме плана на Илиян“. Все едно е умрял тоя Илиян, същото и с Вики с Цветан. Доста преекспонирано. Отново обаче ще кажа, че Илиян дори и да е искал, да не е постигнал такъв ефект, какъвто постигна. Няма да чета във ФБ, защото вероятно е грозно, нито ще гледам лайфове. Не мога да си ги причиня.

Май се припознавам в този коментар, та отговорът ми е с хубавата българска поговорка - Каквото повикало, такова се обадило. И пак има нюанс- едното беше елиминация - тоест тотално отпадане на играта - поведение от страна на Цветан, а другото беше евентуално разформироване на племе, в което си на тръни и си малцинство. Те може да харесват Гого, но Гого играе с другите, Гого не мисли за тях и Гого не ги защитава. Защо да си правят труда да съобразяват него като фактор? И да, субективизмът сам по себе си, също има своите нюанси . Wink

Общи условия

Активация на акаунт