💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 788
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 095
В такъв случай трябваше да изхвърлят Цецо, той саботира Илиян в индивидуална битка.

# 1 096
Мда. Което е тъжно. Млади хора, с добра физика и външност, няма да се реализат по друг начин, ами с "Игри на волята" тръгнали да се "развиват". Че по- лесно и бързо. Типично за времената днешни.
Изключвам професионалните спортисти, за които обяснението ми за участието им ...са едни пари. Други пари, не наградата. Така си мисля,де?.

Каквото и да си мислите за това шоу, факт е че е голямо приключение  и изживяване. Гледах интервю на Виктория в което тя обясни, че е играла в много големи мачове и пред пълни зали с над 5000 души и въпреки това, по-силни чувства и емоции от преживяното в ИВ не е изпитвала никога. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Затова съм склонна да мисля, че на повечето наистина им се играе и не е единствено за пари, тоест 2 в 1. Ергенът дори не го гледах, защото познавам една от инфлуенсърките вътре и ми беше ясно, че и една влезнала няма, която да се интересева от ергенът, нито пък той от тях. Тоест цялата цел на предаването е да станат извистни и нищо повече.

В ИВ почти всички са реално интересуващи се от спорт хора, които се радват на интересни игри, да не говорим че физически трябва да се раздаваш. Тоест една идея по-истинско и смислено е, нищо че отново става въпрос за инфлуенсъри.

# 1 097
В такъв случай трябваше да изхвърлят Цецо, той саботира Илиян в индивидуална битка.
Аха, пъзльото да го бяха дисквалифицирали. А Димо му се радваше.

# 1 098
  • София
Да си кажа и аз за снощния епизод.
Извън моралния аспект на нещата, според мен Мани и Фейгин никак не се спасиха по този начин, Мани не виждам да има шанс при жълтите, Фейгин попадна при Гошето, ама и там не е ясно как ще се стекат обстоятелствата. С този си ход всъщност направиха услуга на Виктория и Алекса /които са си супер в червеното племе засега/, и за съжаление закопаха Гого. Колкото и да е добър играч, оттук нататък е обречен. Аз така ги виждам нещата. Големият губещ от разпадането на синьото племе е Гого!
Незнам дали постъпката е правилна, какво се е случвало и докъде е стигнало напрежението, че да се решат на подобно нещо, мога да ги разбера донякъде, но АЗ лично не бих могла да постъпя по този начин /дори и да знам, че ще ме пращат на номинации/.

Джаферович за пореден път доказа колко е хитра - как мисли, премисля кое, как...Не е "хитра лисица" /както веднъж я нарече Филип/, направо стадо лисици живее в нея!  А от Рали по-наивен човек няма в този формат! Изобщо не се досеща какво става, тя не е в играта от две семици поне, че и повече!

Генчо е голяма работа - има си човека дар слово и това е! Много ще е интересно ако Елица отпадне тази вечер, дали Генчо и Алекса няма да седнат на една маса...

# 1 099
Тупарев пак ни взе за балъци. Снощи след края на битката Гого и Виктория казаха, че липсват две части, че на обрача има осем  дупки и шест на елементите значи липсват две части. Продуцентите усложливо показаха как Фейгин заравя с краче единия елемент, но пропусна да покаже този скрит от Алекса.
Продукцията  си следва сценария. Алекса умишлено сложен в резервите, ревливата панда си изревава очите. После взема грошове и пуска Веска. Влиза при сините и ето снощи кулминацията на сценария, гвоздея на сценаристите двамата влюбени се събират по сценарий за радост на публиката. Това последното и то не им се получи, публиката ненавижда и презира семейство Пандьови. Smiling Imp
Тъй като продукцията не са сигурни дали момичетата ще се престрашат да саботират, Алекса за всеки случай и той скрива един елемент. Точно той има най-голям интерес от разтурването на Сините и събирането му с Пандовица. Естествено този малък детайл е скрит от аудиторията, за да не разруши имиджа на мачо, който толкова безуспешно продукцията гради на пишман героя от сръбски произход и удобно си измиват ръцете с двете девойки, които да оберат негативи на публиката.
Но колкото и да лъскат имиджа на сърбето, няма как подобни същества, като Пандьови да станат всенародни любимци, напротив заслужено се къпят в народната ненавист Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 100
Ей, все още се бистри "тормоза" гледам. Да ви кажа пък, хич не изглеждаха тормозени, даже доволни бяха на моменти. За протокола да кажа, че до вчера симпатизирах повече на Фейгин и Мани. Вече е точно обратното. И не защото не одобрявам стратегиите и саботажите, напротив. Но пак казвам, това тяхното не беше саботаж. Беше отмъщение. Мери-ан го формулира много добре. Ако Мани беше казала открито, че са саботирали и са го направили стратегически, щях да ръкопляскам. А те дори нямаха смелостта да си признаят. Оу, забравих, сигурно ги е било страх, че ще ги тормозят.

Искам да помоля Дяволчето да каже, имаше ли анкета с въпрос "Подкрепяте ли постъпката на Мира" или "Подкрепяте ли постъпката на Елица". Питам, защото, когато въпросните момичета уж саботираха, тука беше страшно. Само няколко човека ги защитихме тогава. Сигурна съм обаче, че много от подкрепящите сегашната постъпка на Мани и Фейгин тогава са сипели огън и жупел срещу Мира и Елица. Много добре си спомням хейта, който изядоха, защото уж искали да разпаднат племето. Ми добре де, сега е същото. И едните и другите действат от собствена изгода. Та, ще ми бъде интересно, ако е имало такъв въпрос, дали ще станем свидетели на прочутите български двойни стандарти.

Sineva 1, не четете темата. Доказано беше, че липсва едно парче

# 1 101
Не съм сигурен за това аз лично.
Не го приемам като чист саботаж действието на Цветан, защото самата игра при дизайна и позволява такова действие като стратегия.

И в интерес на истината не е за първи път - в битката с топчетата и мрежите също имаше вариант на стратегия да клатиш мрежата, за да събориш вече наредените топчета на противника. Не мога да кажа дали е замисъл на Продукцията точно такъв дизайн, позволяващ подобна стратегия при игрите или е просто недоглеждане в процеса на изготвянето. Но повече клоня към умишлено направени така игри.

# 1 102
А Мани и Фейгин играха точно в плюс на продукцията - да има скандал, да се генерират коментари и сега очаквам да бъдат подобаващо "наказани" в стил наденицагейт. При първата елиминация ще изхвърчат и двете.

Тук подкрепям. Колкото и да ми е неприятно, неприемливо и абсурдно това което направиха, това което те сътвориха е "Шак с пешката" с главни кукловоди Илиан и продукцията.

# 1 103
Мисля си, че за Алекса е възможно да е видял и да е премълчал. Иначе щеше да има по-силна реакция на изненада от негова страна, той е много експресивен.

Ако баха втори рискува жълтите да вземат Елица, силен играч без грошове. А и видя как при червените Елица дърпа конците, така че може да се нагласи.

# 1 104
Innocent
Така си е Flushed  
Много коментари, малко време. Innocent
Все тая, Пандьови са си неприятни със или без саботаж на Алекса.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:33 от sineva 1

# 1 105
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.

Жълтите избират Генчо или Георги, все тая ; Алекса си дърпа пандичката ; жълтите дърпат другия мъж (трябват им мъже),Алекса дърпа Мира а с нея идва и Зори. Т.е. цялата женска коалиция на Елица щеше да отиде при сините.

Искам да попитам тук и искам смислен отговор:
Кои момичета щяха да са на пангара при племенен съвет на Супергероите?
Нямаше са стане така. Фифо каза, че им трябва един мъж и някаква жена ( за пълнеж). От там нататък само можем да гадаем как щяха да се разиграят нещата. Освен това, те бяха решили да саботират още преди да са видели битката.  Можеше пък Жълтите да изгубят и да дойдат играчи от тяхното племе.  Всички видяхме, че Гого, Алекса и Виктория играха напълно равностойно и въпреки саботажа изведоха племето напред. Напълно е възможно с още двама играещи играчи да се окажеха и победители.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:21 от precious*

# 1 106
Как пък никой не коментира днес кадрите от промото вчера как двете панди са се гушнали на лъжичка. Другите да са самотни, да се чудят на кого да вярват, а пандите семейно се подкрепят. Това справедливо ли е? Сценарий, сценарий, а ние тук се трепем да пишем. Гого ми се вижда отнесена душа точно като Добата. Не от този свят. Само ще съжалявам, ако наистина се е опитвал да озапти дрязгите на двата лагера на сините и не са го излъчили. Но при толкова енергийни вампири може и просто да си е премълчал. Разчитайки на физически умения и все пак да промотира Гого уъркоут. Успех, Гого!

# 1 107
Innocent
Така си е Flushed 
Много коментари, малко време. Innocent
Все тая Пандьови са си неприятно със или без саботаж на Алекса.
Да, липсва едно дървено парче, на което има две дупки.
Алексио е невинен в обвинението за умишлен саботаж Simple Smile

# 1 108
  • София
Аз доколкото виждам, липсват 2 парчета.

# 1 109
Мисля си, че за Алекса е възможно да е видял и да е премълчал. Иначе щеше да има по-силна реакция на изненада от негова страна, той е много експресивен.

Ако баха втори рискува жълтите да вземат Елица, силен играч без грошове. А и видя как при червените Елица дърпа конците, така че може да се нагласи.
И понеже е експресивен щеше да премълчи, ако види такова нещо на терен. Страхотна логика.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт