💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 490
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 050
Не мога да не се съглася, че кастът им е страхотен тази година. Големи симпатяги са почти всички с малки изключения. Като най-хубав е жълтия огбор - и мъже и жени.❤

# 1 051
Действията на Мани и Фейгин, представени като героизъм от продукцията, водят до следното:

- оттук-насетне във всеки следващ сезон вратата за открито саботиране и манипулиране на участници от други участници, и от продукцията, остава широко отворена. Явно ще си бъдат тикани напред и елиминирани хора по тяхно желание - не само с нагласени битки, но и с подобни номерца.

# 1 052
  • София
Понеже вече няколко пъти публикувахте кадрите от саботажа. Всеки път ми се набива действието в очите...
И постоянно си спомням крясъците на Виктория "как ще изпаднат от тея стегнати торбички бе"... И не само тя, мисля и червените коментираха нещо подобно. Та чуденката ми е - как така толкова лесно измъкна Фейгин елемента от торбичката. Той направо и се приплъзна в ръката. Кога е била развързана?!?

# 1 053
И аз мисля, че на Гого му е време да излезе на арената за битка 1 в 1. В общите игри е повече от перфектен, но в останалата част от играта е абсолютно безличен. Явно си е и такъв по-тихичък по принцип и се претопи между шумните Виктория и Алекса.  Плюс, че в индивидуалните игри има само една загуба срещу Валери, победа - не. Затова и толкова пъти искаше пак да бъде капитан, за да се докаже в индивидуална битка.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:20 от Greatness

# 1 054
  • София
Във видео сторита, Стратимир и Вальо от сезон 3 твърдо застанаха зад хода на Мани и Фейгин.

Мани и Фейгин получиха подкрепа и от Чакалов и Анелия от последния сезон на Сървайвър.

Скрит текст:

Ауткаста с новото си видео. Интересно, той какво мисли... 😀

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:07 от Не се сърди, човече

# 1 055
Миналата година Симеон и Боби отидоха в ново племе, в което имаше силна коалиция и не бяха номинирани нито веднъж, даже капитанстваха та не виждам как точно Гого е прецакан от друг освен от собствената си социална игра. Да не говорим, че Алекса щеше да прати Гого след Мани и Фейгин. Виктория му е по-ценна.

Миналата година не са имали в отбора си Джаф Джаф.
Между другото никой ли още не е направил gif с танца и на победата в кухнята?

# 1 056
За Елица. Според мен тя е големият губещ от формата. Съвсем се изложи с този Алекса. Нищо против-млади са, обичат се. Но нейното е обсесия. Снощи рев от страх, сакън да не и отмъкнат любимия. После върви начело и постоянно се обръща да го търси. Като зависима е. Което не е никак хубаво, защото сръбският тарикат го осъзнава и ще се възползва от това и за в бъдеще
Искам довечера Елица да отпадне.

# 1 057
  • София
Веси в як сандвич... 🤣

# 1 058
Постъпката на момичета в рамките на играта и състезанието щеше да е правилна, ако си бяха казали накрая, че са преметнали другите.
Не ми харесват такива примери, сигурно скалъпени и от продукцията,  със саботаж да иразяваш отпор и си връщаш на другите.
Те дори в интервютата не се аргументират, че постъпката им е срещу отношението и подценяване на другите спрямо тях.
Отмъстили за Илиян, а последния съм го чувала да казва, че Мани ще гласува както той поиска.

# 1 059
  • София
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.

Жълтите избират Генчо или Георги, все тая ; Алекса си дърпа пандичката ; жълтите дърпат другия мъж (трябват им мъже), Алекса дърпа Мира а с нея идва и Зори. Т.е. цялата женска коалиция на Елица щеше да отиде при сините.

Искам да попитам тук и искам смислен отговор:
Кои момичета щяха да са на пангара при племенен съвет на Супергероите?

# 1 060
А аз се чудя, като толкова ги знаят нещата, щом е нужно и да си връзкар, за да участваш..абе що си го причиняват. Има ли Бг предаване изобщо, без манипулации? 
За да са в телевизора и евентуално трите дни известност.  И изобщо как стигнахме до тук, да участваш в предварително предизвестие фарс, защото какво?
Гледам, заради самите спортни игри. Биг Брадър вътре ме вълнува, дотолкова, как се приема от зрители и дали виждам това, което и другите. Оказва се, сме много различни. Интересно ми е.
Като цяло обаче, предаванията от тези продуценти точно, са известни от много години и не се връзвам изобщо. Отишли едни млади хора, да разнообразят, да получат едни пари и да ги дават в телевизора. Толкоз.

# 1 061
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.

Жълтите избират Генчо или Георги, все тая ; Алекса си дърпа пандичката ; жълтите дърпат другия мъж (трябват им мъже), Алекса дърпа Мира а с нея идва и Зори. Т.е. цялата женска коалиция на Елица щеше да отиде при сините.

Искам да попитам тук и искам смислен отговор:
Кои момичета щяха да са на пангара при племенен съвет на Супергероите?
Според мен Мани и Фейгин. Алекса обработва пандата, тя Зори и Мира. И като сложиш и Виктория и Гого, двете момичета са на елиминация
Не че сега не са застрашени.

# 1 062
Естествено, че момичетата бяха прави да саботират. В цялата история най- голям будала се оказа Генчо, който се напъна да играе сериозно и за награда остана в племе с ония три кокошки, а и получи бонус Алекса и Виктория.  Халал да му е сега, гордостта до това води. Трябваше да се качи на лодката, да копае със скоростта на охлюв и умишлено да провали играта, ама не, ще показваме гордост.

# 1 063
Сега изгледах промото за тази вечер. Стискам палци за Рали.

# 1 064
  • София
Не съм гледала другите сезони на ИВ,но имало ли е други всенародни любимци като Гого и Фифо?

Чак в такива мащаби категорично НЕ.
Близо до тях е само Юлиян от сезон 1.
Сезони 2 и 3 нямаха чак такива фигури.

Общи условия

Активация на акаунт