💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 028
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 065
И между другото някой да каже на Димо, че е хубаво между отделните имена на племена или на хора да оставя малка пауза, а не да ги каканиже като скороговорка. Още миналия сезон ми направи впечатление и е изключително дразнещо.

# 1 066
Вижте, аз лично под саботаж разбирам да спъваш играта като се мотаеш, не дърпаш, не копаеш както трябва, падаш, врщаше се отначало и така. Но да скриеш парче от пъзел, все едно продукцията е допуснала пропуск, ами не е добре. Ами ако не го бяха видели парчето. Това си е гавра и с продукцията

# 1 067
  • София
Веси в як сандвич... 🤣

Ох тая Веси, как пък поне на една снимка не изглежда красива.И защо се е докарала така, един дявол знае.

А за играта, откакто видях,че влиза Джаферович, не ме напуска чувството, че играта е за нея, да я направят победител.

# 1 068
Не съм гледала другите сезони на ИВ,но имало ли е други всенародни любимци като Гого и Фифо?

Чак в такива мащаби категорично НЕ.
Близо до тях е само Юлиян от сезон 1.

Представете си Гого, Фифо, Гената и Юли в един отбор. Красота!
И Гайтанов много ми хареса - жалко, че не видяхме нищо от него. Изглежда сериозно момче - биткаджия.
Със сигурност Илиянчовци и всички видове Манита не ми се гледат. Искам битки, не подмолни игрички.

# 1 069
Ами няма само продукцията да се гаври. Нека и играчите да върнат малко 😀

# 1 070
Гого лично “благодари” на саботьорките по негов интелигентен начин. Можеше да си спести тази травма, но отмъщението на двете беше по-важно.

Раната на Гого ще изчезне, но думите на Цецо към Мани, изкарвайки я полу-човек, защото е дребничка ще си останат.

# 1 071
  • София
Уф, сега пък чета, че Супергероите знаели за това разформироване и лошо актьорствали. А нещо доказателства?
Искам видео с точните минути и гифове. Иначе са поредните теории без конкретика.
Стига с тези конспирации. Продукцията влияе и то много, но това не е сериал, разберете го.

# 1 072
А аз се чудя, като толкова ги знаят нещата, щом е нужно и да си връзкар, за да участваш..абе що си го причиняват. Има ли Бг предаване изобщо, без манипулации?  
За да са в телевизора и евентуално трите дни известност.  И изобщо как стигнахме до тук, да участваш в предварително предизвестие фарс, защото какво?
Гледам, заради самите спортни игри. Биг Брадър вътре ме вълнува, дотолкова, как се приема от зрители и дали виждам това, което и другите. Оказва се, сме много различни. Интересно ми е.
Като цяло обаче, предаванията от тези продуценти точно, са известни от много години и не се връзвам изобщо. Отишли едни млади хора, да разнообразят, да получат едни пари и да ги дават в телевизора. Толкоз.
За да може после да инфлуенствъш и/или вътиш онлайн търговия. Не съм гледала предни сезони, попаднах на учасници от предния случайно с Черешката на тортата, където другата Мани казва директно, че сега на всеки всичко може да продаде.

Много от тях вече са инфлуенсъри и отреди шоуто, промотират се като треньори онлайн например, тик ток звездата Касим и други. Та затова им трябва. Не е изключено да е 2 в 1 за повечето и реално да харесват играта, розбира се.

# 1 073
Ние си чешем езиците, ядосваме се, нападаме се, а ТЪпарев си пише сценариите и се радва какъв отзвук генерира.
Игрите ще свършат. Ще се запомнят макс 4 участници. Тези, които показаха най-добрите качества - и на терен, и като личности. Злата Троица винаги ще остане с петно върху името си, и това извън тази игра.
Сега хубаво се събират да гледат игрите, но всеки търси дивиденти от някой друг. Сегашните им създадени приятелства няма да са трайни, свърши ли сезона. Примери много с предишните сезони.
Виждам Чакала и Лефтеров да са едните, които ще си останат, другите са Гого и Co, Мани и Илиан (тук съм на кантар). Общо взето ще се пръснат и кой от къде е.
След приключване на Игрите еуфорията ще свърши, шоуто ще свърши и тогава ще си направят оценка играчите (някой вече са де).

# 1 074
Като гледам коментарите, които се изливат за Мани и Фейгин в нета се плаша какво би станало ако влезна в Сървайвър Sweat Smile

Сериозно, това е една игра и такива ходове и действия са съвсем в реда на правилата. Да не говорим, че така играта става много по-интересна и непредвидима. Смятам, че доста се преувеличава, дори по фен страниците на Фейгин има доста силни и остри думи към нея, а тя просто играе по правилата. Има много други неща, които хора в Игрите правя и които са по-лоши и недопустими от това, което те направиха.

Аз лично ги поздравявам за куража и тактическия ход, малко хора ще дръзнат да го направят и да не им пука от мнението на зрителя. Надявам се да се окаже правилно решението им и да ги закара много напред

# 1 075
Продукцията ще удари ново дъно ако забрави за правилото за неноминиране на новите.  Може би дори вече са им казали, защото Мани и Гого си говореха как може да са първи на пангара.
Лошо!
Филип и Генчо с куп победи на елиминации трябваше да имат един задължителен имунитет. Реално правила няма. Всичко е свободно съчинение.

И сега ще стане точно това, което по-назад в темата се спомена. Георги и Генчо ще накупят гласове, които ще отидат в кофата заради брадвичката на калеко Алеко.
И понеже неговата пандичка утре ще я пратят обратно към Китай, за да продължат сериала за невъзможната любов дори и след като ги събраха. Секирката ще я ползва за Виктория и така ще изчисти този, който му е най-голямата конкуренция по същия начин както мишкарски го направи с Гайтанов.

# 1 076

Да видим сега.

# 1 077
Мда. Което е тъжно. Млади хора, с добра физика и външност, няма да се реализат по друг начин, ами с "Игри на волята" тръгнали да се "развиват". Че по- лесно и бързо. Типично за времената днешни.
Изключвам професионалните спортисти, за които обяснението ми за участието им ...са едни пари. Други пари, не наградата. Така си мисля,де?.

# 1 078
Като гледам коментарите, които се изливат за Мани и Фейгин в нета се плаша какво би станало ако влезна в Сървайвър Sweat Smile

Сериозно, това е една игра и такива ходове и действия са съвсем в реда на правилата. Да не говорим, че така играта става много по-интересна и непредвидима. Смятам, че доста се преувеличава, дори по фен страниците на Фейгин има доста силни и остри думи към нея, а тя просто играе по правилата. Има много други неща, които хора в Игрите правя и които са по-лоши и недопустими от това, което те направиха.

Аз лично ги поздравявам за куража и тактическия ход, малко хора ще дръзнат да го направят и да не им пука от мнението на зрителя. Надявам се да се окаже правилно решението им и да ги закара много напред
Хубав аватар на велик човек имаш.Laughing

# 1 079
Няма скука в този сезон хехе Smile Напълно подкрепям Мани и Фейгин, за мен другата коалиция не им остави друг избор с недодяланото си държане. Харесвам играчи, които се борят и не се примиряват със статуквото - те правят даден сезон интересен. Винаги съм критикувал тези, които ги е страх да направят нещо интересно в името на оцеляването си и предпочитат да са кротки овчици и да си чакат спокойно реда. Сещам се за Джина Стоева например в един сезон на Сървайвър - тя предпочете на не получава хейт от зрителите и коалицията си и кротко си чакаше реда, който са й отредили тарторите. Искам драма, шоу, неизвестност, а това става когато всички се борят за собствените си интереси, а не целуват нечий задник и послушно изпълняват заповеди. Stuck Out Tongue Closed Eyes
  Не мога да скрия обаче, че ми стана много кофти за Гого, като видях сълзите в очите му. Сега е сам срещу всички при Безстрашните и това ме напряга леко. Frowning1
  Нито за секунда не съм влизал във фейсбук, защото знам какво е нивото и също се пазя от спойлери. Обичам да гледам лайфовете в инстаграм и ме избива на агресия като чета неграмотните олигофрени дето хейтят. Смешно е да критикуваш някой за лоши постъпки, а ти да си още по-гнусен и гаден в коментарите си. Rage

Общи условия

Активация на акаунт