💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 913
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 740
Иначе за Елица - едновременно ме дразнеше и будеше възхищение.

Интересен играч, който не бих искала да отпадне, но любовният сериал не ми хареса. Радвам се за тях, но може и да е грешка на продукцията колко много внимание обръщаха на това.

В игрите много ме радваше, защото беше различна. Чудех се как е толкова добра на пъзелите, защото да не се обижда, но не блести като супер интелигентна, може и да не е глупава, както я показа продукцията, но да речем не е гений. Чудех се как се оправя на пъзелите и после лампичката ми светна при играта със завързани очи... има нечовешки добри умения за пространствена ориентация. Тя решава пъзелитие пространствено, не логически!

Изклйчително добра беше на повечето игри и си личеше, че играе с жилание, винаги съм гледала с интерес нейното представяне.

# 1 741
  • София
Ралица не каза, че има тайно предимство. Каза, че е взела лично предимство за себе си и толкоз. Дали Жени подозира за сабите? Сигурно, но не ни го показаха. Или не го е казала пред камера или го е казала и са го изрязали по незнайни причини.
Ако бе казала, че е взела 50 гроша повече щеше да се издаде, защото 50-те гроша вървят ръка за ръка със сабите. Жени и Валери го знаят много добре, защото имаха точно тези предложения и всички в племето знаят. Жени тогава сподели с момичетата, а Валери с момчетата.
Така че много добре стори Ралица. Точно това трябваше да каже, кратко и ясно. Това бе моята битка хора и аз взех нещо за себе си. Кратко и ясно. Така се прави. Критикувана е, че е сглупила, но си изигра добре картите. Ако другите се сетят за сабите не правят нейния ход слаб, а просто те също са добри.

# 1 742
  • Буркина Фасо
Според мен Елица изгуби още на първия елемент, а трупите довършиха започнатото. По назад някой беше коментирал, че тя се е изтощила на предишната битка (друг е въпросът, че тя и там не беше много добра, няма да сравнявам с Гого, но и Михаела беше по-добра от нея), но това пак си е грешка на червените. Те знаят, че предстои капитанска и Елица ще участва, ако се запазят разбира се. Защо я сложиха на този пост? Те и в други игри я поставяха на позиция, която тя не може да мине и или и помагат или я заместват. Плюс, че беше с контузии. Да бяха сложили Георги или Зорница, а тя да бута лодката. Пак щеше да се измори, но не толкова, колкото на основната позиция.
да бе, битките са я изтощили.
"нощната битка я е изтощила Smiley да не спиш цяла нощ е проблем.

# 1 743
Много се радвам, че сабите отидоха в Ралица и много се надявам ги използва възможно най-добре за нея.
ако ги запази в тайна.
А, каква тайна! Онази хиена веднага я надуши.

# 1 744
  • Буркина Фасо
Много се радвам, че сабите отидоха в Ралица и много се надявам ги използва възможно най-добре за нея.
ако ги запази в тайна.
А, каква тайна! Онази хиена веднага я надуши.
важно е Ралица да не спомене за сабите.

# 1 745
  • София
Този сезон няма нито един отпаднал заради контузия или изгубен в гората, за това има цели две капитански битки със знак елиминационни, а не защото Елица трябва да отпадне по сценарий. Освен това заради световното първенство ще приключат седмица по-рано (ако не и две).

# 1 746
Аз съм против всякакви грошове, мечове, саби, жълтици и т.н. Искам предимството, което получават победителите в елиминационна битка, да е имунитет за следващите номинации.

# 1 747
  • София
В анкетата гласувах с Не на първия въпрос.
Да, на втория.
Жълтите ще победят, но основно че така ми се иска, реално и двата отбора имат голям шанс.
Гого и Мани са застрашени при едните, а Фейгин и Георги при червените. За Георги - също е част от двойка, има грошове + че имат оправдание - не се чувства добре и т. н.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:50 от gg__

# 1 748
Гледах вчера лайфа на момичетата. Хора, страхотен беше. Говориха за битката, за реакциите, за племената. Всичко беше много позитивно. И двете бяха искрени. В много добри отношения са. Алекса и Вики поздравиха Рали. Имаше много интересни моменти. Ели разказа за нейната игра. Рали се оказа много разочарована и за това изкоментираха двете, че предпочитат ситуацията при червените, където знаеш от къде ще ти дойде. Интересни неща разказа Рали за битките при жълтите. Имаше и въпрос за саботажа на Мани и Фейгин и Алекса само каза, че те са в игра, където всеки прави каквото си поиска, но трябва да си носи последствията. Всички бяха съгласни. Накрая попитаха Рали за Вики и защо не я е искала, тя каза, че е била предубедена , но съжалява, че не е взела Вики, защото я е опознала след игрите. Попитаха ги как са реагирали на саботажа и реакцията беше, "ще видите в сряда".  
Лайфът беше кратичък, 40мин, препоръчва го, особено за тези които наричаха Елица "говедо" и със "СОП", а Ралица притурка.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:30 от Lafusko

# 1 749
после лампичката ми светна при играта със завързани очи... има нечовешки добри умения за пространствена ориентация.
В тази игра Елица виждаше. Това го казаха и играчи в лайфовете в ИГ след играта.

# 1 750
после лампичката ми светна при играта със завързани очи... има нечовешки добри умения за пространствена ориентация.
В тази игра Елица виждаше. Това го казаха и играчи в лайфовете в ИГ след играта.
Повече информация? Лайфове не съм гледала, но ако други играчи казват че смятат, че Елица е виждала нищо не означава. А ако самата Елица по време на продукцията го е казала на племено и не и излъчено, то са за бой, че не са компенсирали губещите.

# 1 751
Дотук добре:
Първо, продукцията изпидурка Елица и за пореден сезон не позволи играчи в близки семейни отношения да играят заедно - ОК.
Второ, от промото става ясно, че същата тази продукция ще изпорти Мани и Фейгин за саботажа им на териториалната битка и ще стане интересно - ОК.
И трето, което не е ОК - май готвят Алекса за победител.

# 1 752
  • София
Елица загуби не защото в ''сценария'' го пишеше, а защото Ралица бе по-добра в битката.
Ако трябва да се изхожда само от Елица и да се измислят извинителни причини, то ето няколко:
Битката идва точно ден след тежката битка със същите тежки трупи
Ръцете са и в рани, краката също, цялата е лепена така да се каже (само че и Ралица е с контузено рамо)
Нямаше правилна тактика как да чупи дъските. Ралица пускаше торбичката от високо с цялата инерция от това, а Елица я кълвеше с някакви безумни резки движения, които и са уморителни, защото това нещо тежи бая, за да счупи дъските.
Прекалено много се хвърли в морето да наваксва. Всъщност това е основната и грешка. Който не е плувал през живота си само той не знае какво се случва с организма когато излезе дори само от 100 метра бързо плуване, какво остава в море, където винаги има вълнение и леки вълнички.
Ама не, загубила по сценарий, хахахаха 😃😂😅

Била щастлива от загубата си? А някой влезе ли вътре в душата и да види там как е. Аз много пъти когато съм губил съм се усмихвал, защитна реакция или надсмешка над себе си и ситуацията. Но отвътре кипя.
Аз пък видя разочарование от себе си и високите си очаквания и изисквания + облекчение, че тази мъка все пак свършва.
Категорично не съм съгласен, че не се е раздала (ако не искаше да губи нямаше да плува като луда) в битката.
А дали допускам от продукцията да са и заровили втория дънер по-дълбоко? Да, това не го изключвам, но не го вярвам. Тя вече нямаше никакви сили. Като я видях как излиза от морето и как дишаше веднага разбрах, че ще загуби тази битка, а преди това бях сигурен, че ще спечели. Познавам кога човек е останал без сили. Адреналина и спортната воля все пак и помогнаха да се справи с първия дънер и там си остана. Капитулира. Втория дънер тя само го галеше, защото вече нямаше нищо останало в нея.

# 1 753
Цял сезон , на всеки, които спечели битка, се опитват да пробутат тези саби на спасението. Само тях предлагат всеки път. Но като спечели Алекса рязко извадиха от задния джоб супер голямото предимство. Никога нямаше да го предложат на друг. Ако Рали беше отказала сабите, щяха да продължават да си предлагат до финала...

# 1 754
Никой никога не е писал в темата, че Ралица не е била по-добра от двете вчера в битката.
И лично аз не съм прочел да се омаловажава победата и.

Общи условия

Активация на акаунт