💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 901
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 725
Фифо, ако е умен ще използва Жени в ролята на Йори.
Както предполгам Алекса ще направи с Вики.

За Фифо е идеално да стои зад Жени и да я остави да се разпорежда и да обира негативите по пътя. Иначе има възможност да и се опълчи точно в момента, но този път крие доста рискове и според мен не би рискувал.

# 1 726
  • София

Аз мисля, че първият номиниран при жълтите ще е Гого. Жените ще изберат да изпратят първо него, после Мани. Филип сигурно няма да гласува за него, но нали си каза, че "ако решат жените"...
В червеното племе става по-интересно. Генчо обикаля Алекса отвсякъде, старае се човека, дано му се получи... Спечели ми симпатиите - роден е за Народното събрание!

# 1 727
Скрит текст:
Според мен се прекалява с конспирацията за точен сценарий и се търси под вола теле. Това че дадени хора не реагират по абсолютно най-очаквания и логичен начин не означава, че има сценарий.

От гледаното досега, когато има опастност за самия него Алекса много се спича и замръзва, но ако не е пряко и лично за него си се смее нервно.

За Елица аз вярвам твърдо на теорията на Туджаров - тя е влязла заради него. Затова и рева. Той не треабвапе да е в резервите, той не влезе в пелемто, когато имаше шанс - тя играеше игра, която не иска за човек, когото още го няма. От момента, в който Алекса влезе и му тръгна играта, Елица спря да й пука особено много. Да, раздаваше се, но напрежение у нея нямаше. И това не е по довогор, това си е просто любов. Мъжът й има мечта, която без нея няма как да постигне, тя даде всичко от себе си, но това не е нейната цел и мечта. Не смятам, че не се раздаде, не спря до последно, но с всички рани, умора и стрес - нямаше как.

Мирела е на 21 и много красива. Това момиче е свикнало на внимание от всички страни вън и вътре, което е абсолютно нормално, аз не мисля даже, че тя осъзнава колко много е разглезена. В рамките на 24 часа в племето има нови хора, което ги прави по-интересни от нея. Бившият й не я гледа като кученце, не я успокоява, не се занимава с нея, а пък друга жена направи това, което тя не можа и е много щастлива от това. Мирела няма идея как да реагира, емоционално незряла е затова. Не мисля, че е лоша, а просто малка. С течение на времето ще видим дали ще се научи или ще задълбае в тази насока.
Не знам как го правиш това, но със страшен кеф ти чета разсъжденията. Повечето пъти, това са и моите мисли, но подредени от теб изглеждат идеално. А когато съм на коренно различно мнение пак успявам да видя различната гледна точка без да се напрягам.  Голямо лЬОбовно обяснение метнах, ама трябваше да си го избълвам,  че ме напираше. Удоволствие е да се четат подобни коментари.

Мерсиии, мога само да върна комплимента. Обичам да чета разсъждения, които не са наситени с твърде много емоция. Също така La Vikinga мисля, че каза -  ако гледаме на решенията и действията на участниците като на хора поставени в някоя ситуация, а не като на наши любимци и аватари, които да олицетворяват личните ни идеал, ще ни е много по-интересно и приятно да гледаме играта.

Абе живи и здрави, с този хоум офис, ако нямам къде да си чеша езика най-много да препсувам някого по Зуум пък за банковата сметка няма да е много полезно.

# 1 728
Томахавката ще внесе интересни обрати, лошото е че е при Алекса.

Не знам правилата на играта, но ми изглежда като страшно подходяща за Генчо. Мисля, че ако трябва един победител, печели Генчо и Непобедимите.

Номинирани при Безстрашни ще са новодошлите. При нипобедими мисля Фейгин, заради придстоящите разкрития и Мира, защото ще е иронично да се бори за идването на Алекса, а той да я изгони. Мисля, че Генчо ще се постарае да убеди Алекса, а и реално е от по-слабите играчи на този етап.

# 1 729
В анкетата от мен.

1. Твърдо против двойното предимство на томахавката. Роптая срещу нея, защото това практически не е едно предимство, а при подходящо използване са две - защото може да се използва срещу играч, похарчил пари за допълните гласове. За мен томахавката е най-силното предимство, давано и в ИВ, и в Сървайвър. Защото скрития идол е само едно предимство, докато томахавката е две в едно.
2. Абсолютно правилно решение на Ралица да вземе сабите, но след това доста неубедително каза на племето, че е избрала предимство. Трябваше да използва думите грошове, а не предимство.
3. Според мен Червените ще си върнат знамето, но ще стискам палци на Жълтите. В анкетата все пак глас за Червените от мен.
4. Зависи имат или нямат имунитет Сините. Гласувах за Генчо и Мирослава при Червените ( ако нямат имунитет сините ще са Мирослава и Фейгин ) и за Михаела и Мани при Жълтите. Ако са само по един човек от племе номинираните за мен ще са Мирослава и Михаела.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:25 от Bengun

# 1 730
  • София
Единствената причина, поради която съжалявам, че Елица отпадна вчера е, че без нея Виктория пак ще има шанс да се развихри Joy Бая се беше насмела вчера в присъствието на Елица.

За Елица какво да кажа. Раздава се много на терена, и ми хареса как взе надмощие над Генчо. В индивидуални битки обаче се провали два пъти, изгуби с огромна преднина за противниците. Не само не се сети как да счупи платформите вчера, а дори не се сети да препише от Ралица. Като човек ми е на кантар, но като цяло я виждам като искрен човек - не като Виктория, която прокарва гаменството за искреност. Не ме подразни толкова с неуравновесените си емоции към Алекса, защото поне беше открита за намеренията си, но мисля се изчерпа и на терена, и като играч, и си тръгва навреме.

Генчо успя да издрапа от лошата позиция и работи усилено да се подсигури с Алекса. Но дали Алекса, който отстрани Гайтанов извън терена, ще държи Генчо докрай? Мисля се досещате, на какво залагам Wink

# 1 731
  • София
Не спряхте да пишете за този сценарий. През едно мнение само това чета.
Няма сценарий, вярвайте поне малко на играчите, които толкова много харесвате.
Смеха много често се появява когато човек е истински тъжен или под напрежение. Понякога се хилиш да. Имаше кадри в които ясно си личеше, че са притеснени за Елица (на тези на които им пукаше разбира се).
Има намеси на продукцията, защото това е силно режисирано шоу. Има побутване, има брутални намеси (манипулиране на игри + грошовете и други облаги), но няма сценарий в който играчите играят като актьори и знаят кога ще отпаднат. Разберете го веднъж-завинаги.
Това не изключва обаче момента, че на играч А не му се играе повече и решава да симулира игра и отпадне (Звезделина в този сезон). Или всичко го боли и няма повече сили. Или просто не е неговия ден. Да не говорим вече и за най-очевидното. Да прецениш, че ще загубиш и нямаш шанс като видиш самата битка и елементите в нея. Но това е от продукцията и не касае самите играчи като наети актьори. Ти си дотук, съчини там нещо, дръж се еди как си и довиждане. Глупости са това. Няма такъв филм.

# 1 732
  • София
Мирела е на 21 и много красива. Това момиче е свикнало на внимание от всички страни вън и вътре, което е абсолютно нормално, аз не мисля даже, че тя осъзнава колко много е разглезена. В рамките на 24 часа в племето има нови хора, което ги прави по-интересни от нея. Бившият й не я гледа като кученце, не я успокоява, не се занимава с нея, а пък друга жена направи това, което тя не можа и е много щастлива от това. Мирела няма идея как да реагира, емоционално незряла е затова. Не мисля, че е лоша, а просто малка. С течение на времето ще видим дали ще се научи или ще задълбае в тази насока.

И на мен ми се струва, че е просто незряла. Да не забравяме и, че е отраснала без майка. Затова и се е вкопчила така в Женя, в нея съзира тази майчинска фигура, която не е имала. За съжаление Женя е вечно мнима и намусена, и й пълни главата с негативизъм и конспирации. За мен Мирела е едно много хубаво, младо момиче, и й пожелавам да израсне и намери правилните хора.

# 1 733
Предполагам, червените жени ще ударят по Алекса. Той ще купи гласове с грошовете и Мира и Зори отиват на дуел.
Жълтите се надявам да се спасят, да има време за прегрупиране.  Първа фатална грешка на Жени - беше обработила Мишето и Рали и сега ще се довери на Фифо , който само чака удобен момент и лека коалиция за да и резне главата . Ще дръпне Рали Миша и Гого възможно . Мани вероятно Лефтеров ще я дръпне към Жени и сие .
Знаете че се пазя като от тамян от спойлери, чисто  мои си разсъждения

# 1 734
Няма изчитане тази тема Grinning Колкото можах по- диагонал малко се раздадох.
Харесаха ми последните два епизода като цяло. Не ме изкефи особено постъпката на Мани и Фей. Пак не смятам, че си направиха велика услуга, в крайна сметка са в две различни племена, ама хайде, щом първата искала при безстрашните, а втората при Жоро, дано са доволни.
Гената си е пич. Grinning Аз на неговата теза и поведение симпатизирам в тяхното племе, старал се е винаги да се аргументира, а не просто "искам да искам, 'щото искам", разбирам до някъде и Елица, жена е, ние сме по- податливи на емоция, отколкото на логика, но се радвам, че излезе. Доживяха да се видят в едно племе с Алекса, наистина мисля, че е в услуга и на двамата да не са заедно в играта. Ще се изкефя на една коалиция между Гената и Алекса.
Мира и Зори като в необрано лозе стояха.
Иначе, браво и на двете момичета за играта снощи, раздадоха се и играха мъжки. Но не знам, какъв е този зор на продукцията така да изцежда женската част.
Поздравления на Рали и за победата, и за избора на награда. Мирела с чиста завист я погледна. Grinning
Това е първи сезон, който гледам, окау съм с всички тези саби, томахавки и секири, но малко ме дразни това, че не се предлага на всички едно. Тези награди, обичайна част от антуража на продукцията ли са, или всеки сезон е различно? И винаги ли така, на един саби предлагат, на друг томахавка. Grinning И тези грошове, трупат си ги само за чест и слава все едно, да се знае, че има, накрая сезона ще свърши, вкъщи ще си ги занесат.

# 1 735
Много се радвам, че сабите отидоха в Ралица и много се надявам ги използва възможно най-добре за нея.

# 1 736
Леля Гена вчера надмина мнозина артисти по майсторство. Simple Smile
Той и с Илиан, и с Цецо на бърза ръка се сприятели, за секунди! Комичен образ изгради с елементи на устойчивост в битките, но и големи издънки тук-там. Реално той участва в елиминациите на по-ранен етап,  когато малко  или много бяха номинирани по-слаби физически и психически играчи. Имаше късмет срещу кого и кога излиза, дори сам си избра Касимката и Звезди, но последно Жорето го натупа набързо и в двете елиминационни игри.
Жорето ми е фаворитът в червеното племе, само да се оправи и пак да започне да хапва. Simple Smile

# 1 737
  • Буркина Фасо
Много се радвам, че сабите отидоха в Ралица и много се надявам ги използва възможно най-добре за нея.
ако ги запази в тайна.

# 1 738
  • София
В анкетата от мен:

1) Твърдо против. Това е пълно безумие и няма място в нито един формат. Беше вкарано само в един сезон на американския Сървайвър и срещна огромен отпор и неодобрение във феновете го махнаха и вече не се появи никога повече. Не може играч да има такава власт.
2) Твърдо Да. Най-накрая сабите са в играта и дано Рали ги използва умно и в подходящия момент...
3) Никаква идея нямам, може би червените заради Генчо, 50 на 50 като цяло, все тая
4) Мира и Фейгин / Мани и Гого, но може и да изпързалят Михаела... Изобщо и за двете племена първия съвет ще е голямо шоу, защото ще видим как ще се конфигурират нещата в новите племена.

# 1 739
  • София
Според мен Елица изгуби още на първия елемент, а трупите довършиха започнатото. По назад някой беше коментирал, че тя се е изтощила на предишната битка (друг е въпросът, че тя и там не беше много добра, няма да сравнявам с Гого, но и Михаела беше по-добра от нея), но това пак си е грешка на червените. Те знаят, че предстои капитанска и Елица ще участва, ако се запазят разбира се. Защо я сложиха на този пост? Те и в други игри я поставяха на позиция, която тя не може да мине и или и помагат или я заместват. Плюс, че беше с контузии. Да бяха сложили Георги или Зорница, а тя да бута лодката. Пак щеше да се измори, но не толкова, колкото на основната позиция.

Общи условия

Активация на акаунт