💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 440
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 710
  • SF
Това беше излъчено.
Нищо ново не е пуснал Генчо. А и той по договор не може да пуска компромати в публична мрежа. Нищо не е разкрил.
И в темата беше обсъждано. Лично аз участвах в дискусията. Съжалявам, че те разочаровам.

# 1 711
Генчо беше голям артист вчера: дано се върне Елица, няма начин да не бие Рали и т.н. А вътрешно сигурно си е казвал: Боже, дано се оттърва от таз жена най-накрая.

# 1 712
Генчо беше голям артист вчера: дано се върне Елица, няма начин да не бие Рали и т.н. А вътрешно сигурно си е казвал: Боже, дано се оттърва от таз жена най-накрая.
Trollface
Мда JoyJoy
Елиминацията на Елица му дава втори живот в играта на Гената, той е един от големите печеливши от отпадането и .

# 1 713
Според мен се прекалява с конспирацията за точен сценарий и се търси под вола теле. Това че дадени хора не реагират по абсолютно най-очаквания и логичен начин не означава, че има сценарий.

От гледаното досега, когато има опастност за самия него Алекса много се спича и замръзва, но ако не е пряко и лично за него си се смее нервно.

За Елица аз вярвам твърдо на теорията на Туджаров - тя е влязла заради него. Затова и рева. Той не треабвапе да е в резервите, той не влезе в пелемто, когато имаше шанс - тя играеше игра, която не иска за човек, когото още го няма. От момента, в който Алекса влезе и му тръгна играта, Елица спря да й пука особено много. Да, раздаваше се, но напрежение у нея нямаше. И това не е по довогор, това си е просто любов. Мъжът й има мечта, която без нея няма как да постигне, тя даде всичко от себе си, но това не е нейната цел и мечта. Не смятам, че не се раздаде, не спря до последно, но с всички рани, умора и стрес - нямаше как.

Мирела е на 21 и много красива. Това момиче е свикнало на внимание от всички страни вън и вътре, което е абсолютно нормално, аз не мисля даже, че тя осъзнава колко много е разглезена. В рамките на 24 часа в племето има нови хора, което ги прави по-интересни от нея. Бившият й не я гледа като кученце, не я успокоява, не се занимава с нея, а пък друга жена направи това, което тя не можа и е много щастлива от това. Мирела няма идея как да реагира, емоционално незряла е затова. Не мисля, че е лоша, а просто малка. С течение на времето ще видим дали ще се научи или ще задълбае в тази насока.

# 1 714
Мирела - ако това, че бившия й мъж обръща внимание на някоя друга я изкарва от равновесие... не знам, тотал щета. Тя хем се заигра с Валери пред очите на Лефтеров, хем Лефтеров не може да обръща внимание на друго момиче, малко нагличко ми се струва.
Е, тя Мирела в синхрона си каза, че се радва за него. Не е казала, че и е неприятно или се дразни.

# 1 715
  • софия
Според мен се прекалява с конспирацията за точен сценарий и се търси под вола теле. Това че дадени хора не реагират по абсолютно най-очаквания и логичен начин не означава, че има сценарий.

От гледаното досега, когато има опастност за самия него Алекса много се спича и замръзва, но ако не е пряко и лично за него си се смее нервно.

За Елица аз вярвам твърдо на теорията на Туджаров - тя е влязла заради него. Затова и рева. Той не треабвапе да е в резервите, той не влезе в пелемто, когато имаше шанс - тя играеше игра, която не иска за човек, когото още го няма. От момента, в който Алекса влезе и му тръгна играта, Елица спря да й пука особено много. Да, раздаваше се, но напрежение у нея нямаше. И това не е по довогор, това си е просто любов. Мъжът й има мечта, която без нея няма как да постигне, тя даде всичко от себе си, но това не е нейната цел и мечта. Не смятам, че не се раздаде, не спря до последно, но с всички рани, умора и стрес - нямаше как.

Мирела е на 21 и много красива. Това момиче е свикнало на внимание от всички страни вън и вътре, което е абсолютно нормално, аз не мисля даже, че тя осъзнава колко много е разглезена. В рамките на 24 часа в племето има нови хора, което ги прави по-интересни от нея. Бившият й не я гледа като кученце, не я успокоява, не се занимава с нея, а пък друга жена направи това, което тя не можа и е много щастлива от това. Мирела няма идея как да реагира, емоционално незряла е затова. Не мисля, че е лоша, а просто малка. С течение на времето ще видим дали ще се научи или ще задълбае в тази насока.
Не знам как го правиш това, но със страшен кеф ти чета разсъжденията. Повечето пъти, това са и моите мисли, но подредени от теб изглеждат идеално. А когато съм на коренно различно мнение пак успявам да видя различната гледна точка без да се напрягам.  Голямо лЬОбовно обяснение метнах, ама трябваше да си го избълвам,  че ме напираше. Удоволствие е да се четат подобни коментари.

# 1 716
  • SF
Кой ти ги слуша тези синхрони! Важното е да погледнем отвъд думите и да съзрем нещо от неказаното и непоказаното. Да вземем губерката и да съшием история!

Ако Мирела и Лефтеров искаха да са заедно, в Игри на волята имаха много шансове да рестартират.

# 1 717
  • София
Не знам, но чак е плашещо как някои познаха, че Елица приключва играта с идването на Алекса. Случайност ли е това? Grinning

Сега дали Конфуций отново ще се върне при Генчо? Предстои да видим.

# 1 718
Мирела - ако това, че бившия й мъж обръща внимание на някоя друга я изкарва от равновесие... не знам, тотал щета. Тя хем се заигра с Валери пред очите на Лефтеров, хем Лефтеров не може да обръща внимание на друго момиче, малко нагличко ми се струва.
Е, тя Мирела в синхрона си каза, че се радва за него. Не е казала, че и е неприятно или се дразни.

Е какво да каже, да си признае ,че ревнува ли Smirk Факта ,че изобщо го коментира е красноречив. Ама и те сигурно са я питали де . А бе видях и погледа към Мани с бялото на очите,моля ви се  Joy

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:43 от araselia

# 1 719
Обратът при Жълтите може да е, ако Митко се откъсне от Мирела и заиграе с Мани, Гого вземе грошове и Фифо се присъедини, плюс Ралица примерно. Но според мен ще им се объркат работите, например Мани ще отпадне или дори Гого. В този етап гърмят и силни играчи. Филип добре направи като си отвори вратичка с Гого, но си мисля, че ще му се наложи да се подкрепят с Жени дълго време, защото ще са си взаимно изгодни.

# 1 720
  • софия
Още нищо не са казали по темата, дали ще бъдат с имунитет сините. Ще е интересен ход, ако го направят на съвета, секунди преди гласуването. Тогава рязко ще им се наложи да мислят бързо. Такова нещо бих гледала с удоволствие.

# 1 721
Това, че Гого ще отиде скоро на елиминации, е ясно, само се чудя той ли ще е пръв, или Мани. Единственото, което искам, е Фифо да не го номинира. Всички да гласуват за него, само не и Фифо.

# 1 722
Много ми хареса хода на Генчо, при идването на Алекса в племето. Много точно прецени, че е тщеславен, започна да сипе ласкателства и игра вабанк на приципа – честността е най-добрата политика. Алекса даде накъсо, чудейки се да се ядоса за отношението на Генчо към Елица или да повярва, че такъв боец и мъжкар го смята за най-добрия. Естествено надделя себелюбието.
Снощи гледахме следващия епозод от омайването на Алекса.

# 1 723
  • SF
Е какво да каже, да си признае ,че ревнува ли Smirk Факта ,че изобщо го коментира е красноречив. Ама и те сигурно са я питали де . Абе видях и погледа към Мани с бялото на очите,моля ви се  Joy

Питали са я.
Имаше и коментар за закуските и т.н. Това е "солчицата и пиперът" на шоуто.
За да не е само тичане, плуване, скачане, вадене на забити колове.

# 1 724
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Общи условия

Активация на акаунт