💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 287
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 695
Интересно, очаквах епизода, в който отпадна един от участниците когото не харесвам особено да бъде по-високо оценен от мен, но не.

Score: 63.3%
38/60 points

Аз изкарах 36, от които 20 за харесване, но което си е вярно, обезопасяването и монтажа си бяха на ниво.

# 1 696
Може би сте го коментирали и преди, не успях да изчета всичко, но ми се струва, че Елица не вложи всичко от себе си в тази битка, без да искам да подценявам играта на Ралица. Много подозрително ми е, че след толкова рев по невидения Алекса, накрая каза, че не й е мъчно за него, имат цял живот. Защо не го каза, когато видя Веси, а сега? Струва ми се, че нямаше търпение да си тръгне от всички неудобства в игрите. Не си падам по конспирации, но определено виждам някакъв сценарий.

# 1 697
  • София
Много добре се справиха и двете, но Ралица определено беше по-добрата. Съвсем заслужено си победи. Радвам се, че взе лично предимство, а не такова за племето. Играта е в нов етап и вече трябва да започнат да мислят преди всичко за себе си.
Относно Гого и разговора им с Филип, определено смятам, че те биха могли да се съюзят и особено, ако привлекат и Мани, Ралица и Михаела, да стигнат далеч. Но, аз искам да видя Гого на поне една номинация. Не ми се гледа финалист (ако е такъв, а се надявам), който не е отишъл на нито една битка за спасение. Да, това ще означава, че добре си е изиграл картите в социалната част, но лично за мен е хубаво да се докаже и самостоятелно на арената. До сега е бил на една единствена индивидуална капитанска битка, която не успя да спечели. Интересно ще ми е да го видя в една многокомпонентна игра как ще се представи. Но, вече не ги искам един срещу друг с Филип, е може, ако е финал.

# 1 698
Може би сте го коментирали и преди, не успях да изчета всичко, но ми се струва, че Елица не вложи всичко от себе си в тази битка, без да искам да подценявам играта на Ралица. Много подозрително ми е, че след толкова рев по невидения Алекса, накрая каза, че не й е мъчно за него, имат цял живот. Защо не го каза, когато видя Веси, а сега? Струва ми се, че нямаше търпение да си тръгне от всички неудобства в игрите. Не си падам по конспирации, но определено виждам някакъв сценарий.
Направо си беше облекчена, че договора и за престой в играта е изтекъл Simple Smile
Казано без да подценявам грам играта и победата на Ралица снощи.

# 1 699
Може да е харесала друг мъж във формата Weary от омразата до любовта е само една крачка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 700
Мирелка си е глътнала граматиката а Жени си е прехапала устната:

# 1 701
  • софия
Тя дефакто през цялото време сбъдваше неговата мечта. Той е човекът, който е искал да участва в игрите. Видя, че вече е силен, има съюзници, справя се перфектно до момента. От тук нататък ще му е повече в тежест, отколкото в помощ. Не знам дали не си е давала зор в последната игра, защото и предишният ден и разказаха играта с тези дънери. Да не говорим за травмите, които влачи вече от поне седмица. Но в крайна сметка снощи беше облекчена и спокойна, че си е свършила работата.

# 1 702
Рали е прерасно момиче. Мирела ми е много симпатична, но непризнаването или подценяването на победата на Рали показа липса на зрялост. Макар че това характерна национална черта - българите трудно се радваме на чужди успехи.

# 1 703
Като цяло, поне за мен, Елица остави неприятен привкус със участието си. Хареса ми много в началото, но след това ме отблъсна с ненужните си драми и егоизма си.

# 1 704
Въпрос за 100 лева. Кой, колко се радва на връщането на Ралица?

# 1 705
  • SF
Задавате странни въпроси.
Участниците казват много неща. По 12 часа на ден прекарват в казване на неща. Не може всичко, което казват, правят, да бъде излъчено.
След отпадането си Елица плака. Показаха момента, в който се чувства разочрована, но не плаче.
Всеки един от участниците може да се подхване от някой съфорумец и да му се направи дисекция.
Аз не харесвам Филип. Защо Филип първо каза, че ще играе срещу Жени. Защо после каза, че ще играе с Жени, а вчера каза, че на Гого, че ще играе с Гого, НООО, когато Гого вече ще има грошове. Продукцията му е подсказала, че Гого ще взима грошове. Продукцията не подпира Гого, на когото ще даде грошовете, а Филип. Малко ми е съмнително 2 часа след влизането на Гого, Филип да предава коалицията с Жени и да се събира на селско шушу-мушу с Гого. И ей такива "яки" конспирации са много наивни. И нищо не казват, и не доказват. Само бла-бла-бла.
Но всеки се чувства щастлив по различни причини. Един иска да гледа спорт, друг интиги, а трети се кефи да ги разплита.
Ако продукцията иска да скрие нещо, ще го скрие. И никой, никога няма да се сети, че нещо е скрито, но от бг мама е разкрито.
В следващия сезон тенденциозно да покрият някои ходове, а 2 месеца по-късно да ги разкрият. Няма да има нужда и от тема.  "Аз това вече го знаех..."

СлаБе, не обръщай внимание на всеки ,,,,,,, на когото му е скучно и се чуди как да бъде забелязан.
Скрит текст:
Обсебен е и броди из всички теми, в които пиша. Беше изгонен от темата за астологията, в която също се навря заради мене и започна да ръси същите глупости и там. 

# 1 706
Мирела - ако това, че бившия й мъж обръща внимание на някоя друга я изкарва от равновесие... не знам, тотал щета. Тя хем се заигра с Валери пред очите на Лефтеров, хем Лефтеров не може да обръща внимание на друго момиче, малко нагличко ми се струва.

Също и гаден опит на Джафа да настрои Мирела срещу Рали и да си бетонира властта. Много добре знае, че предимствата се пазят в тайна. А Мирелка нали е с поведение и акъл на кученце...

# 1 707
  • Стара Загора
Снощи по нощите наш Генчо постнал ей туй нещо:

И ако на това доказателство не вярвате , нищо не може да ви убеди, че има сценарий, в който обаче не всички са посветени (и то само за собственото си участие  ).
 Напр.: Алекса и Елица си  знаят отредените им роли,  Жени би трябвало да "поназнайва" доста неща и т.н.  И разбира се е случват непредвидени неща (напр. отпадането на Валери ).
 И с други думи : Хора, забавлявайте се, без да се вживявате и да анализирате кой какъв човек е в живота на базата  на показаното по TV. Все едно, че в час по литература правим анализ на произведение.

# 1 708
Е те Алекса и Вики така реагираха на намирането на парчето и после като обсъждаха на масата, че нищо не може да ме убеди, че не са знаели за саботажа. Алекса даже се подхилкваше.

# 1 709
  • София
Интересно, очаквах епизода, в който отпадна един от участниците когото не харесвам особено да бъде по-високо оценен от мен, но не.

Score: 63.3%
38/60 points

Епизод, в който Рали побеждава категорично в капитанска битка, оцених с топ 93%. Беше толкова искрена след победата и се изкефи на макс. А след реакцията на Мирела, още повече ме зарадва.

Мачкай ги, Рали! Ти можеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт