💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 345
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
И сега какво излезе? От 4 издания на формата 50 на 50 българин/чужденец печели. Страхотно! Феноменално!

Айде нЕма нужда :@ Гогич, Фифо, опичайте си акъла, че трябва да бутате сърбето.

# 1 891
Неее, те сегашните участници не са гледали 1-ви сезон... Неее. Абсурд.
Чакалчето с Джулката. 😍 Искам снимка на Гого, Фифо, Морунов и Юлиан - най-добрите на терен за 4-те сезона на ИВ!

# 1 892
Бенгън и Сони:
Аз пък чукнах 91% Това бе най-високо оценения епизод до момента в сезона, защото няма за какво да се хвана, за да ги критикувам.

Има, има. Докато трасетата са предварително решени - в случая червени и жълти колове, никой не може да ми махне съмненията за нагласеност. Говорим по принцип. Не твърдя непременно че на Елица коловете са били по-утъпкани в пясъка.
Трябва преди играта да се хвърля чоп кой кое трасе получава.

# 1 893
Скрит текст:
Фаворитите на Мис Ели (учителката от сезон 3, дето тръгна с Вальо ама май вече не са заедно):
Мани ; Фифо ; Георги

Заедно са си. Много ясно, че няма да посочи Гого, все пак Валентин (за който се радвам, че продукцията го прецака) е първа дружка с онова злобно човече Мануела.
В този ред на мисли има нещо, което се е случило между Мануела и Гого при Жълтите и което предстои да излъчат, иначе не виждам Валентин защо на сторита в ИГ е толкова злъчен, относно някой коментари.

П.с Според мен с най-големи дивиденти от предаването ще излезе Гого, както и да прецака продукцията, защото лично за мен, него на финал няма да го видим. ТЪпарев и Со не харесват играчи, който във визитките си казват, че искат да има честна и почтенна игра и да я играят с много добри атлети. Лично смятам, че ще го прецакат в битка с компоненти, в които е най-слаб, а опонента му силен. Те много обичат така.

Относно Илиян. След саботажа, точно 12 човека, включително и играчи от различни сезони ги подкрепиха. Всички други си замълчаха, а Злата Троица се скри в миша дупка.
Това между Мани и Гого най-вероятно ще започне след като днес водещите издадат двечките за саботажа и Гого съвсем ще се отдръпне от нея.

# 1 894
  • Другата България
Blush Радвам се, че има толкова проницателни хора, които само на база визитки могат да преценят един играч за какво влиза в даден формат. Добре, че нямам време да изчитам всичко. На мен като по-възрастна са ми необходими поне няколко епизода, за да мога да преценя каквото и да е, дори и тогава понякога може да е подвеждащо. Blush
Малко Мишето.
Скрит текст:

# 1 895
Бенгън, понеже много ти уважавам мненията, според теб от кой точно е по-добър Илиян, че прекалено ниско го класирам?
С удоволствие ще отговоря.

През втората седмица спечели рунд срещу Валери в много оспорван дуел на дърпането на дънера, загубен от него с 2:1. Благодрение на този дуел Цветан след това спечели срещу много уморения Валери.
През същата втора седмица спечели категорично битката за спасение от елиминация, където победи Мани, Куков и Генчо.
През трета седмица категорично победи Лефтеров с 2:0 на играта с изкопаването на ринговете и пренасянето им до кръга.
През пета седмица победи Лефтеров на избутването с щит с 2:1.

От написното според мен личи ясно, че с нищо не е по-слаб като резултати на арената от Лефтеров , който до момента е доста колеблив в 2/3 от игрите с индивидуални дуели. Напротив - представянето на Илиян е по-убедително като резултати. Отделно не е забавял племето си по трасетата.

Не може да се сравнява с Гого,Фифо, Алекса,Валери,Генчо и Чакалов, но от останалите мъже в каста на сезона не мисля, че е по-слаб.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 18:57 от Bengun

# 1 896
  • Другата България
За довечера писах ли, че предвиждам загуба на червените? От промото.

# 1 897
Аз пък точно обратното :/

# 1 898
  • Другата България
Аз пък точно обратното :/
А, аз може и да греша, обикновено ги разгадавам, ама естествено, че може и да греша.
Може и да е защото не ми се иска жълт съвет.....

# 1 899
Да. Тази битка на спасението не съм я гледала. Трябва да видя каква е била. Лефтеров и мен ме разочарова в някои компоненти, но дори само заради пъзелите за мен е пред Илиян. А Георги съм убедена, че е по-добър играч на арената.

# 1 900
Аз пък имам теория, че Капитанските не са нагласени, но в последствие решават какво ще става с капитана. Това ще обясни и защо Валери не беше разбрал, че последният отпада в неговата капитанска. Няма да им е за първи път да нагласяват в последствие, помня миналата година как Ралица беше записала в студио върху реалните си думи, че Елизабет трябва да чака на острова, като очевидно това не е било първоначалната идея.

# 1 901
  • Другата България
Един пост на Ралица във ФБ, който донякъде ми дава надежда за това, което писах по-рано за Безстрашните.
Цитат
След вчерашната битка успях са спечеля Сабите на спасението ⚔️
Без изобщо да подозирам , какво се случва зад гърба ми в племето , взех правилното решение. 🙏🏻
Със сигурност ще ми трябват , имайки предвид обстановката в безстрашните. 😉
Коментарите след битката по мой адрес ще оставя без коментар 🤷‍♀️ 
Само искам да кажа , че трябва да се научим да уважаваме чуждите успехи и да ги признаваме ! Омаловажаването на нещо очевидно е чиста проява на комплекси и злоба ! 💫
Връщам се в племето по-мотивирана , с повече самочувствие и с 2 гласа повече . Моята игра започва сега ! 👊🏻💪🏻
Дано наистина играта ѝ започва сега, и да стигне максимално напред. Ако се усети и да играе с Фифо и Гого -

# 1 902
Един пост на Ралица във ФБ, който донякъде ми дава надежда за това, което писах по-рано за Безстрашните.
Скрит текст:
Цитат
След вчерашната битка успях са спечеля Сабите на спасението ⚔️
Без изобщо да подозирам , какво се случва зад гърба ми в племето , взех правилното решение. 🙏🏻
Със сигурност ще ми трябват , имайки предвид обстановката в безстрашните. 😉
Коментарите след битката по мой адрес ще оставя без коментар 🤷‍♀️  
Само искам да кажа , че трябва да се научим да уважаваме чуждите успехи и да ги признаваме ! Омаловажаването на нещо очевидно е чиста проява на комплекси и злоба ! 💫
Връщам се в племето по-мотивирана , с повече самочувствие и с 2 гласа повече . Моята игра започва сега ! 👊🏻💪🏻
Дано наистина играта ѝ започва сега, и да стигне максимално напред. Ако се усети и да играе с Фифо и Гого -
Ще се усети след първия съвет на Жълтите според мен, но вече ще е късно.
Продължвам да си държа на мнението от снощи и от миналата седмица, че тази седмица Жени ще играе срещу алианса Михаела-Ралица и няма да закача новите. Ралица в играта има доверие на Жени заради капитанството, и това според мен ще е основния фактор, поради който Жени ще успее в плановете си. А след първия съвет вече нещата ще са се канализирали до известна степен. Момента за атака по Жени е точно сега, но залагам още една туба нафта, че ще бъде пропуснат. Просто останалите в племето нямат това мислене.

А ако Жени атакува новодошлите на първия съвет ще и пиша черна точка в дисциплината "стратегическо мислене" и ще ме разочарова.

# 1 903
  • Другата България
За това и аз май мисля така, затова и днес написах, че моите разсъждения вероятно няма да се случат. Да, ама следващата седмица ще е късно, ако тази отпадне жълт участник. И той е Мишето, защото от “старите“ при тях просто няма кой друг да е. А това значи един по-малко от хората, с които ѝ е перфектно да играе сега.

# 1 904
  • Sunshine state
И на мен ми се иска да се усетят вече и Маман да е пратена да се брани, ама много са заблудени и съм сигурна, че няма да стане. Как я изтърпяха толкова, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт