💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 284
  • 4 367
  •   2
Отговори
# 1 905
По заповед на щуката ще я търпят и хоро ще играят.. 😁

# 1 906
😍 Искам снимка на Гого, Фифо, Морунов и Юлиан - най-добрите на терен за 4-те сезона на ИВ!

@emiliq.nikolova88
Ти какво - инфаркт ли си решила да ми докараш? Smile
Мале, колко си бях паднала по Морунов миналата година. Много много хубав.   😍
А сега в комплект как ще ги наричаме - Светата Четворица?! Smile Smile Smile

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:53 от Tahiti

# 1 907
Tahiti Четиримата Мускетари GrinningHeart Eyes
Дяволо ти си по колажите. Един колаж на Мускетрчетата да направиш.. Да ни зарадваш... HugRelaxed

# 1 908
Великолепната Четворка. Simple Smile

# 1 909
Много бих се зарадвал да играят срещу Жени, както и Жени да не погне още от първи съвет новите, НО ми се струва, че ще остана разочарована и за двете. Както беше в Сървайвър темата. Измисляхме си страхотни стратегически ходове, но най-често (с изключения, разбира се) оставахме разочаровани след епизода.
Един пост на Ралица във ФБ, който донякъде ми дава надежда за това, което писах по-рано за Безстрашните.
Скрит текст:
Цитат
След вчерашната битка успях са спечеля Сабите на спасението ⚔️
Без изобщо да подозирам , какво се случва зад гърба ми в племето , взех правилното решение. 🙏🏻
Със сигурност ще ми трябват , имайки предвид обстановката в безстрашните. 😉
Коментарите след битката по мой адрес ще оставя без коментар 🤷‍♀️  
Само искам да кажа , че трябва да се научим да уважаваме чуждите успехи и да ги признаваме ! Омаловажаването на нещо очевидно е чиста проява на комплекси и злоба ! 💫
Връщам се в племето по-мотивирана , с повече самочувствие и с 2 гласа повече . Моята игра започва сега ! 👊🏻💪🏻
Дано наистина играта ѝ започва сега, и да стигне максимално напред. Ако се усети и да играе с Фифо и Гого -
Ще се усети след първия съвет на Жълтите според мен, но вече ще е късно.
Продължвам да си държа на мнението от снощи и от миналата седмица, че тази седмица Жени ще играе срещу алианса Михаела-Ралица и няма да закача новите. Ралица в играта има доверие на Жени заради капитанството, и това според мен ще е основния фактор, поради който Жени ще успее в плановете си. А след първия съвет вече нещата ще са се канализирали до известна степен. Момента за атака по Жени е точно сега, но залагам още една туба нафта, че ще бъде пропуснат. Просто останалите в племето нямат това мислене.

А ако Жени атакува новодошлите на първия съвет ще и пиша черна точка в дисциплината "стратегическо мислене" и ще ме разочарова.

# 1 910
Tahiti -  Четиримата Мускетари GrinningHeart Eyes

Всички звучат добре.

# 1 911
За това и аз май мисля така, затова и днес написах, че моите разсъждения вероятно няма да се случат. Да, ама следващата седмица ще е късно, ако тази отпадне жълт участник. И той е Мишето, защото от “старите“ при тях просто няма кой друг да е. А това значи един по-малко от хората, с които ѝ е перфектно да играе сега.
Джаф може наистина да стреля по Мишето чисто стратегически, за да накара Ралица да си изгърми скритото предимство ако иска да я спаси. С нейното капитанство тя реално няма просто 2 гласа.... със сабите стават 5 ако трябва да избира между двама с равен брой гласове. Ще има голяма игра за гласовете на Мани и Гого също.
Това е обаче само ако номинираният е един.

# 1 912
  • София
Хм, гледах пак промото, а дали играта няма да е по двойки?
Защото Алекса бе до Вики и се окуражаваха, а Фифо до Мани май беше.
В смисъл една двойка, мъж и жена да държат тежест.
Но пък са 8 на 7 и един или не трябва да играе от жълтите или да държи сам.

# 1 913
  • София
Аз пък имам теория, че Капитанските не са нагласени, но в последствие решават какво ще става с капитана. Това ще обясни и защо Валери не беше разбрал, че последният отпада в неговата капитанска. Няма да им е за първи път да нагласяват в последствие, помня миналата година как Ралица беше записала в студио върху реалните си думи, че Елизабет трябва да чака на острова, като очевидно това не е било първоначалната идея.
Между другото, имаше един момент по време на битката, в който чух гласа на Димо някак по-различно записан... Точно както миналата година с Ралица....
И сега с Димо. Само че не помня в кой момент беше, мисля че около плуването им..... Беше си запис, повтори, че тази битка е елиминационна. Учудих се, защото го каза и предварително уж... И се замислих дали не се е случило същото, с наставяне, и преди битката....  И уж щях после да връщам, но забравих.
Може да се пробвам пак след като изгледам епизода от тази вечер....
Ето, открих даже момента, заслушайте се след  34:15 докъм 34:25 минути:
https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 2022-10-25/609535
Казва "Една от двете днес ще отпадне".... според мен звучи като добавено.... Доста по-добро е качеството, но е факт , че още снощи ми се наби.... Ама кажете си и вие думата де, може и да ми се е сторило.....

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 20:53 от Каlista

# 1 914
  • софия
Банда, един хубав епизод пожелавам, че после и в темата да ни е комфортно. И се нареждам на пейката до другите да си чакам Д'Артанян и мускетарите.

# 1 915
Не мисля, че епизодът ще бъде хубав. Но със сигурност ще има сеир.

# 1 916
Приятен епизод и един Гогича за разкош

# 1 917
  • SF
Ралица не каза, че има тайно предимство. Каза, че е взела лично предимство за себе си и толкоз. Дали Жени подозира за сабите? Сигурно, но не ни го показаха. Или не го е казала пред камера или го е казала и са го изрязали по незнайни причини.

Да, така каза. Но като не казва какво е предимството, минава за тайно.
Смота го. Не беше уверена и не беше подготвена.
И понеже всички и без това са подозрителни, започнаха да правят схеми.
Ралица не може да каже и на Михаела за сабите. Не показаха как Михаела приема "тайната".
Така че, Дяволо, излиза, че предимството е тайно. Ако до ден не се покаже какво е, ще станат много подозрителни и Жени ще зацепи.
Още в първата седмица тя разбра за съществуването на сабите и каза, че фактът, че знае, че са в играта, вече значи нещо.

# 1 918
На Ралица желая да рестартира играта и да направи обрат.
За сабите и брадвата.
Миналата година, Андрей изкара сабите, точно след като всички бяха опукали грошовете си за гласове. В това число и те с Елизабет. Спаси себе си и прати друг.
Брадвата е същото.
Ако не може да я ползва за себе си, тогава е друго, но не стана ясно. С условието, че може да я ползва за себе си, гласувах с ДА.
Победа за червени.
Номинирани - Михаела, Мани, Фейгин и Мира.

# 1 919
  • SF
И нещо креативно от Георги и Фейгин Simple Smile
https://vm.tiktok.com/ZMFBDFWAH/
Оооо, доста е добро!!!! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт