💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 432
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 070
На мястото на Виктория и Гого и аз щях да крещя. Та да видят двете що е то крещене. Да се въртя като малоумна около пъзела, да се чудя какво става, а после да разбера че някой си е правил гаргара. Не да крещя ами...
И си мисля, че Фейгин все пак съжалява поне малко, докато Мани....

# 2 071
  • Русе
Тази Виктория е толкова противна. Ама и Фейгин мълчи и плаче , а не ѝ казва че заради тяхното агресивно поведение са стигнали до това решение. Жоро и той, никаква защита.

# 2 072
  • Брюксел / София
Това е от игрите за Генчо: той тези ги умее! Жълтите са аут днес!
След рекламите: Гого най сетне има позиция и я защитава! Крайно време беше!

# 2 073
  • Другата България
Според мен Гого имаше предвид, че сега за първи път вижда нагледно какво е станало.
Така поне аз го разбрах.

Виктория я разбирам. С нейната емоционалност дори очаквах повече да избухне. Отборен състезател няма как да реагира иначе, още повече, че те наистина с Гого и Алекса се изчанчиха. Нормална реакция за мен.

# 2 074
Внасяне на храна на реката е абсолютно забранено. Няма нищо общо със сегашната ситуация. Виктория толкова време не разбра, че и липсват части на пъзела, друг и е виновен.

# 2 075
Няма как да кажат за Алекса. Брадвата е тайна. Както и сабите
Казват, Алекса предпочете грошове пред предимство за племето и готово. Това дали има тайно предимство да го мъдрят съплеменниците му. И без това няма как да познаят какво е.

# 2 076
  • SF
Това е игра, в която има саботажи всякакви - томахавки, саби, не казвай на никого. Миналия сезон яйца се размятаха. Купуваха се закуски от таен участник за друг таен участник.
Изведнъж се сетиха, че трябва да се правят скандали между участни;и. И знаят Виктория какъв хейт може да избълва.

Гого също да млъква или да го дава по-меко и непукист, какъвто беше до сега.

# 2 077
Гнусно е това, което прави Виктория. Как може жена голяма на 30+ да крещи така на това дете?! И да дете е, и на години и на акъл. Никога не бих си позволила такъв тон на друг човек, камо ли психически по-слаб от мен. Накърниха и егото и ѝ развалиха плановете, та дай сега помачкаме та да се почувстваме велики.

# 2 078
  • София
Виктория е нищо, аз ако бях...

# 2 079
Виктория наистина е много първосигнална, но поне бързо и минава. Сигурна съм, че ще успокои Фейгин после. Тя по скоро подпали, че ги направиха на идиоти. За това им каза, да бяхте казали.
Аз не съм чела да се твърди,че сега разбират. Напротив, имаше даже коментари, че ще е интересно днес. Сега за първи път са видяли как точно е станало

# 2 080
Като чуя гадния глас на караконджула Виктория и ми се повръща , голяма драма 😅

# 2 081
  • София
Ако бях в племето на "Непобедимите" със сигурност щях да се намеся, можеше и някой шамар да отнеса от волейболната легенда.

# 2 082
  • Някъде там...
Аз пък се радвам, че продукцията извади всичко наяве. Трябва да поемат отговорност за действията си. Значи ще саботирам, ама ако може никой да не разбере каква подлост съм сътворил щото така ми е удобно, да не ми развалят емоционалния комфорт.
Не знам кой кого бил тормозил, но ехидното подхилкване, ироничните забележки и злобните подмятания напрягат не по-малко от виковете. За мен Илиян и Мани бяха агресори. Подобни хора не понасям и ме напрягат повече, отколкото някой, който ще повика и ще му мине. Най-малкото ще знаеш какво мисли въпросният. Куче, което лае, не хапе.

# 2 083
Тези фалшиви "изненадващи разкрития" са такава подигравка със зрителя!
Значи най-вероятно са им казали на Фейгин и Мани, трябва да саботирате, скрийте едно парче. Обаче не са били сигурни дали те двете ще се справят в хода на играта, съответно продукцията е скрила едно парче за всеки случай. Хубаво, ама Фейгин успя и тя да зарови едо и реално липсваха 2 парчета. И се видя на руля накрая, че 2 ги няма, и от двете племена го видяха този факт, и двете липсващи парчета даже и ги посочиха в пясъка!
Но реално са заснели скриването само на едно парче и сега всички се правят на луди и нас правят на такива, при положение, че за пореден път от некадърност не можаха да си покрият лъжата.
И накрая участниците дават някакви недодялани синхрони тип " Съдби на кръстопът''.
Яд ме е най-вече на мене си, че всяка година му гледам на този нагласеното предаване!

# 2 084
  • Варна
Айде сега пъл като в някаква секта да крещим Елиьа и да правим всичко в името на Елица! Пълен цирк!

Общи условия

Активация на акаунт