💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 416
  • 4 367
  •   2
Отговори
# 2 265
Виктория отговаря на профила"диктатор" Време и е да я видим и на индивидуална битка как бие.

# 2 266
Сигурно утре ще карат Фейгин да се извинява и да си посипва главата с пепел

# 2 267
Гого е готин, но не е светец все пак:) Симпатичен младеж, с изключителен спортен дух , не е и академик:)

# 2 268
  • SF
А Фейгин защо реве и на битката??
Защото й вмениха такова зверско чувство за вина, че тя не знае къде се намира.
Георги никакъв го нямаше.
Фейгин се чувства засрамена, неопитна, сама и нападната. Реве от мъка за себе си. Адски гадно е това.
По-добре да ги бяха наказали сами на  Реката за 3 дни без храна, отколкото да ги оставят да слушат такива неща от новите си съотборници. Те пък разбрали-недоразбрали, готови с патос да заклеймят предателките.
Мани правилно отговори на Джаферович. Ако сега трябва да избира, отново ще избере саботажа.
Но Джаферович друго искаше да чуе и друго чу.
Много ми е мъчно за Фейгин.
Добре, че я няма сега да гледа тези епизоди.

# 2 269
  • На морето!
Мани току-що си измила ръцете- ГОГО.
А ти, който все седиш странично, най- накрая нека видиш какво е да си в огъня.
И аз се разболях от Игри на шизофренията, казвам ви. Гого ме дразни в този епизод.

И аз го разлюбих.
И понеже не беше игра, в която да хвърчи и да премята плочките из арената, нямам за какво да се хвана, за да го харесам.
Днес. Simple Smile
Гого супер удобно се скри в сянката на Виктория и Алекса и така изкара между капките социалната игра.
Мани показа повече то*ки от него, както и от повечето мъже, въпреки че наистина постъпиха глупаво с Фейгин

Фейгин мнгоо удобно го изигра жертва и тя.

# 2 270
  • Другата България
Обаче, с това развитие на нещата, и ако Мани се ориентира към Ралица, като нищо може да се позадържи.
Дано не стане така. Като гледам, намести се при двете момичета, Мишето и Ралица.
Ехх, Гого, Гого. Поредно доказателство, че така и не знае този човек как се играе тази “мръсна“ игра Тупаревска. Дошъл подготвен физически, търси подобни съмишленици, смята, че това е достатъчно, и накрая се оказва прецакан. Другото “дърво“ Филип същия. Никаква мисъл, да, лоялност, ама виж кой е лоялен към теб, кой е бил, кой може да бъде...сега вероятно всички, които не ми вярваха още от началото на формата, когато писах, че и двамата няма да стигнат финал, ще повярват. Или поне ще разберат защо го пишех. Никога в този формат не е било важно, най-важно да си силен и да можеш в битките, само и единствено. Е, .

# 2 271
Тая дългата жена да не ви е в къщата... плюя си в пазвата, също и Джаферович, пази боже...

# 2 272
Гого спаси Фифо от поредната елиминация.

# 2 273
Не, абсолютно нищо такова не е казвал и не е правил лайф. Ставаше въпрос за стори, на което беше снимал думите на мани и Фейгин и това, което правят и беше казал нещо от сорта на “Ееее, стига бе” или нещо такова. Не знам защо това се тълкува, че един вид сега разбира за това. Аз още на момента разбрах, че просто е искал да снима и да изкаже недоволство. От самата интонация си личеше, че всички знаят отдавна. И от смеха отстрани Simple Smile
Аз пак се връщам към Гого, може ли да кажете отново по- точно, който е гледал лайфове твърдял е, че от телевизора ли научава за всичко това? При положение, че дадоха сега, че са им разкрили? За мен е от значение, той е любимият ми играч.

# 2 274
Когато казах, че Вики ще се ядоса, но ще гушне Фейгин, имах предвид че бързо и минава, но явно и това се тълкува, че е насилник.
Аз съм колективен състезател, в колективен спорт и точно затова разпознавам поведението на Вики. Ама щом казвате, че е насилник...Така като и гледам и една много хубава снимка с Фейгин, на тотален тормоз прилича.
La Vikinda, като каза, че ще си плати Фейгин, Вики според мен имаше предвид, че ще се си носи последствията. В смисъл че тя самата ще се тормози, че я осъждат. Така го разбрах.

# 2 275
Гого смята, че елиминационните игри са, за да се доказват участниците, а не начин да стигат напред чрез отстраняване на противници. Той и Филип е с тази нагласа, изглежда. Ще е чудо, ако стигнат до финал.
Мисля, че на Фифо вече никак не му се ходи на битки, след като мина през толкова много, една от които с 50% шанс да си тръгне (когато паднаха Веси и Чакалов). Просто попадна в такава схема, че му се наложи да разбере по трудния начин какво представляват елиминации.

# 2 276
  • София
Надявам се да не забравим колективно като зрители разбирането на Гого за елиминациите, когато за първи път бъде изпратен на такава. По неговата собствена логика той е недоказал се играч, защото не е бил на битка за спасение досега, чак се шокирах. Bowtie

# 2 277
Браво на Гого, от днес съм му фен. Държа се като мъж!
Мани е много подла! Фейгин въобще не е за тази игра, твърде е чувствителна и няма собствено мнение. Пожелавам й да се научи да се отстоява и сама да взима решенията си!

# 2 278
На двете "крехки и млади" момичета явно малко са им крещели. Или пък изобщо не им е крещяно чааак толкова. Подло, много подло.

Да им крещят и държат сметка непознати с мания за величие и чрез избиване на комплекси - хайде няма нужда.
Когато Виктория и Алекса искаха да ги прикоткат за техните си цели, бяха мега мазни и мили,ама като не стана на тяхното и веднага си показаха истинските чувства.
И аз на мястото на Мани и Алекс ще искам да съм с други хора,които поне отстрани изглеждат нормални.

# 2 279
  • София
Аз пък мисля ,че Фейгин ще си признае ,че именно тя е взела частта от торбичката.

Общи условия

Активация на акаунт