💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 370
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 280
Обзор на епизод номер 3:
Елица не се връща, но оставя завет за племето и любимия. Всички плачат. Почват да си спомнят каква велика жена е била...
Алекса се заклева да играе за нея и по нейния завет. Затова и става баща на племето. Но следва нов тежък удар.
Продукцията разкрива саботажгейт. Мани решава да поеме отговорността. Фейгин иска да се скрие, но няма къде. Разкайва се жестоко. Алекса си спомня, че е защитник на малки момиченца и баща на племето. Вики става майката и двамата като родители приемат блудната дъщеря.
Гого не може да се съвземе. В неговия свят на рицари и войни няма саботажи. Не може вече да гледа Мани в очите.
Джаферович също е покрусена от станалото. Докато седи в центъра на мрежата си дръпва реч за доверието, а после доста бавно и сложно обяснява как с мъка на сърцето ще номинира жена - Мишето.
Мани решава, че достатъчно негативи е събрала и оставя черната работа на Гого. Той все още е войн с чест и застава зад другия такъв в племето - Фифо.
Серията завършва тежко - край на една двойка в предаването, край на женската коалиция, край на илюзиите на Гого

# 2 281
Скрит текст:
Виктория ти ли си?
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤

Хаха не . Ама харесвам Вики двойно повече от Мани и Фейгин. Тя е огнена и дива и каквото и е на акъла това и е и в устата. Харесвам такива хора. А и не ме е страх ,че ще вика . 😁Аз викам повече от нея.😁

С болднатото съм съгласна. Това говори за липса на мисъл. Хората с акъл, първо мислят, после говорят. Хората без, само говорят

О извинявам се .Аз не знаех ,че гледам интелектуално предаване. Нито пък  ,че трябва да съм съгласна с мнение на някой друг.😁😁😁 Имам си глава на раменете и пиша това ,което мисля, а не това ,което ще се хареса на някой.😁

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:58 от Joy 05

# 2 282
  • SF
Когато казах, че Вики ще се ядоса, но ще гушне Фейгин, имах предвид че бързо и минава, но явно и това се тълкува, че е насилник.

Гушна я от нямане къде да си сложи ръцете. Алекса заведе Фейгин да й се извинява и Виктория направи жест към Алекса, не към Фейгин. Фейгин посегна към нея, а Виктория я гушна, шепнейки й "сега ще си платиш".

# 2 283
Мани току-що си измила ръцете- ГОГО.
А ти, който все седиш странично, най- накрая нека видиш какво е да си в огъня.
И аз се разболях от Игри на шизофренията, казвам ви. Гого ме дразни в този епизод.

И аз го разлюбих.
И понеже не беше игра, в която да хвърчи и да премята плочките из арената, нямам за какво да се хвана, за да го харесам.
Днес. Simple Smile
Щом и ти си съгласна, работата е ,,сериозна”. Знам колко го харесваш иначе Simple Smile.
Днес въобще не ми хареса просто, това е, във фб продължават да го благославят, аз вече виждам нещата по друг начин.

# 2 284
  • София
Виктория не е огнена и дива. Тя е зла и ... (другото няма да го напиша).

# 2 285
Ама какво толкова е казал Гого? Май някои са си фантазирали, че е най-добрият оратор, но си мълчи. Нормално си говори човекът. Не съм от фен клубът му, приятен участник е иначе, въпреки че игра с Вики, Алекса и Цецо.

# 2 286
Все нещо ме спираше да харесам  Гого така, както множеството тук го боготвореше. Тази вечер си затвърдих мнението за него. Може да е силен в игрите, но липсата на гръбнак му изигра лоша шега.
     Покрай другарският съд на Фейгин получих дежа вю. Очаквах онова култово " Извини се бе, извини се!". Въпреки, че се огъна под натиска на агресорите ѝ симпатизирам.

# 2 287
  • Другата България
Когато казах, че Вики ще се ядоса, но ще гушне Фейгин, имах предвид че бързо и минава, но явно и това се тълкува, че е насилник.
Аз съм колективен състезател, в колективен спорт и точно затова разпознавам поведението на Вики. Ама щом казвате, че е насилник...Така като и гледам и една много хубава снимка с Фейгин, на тотален тормоз прилича.
La Vikinda, като каза, че ще си плати Фейгин, Вики според мен имаше предвид, че ще се си носи последствията. В смисъл че тя самата ще се тормози, че я осъждат. Така го разбрах.
Разбира се, че това имаше предвид.
Изумена съм как някакви чути неща се пречупват през личната ни призма на пристрастия и се пляскат тук като някакви реални изречени слова, казани от реален човек, и се започва хейта по този човек с епитети, достойни за хамали от Централна гара. Тупарев трици да яде за някои манипулативни твърдения...

# 2 288
Аз съм колективен състезател, в колективен спорт и точно затова разпознавам поведението на Вики. Ама щом казвате, че е насилник...Така като и гледам и една много хубава снимка с Фейгин, на тотален тормоз прилича.
La Vikinda, като каза, че ще си плати Фейгин, Вики според мен имаше предвид, че ще се си носи последствията. В смисъл че тя самата ще се тормози, че я осъждат. Така го разбрах.
  Хем виждат, че се тормози, и продължават да човъркат с ръжена, хайде моля, насилие си е, даже бие на садизъм.
  Фейгин, плачейки и извинявайки се посегна да я прегърне, Виктория го направи от немай къде.

# 2 289
Тук някои хора си мислят ,че като напишат сто пъти ,че Вики е лоша ,а Мани и Фейгин са душички, всички ще повярваме.😁😁😁
 УНИКАЛЕН ГОГО !!!❤ Блестяща реч , мъж с голямо М, човек с достойнство и чест. Всеки би трябвало да мечтае за такъв приятел.❤
ВСИЧКИ играчи от двете племена осъдиха постъпката на саботьорките. Други думи са излишни.

# 2 290
  • София
Отвратителен другарски съд. Очаквах всеки момент Виктория да започне да говори за това, че Фейгин е предала партията и другаря Ленин!
Отвратително!
Много неприятен епизод!

# 2 291
И аз мисля , че Фейгин плаче , защото иска да се извини .

Сори , хора , не разбирам как подкрепяте Мани . Въпреки подбудите , не мога да я разбера . И отново не разбирам ехидната ,гадна усмивка днес . Цялостното и излъчване ми се струва подмолно …
Фейгин поне се срамуна от постъпката си . И не , защото другите са и вменили вина , тя се изчерви и съжали още при споменаването от водещите . Вътрешно знае , че не е ок .
Не виждам как по-точно се “спасиха” с този саботаж . Не врат , ами шия … даже се изложиха пред всички и сами сложиха мишени на гърба си .
Не , че има смисъл още да го говорим това …

Гого си ми е фаворит , сега още повече .
Браво , момче . Много точно казано .

И да , пролича си как всички реагираха … просто няма оправдание . По друг начин , нещо друго , но това беше … 😝

# 2 292
,, Бъди красива и  мълчи,, - за Гого се отнася,  да не се объркате нещо!

# 2 293
Май всички, начело с продукцията, забравиха, че Мани и Фейгин избраха да помогнат на племето на капитанските битки. Не помня, имаше ли други, освен тях двете, които облагодетелстваха племето си, вместо себе си?
За разлика от сърбина, дето се бие в гърдите, но си прибра разни грошове, секирчета и т.н.
Когато вече нямаше племе, те избраха да го разпаднат.

# 2 294
Аз все си мисля, че след отпадането на Илиян, можеше да се промени и настроението към Мани и Фейгин. Макар че наистина при първи елиминации , ще са първи на пангара. Ама сега пак ще са, дори да не са първи, все тая Simple Smile Но можеха да се връщат след битки, да трупат грошове, двете в племето и с още някой, не е толкова невъзможно да обърнат играта.
Но в дъното на всичко беше Илиян, който започна от самото начало с подмолни игри и сговори за коалиции. Да не говорим колко е манипулативен и мазен...

Общи условия

Активация на акаунт